Αποστολέας Θέμα: Mιά Λίλυ σε μπελάδες  (Αναγνώστηκε 50617 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
Απ: μιά Λίλυ σε μπελάδες (τέλος project)!
« Απάντηση #400 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 09:40:28 μμ »
Συγχαρητήρια, εξαιρετική δουλειά!  ::101:: ::101:: ::101::

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #401 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 09:59:57 μμ »
τα συγχαρητήρια μου για ακόμη μια υπερπαραγωγή, χαρά στο κουράγιο σου Παναγιώτη και πάλι  ευχαριστώ για την ευκαιρία να συνεργαστούμε και έτσι να συμμετέχω κατα κάποιο τρόπο  στην εκδήλωση της ΙΠΜΣ, έστω  εκ του μακρόθεν.Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό  :wink: ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #402 στις: Οκτωβρίου 02, 2015, 10:01:11 μμ »
Πολύ καλή έμπνευση, σκηνοθεσία, κατασκευή, στήσιμο, ένα "ζωντανό" διόραμα, πολλά μπράβο!!!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #403 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 04:00:31 πμ »
Αντώνη, Trex, σκηνοθέτα και Γιώργο σας ευχαριστώ για τα σχόλια κ τις ευχές σας! Επόμενο εγχείρημα?  Να φτιάξω δύο Φρανκιδες τον ένα αυστηρά από το κουτί κ τον άλλο με μπόλικη,(ευελπιστώ),προσωπική εργασία. 

::keep_mod::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #404 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 07:43:04 πμ »
Πολλά συγχαρητήρια. Θα το δω και στην έκθεση.
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #405 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 10:11:37 πμ »
Εκπληκτικη δουλεια για μια ακομη φορα Παναγιωτη.Μπραβο φιλε! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #406 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 05:34:35 μμ »
 ::salut:: ::salut:: ::good_job_smilie:: ::101::

Αποσυνδεδεμένος vasilis42

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερακας αττικης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #407 στις: Οκτωβρίου 03, 2015, 06:22:13 μμ »
Τωρα μολις γυρισα απο την εκθεση. Το εκθεμα σου εργο τεχνης πραγματικα! Ατελειωτη λεπτοδουλεια, με υπομονη και μερακι! Συγχαρητηρια φιλτατε!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: μιά Λίλυ σε μπελάδες (ΕΝΣΤΑΣΗ)!
« Απάντηση #408 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 09:41:57 μμ »
Τωρα μολις γυρισα απο την εκθεση. Το εκθεμα σου εργο τεχνης πραγματικα! Ατελειωτη λεπτοδουλεια, με υπομονη και μερακι! Συγχαρητηρια φιλτατε!
::salut:: ::salut:: ::good_job_smilie:: ::101::
Εκπληκτικη δουλεια για μια ακομη φορα Παναγιωτη.Μπραβο φιλε! ::salut::
Πολλά συγχαρητήρια. Θα το δω και στην έκθεση.
Spoiler (hover to show)
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα επαινετικα σας σχολια! Ναστε καλα!

ΤΩΡΑ...Θα ηθελα απλα να ρωτησω τί λαθη βρηκαν οι αξιοτιμοι κριτες στην εκθεση της IPMS να απονειμουν το χαλκινο μεταλλιο στο διοραμα μου απο τη στιγμη που παγκοσμιου βεληνεκους μοντελιστες οπως οι Aitor Azkue,Spencer Pollard,Jamie Haggo, Diego Quijano,Milan Radulovic και αλλοι πολλοι πιστεψτε με :roll:  εχουν δει σε π.μ. τις φωτο της δουλειας μου πριν τις ποσταρω στο ΜΚ και στο facebook και εχουν εκφραστει με τα καλυτερα λογια..Το λιγοτερο που εκανα για να εκφρασω την πικρια μου ειναι να μην παρευρεθω στην απονομη και να παρακολουθησω ζωντανα στο ΟΑΚΑ τον αγωνα της αγαπημενης μου ομαδας..Θα ηθελα λοιπον μια πειστικη εξηγηση-καταλαβαινω, δεν ειμαι ξεροκεφαλος 8)-γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα αναγκαστω να πω sayonara στην ετησια γιορτη του χομπυ μας.. :(
Και κατι αλλο: Αν οι ομολογουμενως εξαιρετες δουλειες ::101:: μοντελιστων οπως ο Γιωργος Μεφσουτ θεωρουνται 'διοραματα' και οχι βινιετες, τοτε οι δικιες μου κατασκευες τί πρεπει να θεωρουνται?(Απο αποψη μεγεθους εννοω,να μην παρεξηγηθω)..

