Γιάννη, Αντώνη, Δημήτρη και 1st Guard Tank Brigade σας ευχαριστώ πολύ.

Οι δικες μου μονοκομματες του dicker ειχαν παρα πολυ φλας μεσα στα κενα τους.Εσενα ηταν οκ η τα αφαιρεσες ολα ?
Αντώνη είχαν μέσα και έξω, αφαίρεσα μόνο τα εξωτερικά, όσα άντεχε η υπομονή μου (τα υπόλοιπα πριν το βάψιμο), τα εσωτερικά δεν παλεύονται με τίποτα, αλλά στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι

Θα βάλεις και φιγούρες????
Δημήτρη στην παρουσίαση θα βάλω μία, αν το κάνω διόραμα θα μπουν και οι τρεις (και το χιονισμένο Τ34

)
Μιά επισήμανση μόνο, αν μου επιτρέπεις. Στο πίσω μέρος, που δεν φαίνεται και πολύ καλά, βλέπω ότι έχεις διατηρήσει και τους δύο σιωπητήρες των εξατμίσεων. Ο μικρότερος, ο επάνω, ήταν για έναν μικρό βενζινοκινητήρα κινήσεως του πύργου και μάλλον πρέπει να αφαιρέθηκε, κατά την διάρκεια της μετασκευής, μαζί με τον πύργο.
Φίλε μου κανένα πρόβλημα. Επειδή η πρώτη φωτογραφία, στην δεύτερη μπορεί να είναι και το ίδιο (αν και νομίζω ότι έχει δυό εναλλακτικούς τροχούς), είναι αυτό που κατασκευάστηκε από την Krupp, που τα έβγαζε και με διαφορετικό στήριγμα μπροστά, η κατασκευή έγινε βάση γραμμικών (και αυτού που ανέβασα σε προηγούμενο ποστάρισμα) μιας και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από αυτά της Magirus. Επειδή τα γραμμικά που είχα από την Krupp σε Cκαι D έδινε και τους δύο, ενώ το γραμμικό της Magirus το έδινε χωρίς τον μικρό, όπως και το αντίστοιχο κιτ της Trumpeter,

έβαλα και τους δύο. Λογικά χωρίς τον πύργο δεν πρέπει να υπήρχε, οπότε θα αφαιρεθεί. Επείσης προβληματίζομαι αν πρέπει να αφαιρέσω και τα καπνογόνα από την βάση τους.