Λοιποοοον..Η επιχειρηση mount(=βουνο ή στηριγμα κινητηρα),εχει ηδη ξεκινησει με την λεπτυνση των παρακειμενων επιφανειων του κιτ, την κατασκευη ενος αλουμινενιου πανελ,καθως κ την κατασκευη του δεξιου αντιπυρικου τοιχωματος. Ολα εχουν περιγραφει σε προηγουμενα ποσταρισματα.
Η αποφαση μου ειναι ο αριστερος Σακάε κινητηρας να τοποθετηθει ανοιχτος με μονο το μπροστινο καπακι τοποθετημενο, καθως κ τα καλυμματα απο τον δακτυλιο των πτερυγιων ψυξης και πισω.
Ο δεξιος θα ειναι ειτε ελαφρα ξεκολλημενος, ειτε ολοτελα αποκομμενος απο τα στηριγματα του, οπως περιπου στη φωτο που σας παραθετω.

Η Λιλυ σημειωτεον θα εχει γειρει δεξια αφου θα εχει αποκοπει ο τροχος.Περισσοτερα γι αυτο αργοτερα.
Κατασκευαστικα, εχω λεπτυνει το σημειο που βρισκονται τα καλυμματα ψυξης του δεξιου κινητηρα και εχω φτιαξει τον μπροστινο δακτυλιο και καποιες αλλες λεπτομερειες.στον ιδιο τον κινητηρα προσθεσα τα 28 μπουζοκαλωδια, τους σωληνες πληρωσης και αυτους των εξαγωγων. Τελος για τον αριστερο-που θα εχει λογικα την πολυ περισσοτερη δουλεια- εφτιαξα τον δακτυλιο που στηριζει τα πτερυγια ψυξης καθως και τα ιδια τα πτερυγια σε αλαλουμ θεσης μιας και οπως προειπα ο κινητηρας θα εχει υποστει τις (οποιες) ζημιες του.Αφου τοποθετηθουν καποιες καλωδιωσεις, ο κινητηρας θα πλυθει και θα λερωθει..

Για την συγκεκριμενη ενοτητα θα ποσταρω συχνα-φτανει να εχω κεφι για μονελαρισμα φυσικα

-γιατι θελω την εγκαιρη επισημανση σας σε οτι φαινεται στραβο γιατι αργοτερα ισως δεν θα μπορεσω να αλλαξω κατι.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...