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #409 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 10:20:12 μμ »
Φίλε μου καταπληκτικό το διόραμά σου..Συνέχισε να μας δίνεις τέτοια δείγματα δουλειάς παγκοσμίου επιπέδου.. Πραγματικά έχω απορήσει για το πόση υπομονή διαθέτεις.. Τώρα όσον αφορά το χάλκινο μετάλλιο, θα σου πρότεινα να μην το συνεχίσεις γιατί έτσι αδικείς τον εαυτό σου και την δουλειά που έχεις ρίξει , δείχνεις ''μικρότητα'' και δίνεις την εντύπωση ατόμου που ότι κάνει τα κάνει με σκοπό τα μετάλλια..Όπως και το ότι αναφέρεις κάποιους καταξιωμένους ξένους μοντελιστές (κάποια αγαπημένοι μου μάλιστα) και το ότι είδαν δείγματα της δουλειάς σου μέσω φωτό, επίσης το ξέρεις και ο ίδιος ότι δε σημαίνει απολύτως τίποτα!! Αλλιώς βλέπει το μάτι κάποιου ώντας στην έκθεση από κοντά και αλλιώς μέσω φωτό που βλέπει ότι θέλει ο φωτογράφος να δει..Τέλος αν δεν κάνω λάθος οι κριτές ή κάποιοι κριτές είναι οι ίδιοι που στο παρελθόν έχουν βραβεύσει με υψηλότερες διακρίσεις μοντέλα σου και ίσως τότε να είχαν '' αδικηθεί'' άλλα μοντέλα ή διοράματα.. Όσα λέω στα λέω εντελώς φιλικά, χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν ούτε να υπερασπιστώ κάποιον, απλά σαν ουδέτερος διαβάζοντας τα γραφόμενά σου..Φιλικά.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #410 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 10:53:18 μμ »
  Παναγιώτη ετοιμαζόμουν να γράψω αλλά με πρόλαβε ο Αλέξανδρος που έθιξε ακριβώς αυτά που θα σου έγραφα και εγώ.
   Να προσθέσω μόνο ότι  κακώς δεν παρεβρέθηκες (δικαίωμά σου βέβαια) αφού όπως ίσως γνωρίζεις οι κριτές την Κυριακή παρευρίσκονται στη διάθεση των διαγωνιζομένων οπότε θα μπορούσες να τους ρωτήσεις και να πάρεις απαντήσεις από πρώτο χέρι. Επίσης μην ξεχνάς ότι οι κριτές είδαν την δουλειά σου συνολικά ως διόραμα και όχι ως αεροπορικό μοντέλο μόνο.
 Τέλος θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνουμε τόση πολλή βαρύτητα σε διακρίσεις οποιοδήποτε διαγωνισμού που είναι μια στιγμή σε σύγκριση με την ικανοποίηση που κέρδισες/κερδίζουμε όλοι ασχολούμενοι κάθε φορά για καιρό με την όποια κατασκευή μας.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #411 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 10:59:51 μμ »
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Αλέξανδρε. Έχεις σχεδόν σε όλα δίκιο και κυρίως για την αμεσότητα της έκθεσης του μοντέλου στα μάτια του κριτή. Αν τώρα έλεγα ότι πήγα το διοραμα στην έκθεση για τη συμμετοχή θα κοροιδευα πρώτα από όλα τον εαυτό μου. :wink: Η έκθεση για μένα είναι κίνητρο να κάνω το κάτι παραπάνω. Για να μην το μελοδραματοποιώ περισσότερο απλά θα ήθελα να ενημερωθώ για τα λάθη μου γιατί μάλλον έχω υπερτιμήσει  τον εαυτό μου πράγμα που δεν μ αρέσει καθόλου.  :evil: :oops: Τεσπα, μια απλή ενημέρωση με π.μ. ζητώ κ το θέμα ας τελειώσει εδώ. ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #412 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:02:44 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα επαινετικα σας σχολια! Ναστε καλα!

ΤΩΡΑ...Θα ηθελα απλα να ρωτησω τί λαθη βρηκαν οι αξιοτιμοι κριτες στην εκθεση της IPMS να απονειμουν το χαλκινο μεταλλιο στο διοραμα μου απο τη στιγμη που παγκοσμιου βεληνεκους μοντελιστες οπως οι Aitor Azkue,Spencer Pollard,Jamie Haggo, Diego Quijano,Milan Radulovic και αλλοι πολλοι πιστεψτε με :roll:  εχουν δει σε π.μ. τις φωτο της δουλειας μου πριν τις ποσταρω στο ΜΚ και στο facebook και εχουν εκφραστει με τα καλυτερα λογια..Το λιγοτερο που εκανα για να εκφρασω την πικρια μου ειναι να μην παρευρεθω στην απονομη και να παρακολουθησω ζωντανα στο ΟΑΚΑ τον αγωνα της αγαπημενης μου ομαδας..Θα ηθελα λοιπον μια πειστικη εξηγηση-καταλαβαινω, δεν ειμαι ξεροκεφαλος 8)-γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα αναγκαστω να πω sayonara στην ετησια γιορτη του χομπυ μας.. :(
Και κατι αλλο: Αν οι ομολογουμενως εξαιρετες δουλειες ::101:: μοντελιστων οπως ο Γιωργος Μεφσουτ θεωρουνται 'διοραματα' και οχι βινιετες, τοτε οι δικιες μου κατασκευες τί πρεπει να θεωρουνται?(Απο αποψη μεγεθους εννοω,να μην παρεξηγηθω)..

Καταπληκτική δουλειά φίλε Παναγιώτη....Την χαζευα για αρκετη ώρα δεν δεν πιστευα στα ματια μου (μαζι με το F-16 1/32 ACAD). Στα μάτια μου η δουλειά σου είναι συγουρα για Χρυσό....

Υπάρχει όμως ένα λάθος το οποίο μου επισήμαναν κ μενα καποιοι φίλοι, το οπόιο έχεις κάνει κ χαραμίζεις όλη την απιστευτη δουλεία σου. Η δουλεία στον καταστραμένο κινητήρα όπως κ εσωτερικά μέσα στο α/φος απο μπροστα.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!
Διότη έχεις στησει το α/φος προς το λόφο κ δεν μπορει εύκολα καποιος να δεί "μεσα¨ τι παιζει.... Δεν έχω να σου αντιπροτείνω κάτι άλλο προκειμένου να βλέπαμε διαφορετικά την παρουσίαση γιατι δεν ξέρω πώς την είχες φανταστει / δει...

Αυτό τουλάχιστον ακουσα εγώ απο φίλους κ να σου πώ είχαν κ δίκιο.... προσπάθησα να δω τι φαίνεται απο μπροστα (σε σχεση με αυτα που είχα δει εδω μεσα) αλλά μάτεα....

Το θέμα είναι να συνεχίσεις να μας κάνεις χαρουμενους κ να γουστάρουμε να βλέπουμε τις δουλείες σου κ τα μετάλλια δεν μετράνε φίλε....

Πάντα φιλικά κ με καλή πρόθεση .... Προκόπης

Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #413 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:06:04 μμ »
Σωστά GRmodeler. Δεν αντιλέγω.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #414 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:10:56 μμ »
Προκόπη αν είναι τελικά αυτός ο λόγος δεν τρέχει κάστανο!  :)  Όμως δεν μπορούσε αλλιώς να στηθεί το σκηνικό.
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:42:15 μμ »
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το έδαφός σου χαντάκωσε όλη τη δουλειά σου,
όπως και κάποιο μέρος της βλάστησης. Δυστυχώς είναι διόραμα και όλα αυτά παίζουν
ρόλο. Εάν κρινόσουν για το αεροσκάφος και το βάψιμο στο βυτίο θα ήσουν άψογος.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #416 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:44:53 μμ »
Προκόπη αν είναι τελικά αυτός ο λόγος δεν τρέχει κάστανο!  :)  Όμως δεν μπορούσε αλλιώς να στηθεί το σκηνικό.
Η μήπως μπορούσε??? :roll:
Μπορούσε...
Την επόμενη φορά το μοντέλο σου, χωρίς παρελκόμενα,σε μια απλή λιτή ωραία λουστραρισμένη βάση με καθρεφτάκι κάτω από τα επίμαχα σημεία που ανοίγεις!
Χωρίς αυτό που σου έγραψα να μειώνει την φανταστική δουλειά που έχεις κάνει,- στα έχω ξαναπεί αν θυμάσαι σε ένα από τα πρώτα σου διοράματα με βλάστηση.
Το παν είναι η διαρρύθμιση του χώρου (σκηνική παρουσίαση) και το αεροπορικό διόραμα είναι πολύ απαιτητικό δυστυχώς.
Επίσης, πιστεύω δεν υπήρξε δόλος εκ μέρους της κριτικής επιτροπής,όπως επίσης κι εσύ δε χρειάζεσαι επιβεβαιώσεις με βραβεύσεις.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #417 στις: Οκτωβρίου 04, 2015, 11:53:55 μμ »
Όχι βρε Ζήση, ποιος μίλησε για δόλο, η απορία κ το παράπονο με τρώει. Όσο για το περί καθαρά "αεροπλανικης" κατασκευής δεν τίθεται θέμα. Το έχω γράψει κιόλας πιο πάνω, αρκετά πριν την έκθεση. Να δεις και η γυναίκα μου που τις έχω μπουκωσει το σαλόνι πόσο συμφωνεί μαζί σου! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #418 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 12:20:30 πμ »
Παναγιώτη έχεις κάνει μια πολύ καλή κατασκευή σε μια απαιτητική σκηνή. Ξαναβλέποντας τις φωτό σου το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να βρώ είναι ότι έχεις αναπαραστήσει μια δυναμική σκηνή που βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό είναι πολύ δύσκολο στο στατικό μοντελισμό, λείπει ο καπνός από τους κινητήρες, πιθανών και μια μικρή εστία φωτιάς, η σκόνη στον αέρα κλπ, πράγμα δύσκολο αν όχι αδύνατο να γίνει με μεγάλη αληθοφάνεια. Ο συνάδελφος svyatoslav π.χ, που απ' ότι έμαθα πήρε το χρυσό στην κατηγορία του, έχει κάνει τέλεια δουλειά στο διόραμα του όσον αφορά τη βλάστηση, δέντρα, νερό και επιπλεον είχε να διαχειριστή μια σχετικά στατική σκηνή από απόψεως δράσης πράγμα που μπορεί να "βγει" σε ένα διόραμα. Αν η το διόραμα σου αναπαραστούσε τη σκηνή υποθετικά την επόμενη μέρα του ατυχήματος φυσικά χωρίς φιγούρες αλλά και με μεγαλύτερη "ανακατωσούρα" στο έδαφος και στη βλάστηση(π.χ. καμμένο γρασίδι, μικρά κομμάτια από την άτρακτο σκορπισμένα κλπ) θά ήταν ποιό εύκολη η αναπαράσταση. Αλλά εσένα σου αρέσουν τα δύσκολα και γι αυτό και μόνο αξίζεις πολλά μπράβο που το προσπάθησες. Καλή συνέχεια στις καταπληκτικές κατασκευές σου. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #419 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 12:27:13 πμ »
Οι κριτές δεν ψάχνουν καπνό κλπ εφφέ. Συγκρίνουν το μέγεθος λεπτομέρειας
και απεικόνισης βάσει της κλίμακας. Το πρόβλημά του κυρίως ήταν αυτό που
είπα παραπάνω. Πιθανώς και το στήσιμο να είχε νεκρά σημεία. Μην ψάχνετε
δράκους. Χωρίς παρεξήγηση και πάντα φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #420 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 12:33:49 πμ »
Παναγιώτη θέλω να σε συγχαρώ και εγώ για την δουλειά σου που για μένα ειναι καταπληκτική.
Τώρα όσων αφορά το παρακάτω θα μιλήσω απο το μέρος του κριτή (πλοίων).
Θα μπορούσες να έρθεις σήμερα που ήταν όλοι οι κριτές στην έκθεση αλλα και ο αρχηκριτης και να τους θέσεις τις απορίες σου ώστε να πάρεις κάποιες πειστικές η όχι απαντήσεις αντί να πας στο ΟΑΚΑ και μετα να βγεις στο ΜC και να ρωτάς τη λάθη βρήκαν που στο κάτω κάτω δεν έχουν και όλοι τους βήμα στο φόρουμ για να σου απαντήσουν.
Φιλικά παντα
Σ.Κ

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: μιά Λίλυ σε μπελάδες
« Απάντηση #421 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 07:29:25 πμ »
Παναγιώτη θέλω να σε συγχαρώ και εγώ για την δουλειά σου που για μένα ειναι καταπληκτική.
Τώρα όσων αφορά το παρακάτω θα μιλήσω απο το μέρος του κριτή (πλοίων).
Θα μπορούσες να έρθεις σήμερα που ήταν όλοι οι κριτές στην έκθεση αλλα και ο αρχηκριτης και να τους θέσεις τις απορίες σου ώστε να πάρεις κάποιες πειστικές η όχι απαντήσεις αντί να πας στο ΟΑΚΑ και μετα να βγεις στο ΜC και να ρωτάς τη λάθη βρήκαν που στο κάτω κάτω δεν έχουν και όλοι τους βήμα στο φόρουμ για να σου απαντήσουν.
Φιλικά παντα
Σ.Κ
Πάσο Συμεών,  ζητώ συγνώμη για το κατίνιασμα μου :oops: απλά ήταν μια στενοχώρια που -κ λόγω ηλικίας  :(-δεν μπόρεσα να συγκρατήσω.Αυτό ήταν μου πέρασε, καλη συνέχεια σε όλους μας! :D
 ::keep_mod::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #422 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 08:44:56 πμ »
Αγαπητέ Παναγιώτη,

Καταρχάς για άλλη μια φορά να δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά σου.

Ένας από τους ανθρώπους που ευθύνεται για την σχετικά χαμηλή βαθμολογία σου είμαι και εγώ. Θα μου δώσεις λίγο χρόνο να συνέλθω από το ξενύχτι του μαζέματος και της επιστροφής για να σου απαντήσω αναλυτικά.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #423 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 08:49:13 πμ »
Αγαπητέ Παναγιώτη,

Καταρχάς για άλλη μια φορά να δώσω συγχαρητήρια για την δουλειά σου.

Ένας από τους ανθρώπους που ευθύνεται για την σχετικά χαμηλή βαθμολογία σου είμαι και εγώ. Θα μου δώσεις λίγο χρόνο να συνέλθω από το ξενύχτι του μαζέματος και της επιστροφής για να σου απαντήσω αναλυτικά.
::thumbleft:: Γιουκουρί σινασάι! (Με το πάσο σου)! :) ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #424 στις: Οκτωβρίου 05, 2015, 08:52:10 πμ »
Παναγιώτη, πήρες παραπάνω τις απαντήσεις που θα σου έδινα και εγώ, κυρίως δε για ερωτήσεις στους κριτές.
Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το διόραμά σου, παρέα 3 φίλοι "διοραματάδες",  πριν καν βγουν τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, θίξαμε μεταξύ μας κάποια λάθη σου, πάντα υποκειμενικά ο καθένας, ειδικά εγώ που ήμουν και ο πιο άσχετος από τους 3, και το βασικό "λάθος" για μας ήταν το στήσιμο, που στις φωτό δεν φαίνεται, είχες ΚΡΥΨΕΙ όλη την άψογη δουλειά στο αεροπλάνο.
Στη θέση σου θα ρώταγα πάντως τους κριτές, πάντα σου δείχνουν λεπτομέρειες, πολλές φορές απλές, που λες gamoto, δεν το σκέφτηκα, δεν το πρόσεξα...
Νοιώθω την πικρία σου, αλλά η χαρά του μοντελισμού εστιάζεται αλλού, για τον καθένα μας φυσικά, κυρίως όμως στην προσωπική ευχαρίστηση.
Με ειλικρινή και φιλική εκτίμηση
Φίλιππος

Tags: