Αποστολέας Θέμα: Leo2 HEL ... επιστροφη!  (Αναγνώστηκε 17188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: LEO2HELL.....ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 30, 2014, 04:14:22 μμ »
Πολυ καλη δουλεια και αξιεπαινη.
Ωστοσο καποιες λεπτομεριες λογω του ιδιατερου ενδιαφεροντος θα επρεπε να ειχαν προσεχθει περισσοτερο για να ειναι πιο κοντα στο πραγματικο.
Συγχαρητηρια παντως
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Sarunas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • Γιωργος Σαρρης
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 30, 2014, 04:39:07 μμ »
Μ' αρεσει πολυ!  ::grflag::

Αποσυνδεδεμένος TELIS

• Scale 1/144
  • *
  • TELIS
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 30, 2014, 06:07:05 μμ »
το κιτ ειναι της HOBBY BOSS spanish version....πυροβολο barrel depot.....κ παει λεγοντας...
Στο παρελθον ειχα κανει παρουσιαση στο περιοδικο της IPMS HELLAS...αν βρειτε τον τριανταφυλλο μετσοβιτη θα σας δωσει λεπτομερειες....για το τευχος...
δυστυχως ο πυργος μου ειχα καει πριν λιγους μηνες κα εχασα τα παντα σε μορφη PDF...κ οτι καταφερα κα γλυτωσα απο φωτο ειναι με δυσκολια...

τωρα..επειδη εχω χασει επεισοδια με το site...κ δεν μπορω ακομη να δουλευω ανετα,παρακαλω λιγη κατανοηση για τυχον λαθακια...
οσο για τον φιλο που εγραψε
''Πολυ καλη δουλεια και αξιεπαινη.
Ωστοσο καποιες λεπτομεριες λογω του ιδιατερου ενδιαφεροντος θα επρεπε να ειχαν προσεχθει περισσοτερο για να ειναι πιο κοντα στο πραγματικο.
Συγχαρητηρια παντως...
κ δεν μπορω να απαντησω α'ευθειας....στην σελιδα του...

''οταν λες ''λεπτομερειες'' κ ''πιο κοντα στο πραγματικο'' τι εννοεις;...δλδ ποση λεπτομερεια ακομη; πλακα κανεις......εκτος κ αν εχεις κανει κατι καλυτερο κ απλα δεν το παρουσιασες ακομη....με ολο το θαρρος δλδ,,,

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 30, 2014, 06:39:42 μμ »
Μην χαλάσουμε τις καρδιές μας δεν υπάρχει λόγος...
Telis, αν δεν αντέχεις την κριτική, πες το μας να μην κρίνουμε...
Μέχρι τότε, αν και έχει πέσει πολύ δουλειά που φαίνεται (Ανοικτός κινητήρας, στρωτό βάψιμο κτλ), έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες...
Στην πίσω πινακίδα τα νούμερα, δεν είναι στην ίδια ευθεία, στο δεξί φτερό τα πατήματα που ανεβαίνεις στο άρμα δεν είναι καθαρισμένα από το φλας, τα εμπρός φώτα είναι λίγο πασαλειμμένα, όπως και το ασπίδιο νυκτερινής οδήγησης στο πίσω μέρος, και το κατ' εμέ κυριότερο, είναι τελείως λάθος το καφέ. Θα έπρεπε να είναι πιο κόκκινο.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 30, 2014, 07:20:22 μμ »
 ::webmaster:: Επίσης όπως σου είπαν και πιο πάνω, ξανανέβασε τις φωτογραφίες στο postimage επιλέγοντας το Family Safe, για να μην αναγκαστούμε να τις "κατεβάσουμε"  ::webmaster::

Κατά τα λοιπά αξιέπαινη δουλειά που αν διορθωθούν και τα 2-3 πραγματάκια που αναφέρθηκαν θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 30, 2014, 07:52:01 μμ »
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα και άξιο συγχαρητηρίων αν αναλογιστούμε τις μετατροπές που χρειάζεται κυρίως ο πύργος του κιτ της Hobbyboss! :roll: Καιρός να δούμε και κανά κιτ μετατροπής του LEO 2 HEL :wink: ::eusa_pray:: Πολλά μπράβο για το αποτέλεσμα! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 30, 2014, 09:33:49 μμ »

οσο για τον φιλο που εγραψε
''Πολυ καλη δουλεια και αξιεπαινη.
Συγχαρητηρια παντως...
κ δεν μπορω να απαντησω α'ευθειας....στην σελιδα του...

''οταν λες ''λεπτομερειες'' κ ''πιο κοντα στο πραγματικο'' τι εννοεις;...δλδ ποση λεπτομερεια ακομη; πλακα κανεις......εκτος κ αν εχεις κανει κατι καλυτερο κ απλα δεν το παρουσιασες ακομη....με ολο το θαρρος δλδ,,,
Καταρχην λυπαμαι για το υφος σου.Αν ηξερα οτι δεν αντεχεις την κριτικη τοτε θα σου βαραγα παλαμακια.
Αν εγω εχω παρουσιασει κατι αστο να το κρινουν καποιο αλλοι με περισσοτερη παρουσια.Αν εννοεις Leo2Hel οχι δεν εχω παρουσιασει κατι καλυτερο.Αυτο μου απαγορευει να σε κρινω;
Λοιπον αν θες να μαθεις τα λαθη σου θα στα γραψω,αν και δεν νομιζω οτι εισαι απο αυτους που θες να τα ακουσεις και πολυ περισσοτερο να μαθεια απο αυτα.
Καλαθια πυργου μεγαλυτερα του πραγματικου σε υψος.Τα καλαθια στο πραγματικο τελειωνουν πριν το κατω μερος του πυργου εσενα συνεχιζουν.
Αισθητηρας ανεμου διαφορετικος απο τον πραγματικο τοσο στην βαση οσο και στην κορυφη.
Κεραιες ασυρματων παντελως ασχετες.
Δεν φαινονται καθολου οι αντιολισθητικες του πυργου.
Το εμπροσθιο κουτι του πυργου κανει γωνια στο πραγματικο στο δικο σου φαινεται, ελλειψη φωτο, να κανει απλως κουρμπα.
Το καφε θα επρεπε να ειναι πιο κοκκινο.Τα χρωματα της παραλλαγης πιο κοφτα και οχι το τοσο σβηστα ωστε να χανονται μεταξυ τους.
Στο πισω μερος δεν εχεις βαλει την χειρολαβη στο δεξι πορτακι.Η πινακιδα νυκτερινης οδηγησης ειναι λαθος βαμμενη.
Το δεξι εθνοσημα εχει παραμορφωθει προς τα δεξια απο ενδεχομενως υπερβολικη χρηση βελτιωτικου.
Αυτα τα ολιγα ελλειψη περισσοτερων φωτο πιο κοντινων.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος TELIS

• Scale 1/144
  • *
  • TELIS
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 01, 2014, 09:40:07 πμ »
αγαπητε φιλε ''κριτη''...απ'οτι εχω καταλαβει μαλλον εχει αρχισει καποιου ειδους αντιπαραθεση....σωστα;
λοιπον...δεκτες οι παρατηρησει σου κ απ'οτι καταλαβα το εχεις ψαξει πολυ καλα το ολο θεμα.
αυτο που εχω να πω εγω ειναι το εξης: το συγκεκριμενο μοντελο το εχουν δει ουκ'ολιγοι (σχετικοι με το αθλημα) στο ΚΕΞ  στην αλεξ/πολη.
στελεχη του Ε.Σ,απο βραζιλια,ισπανια κ ολανδια.Ανθρωποι που το υπηρετουν χρονια τωρα κ γνωριζουν καλα την καθε λεπτομερια του με κλειστα ματια.
Εσυ; απο που ολες αυτς οι γνωσεις;πως κ γνωριζεις τοσο καλα τις λεπτομερειες του;μηπως εισαι στην K.M.W;
Οπως ειπα κ στην αρχη,δεκτα τα σχολια σου,αλλα συνεχιζω να πιστευω πως εισαι απο αυτους που μονο κριτικη κανουν..δεν σε ξερω κ ισως κανω λαθος...απολογουμαι με την ευκαιρια για τον τροπο που τ λεω....
ισως δεν αναγνωριζω τα λαθη μου...ισως το επομενο να ειναι οπως το θες εσυ....
λυπαμαι που αποφασισα ξαναεπιστρεψω στο club κ να κατεβω στην επομενη εκθεση...αν ομως εχω να κανω με ανρθρωπος που κρινουν με καποια ''πικρια'' μεσα τους,τοτε καλο θα ηταν να κατσω στα αυγα μου..κ ολα καλα...οσοι ειδαν...ειδαν..
οσον αφορα τις φωτο που μαλλον κατι λαθος εκανα,οποιος μπορει να τις διαγραψει,καλως...
κ κατι ακομη τελευταιο...
θα σου στειλω ενα καλαθι κ τις σωστες διαστασεις αποστασης..ετσι για να με θυμασαι..
υπο αλλες συνθηκες δεν θα απαντουσα καν....αλλα βλεπεις στην επιθεση....επιθεση κανω...

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 01, 2014, 09:48:16 πμ »
Παρακαλώ πολύ ας σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και ας μείνουμε σε καθαρά μοντελιστική και εποικοδομητική συζήτηση.

Αντ'αυτού αγαπητέ TELI θα παρακαλούσα ν'αναρτηθούν σωστά οι φωτό που αφαιρέθηκαν από την διαχείριση και ΑΚΟΜΑ δεν έχουν ανέβει!!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 01, 2014, 09:54:29 πμ »
θα παρακαλεσω η αντιπαράθεση να τελειώσει εδω.

οποίος δεν γουστάρει/αντέχει ή δεν ξερει να χειριστεί μθα κριτική ας μην εκθεσει τα μοντέλα του ή να δηλώσει οτι δεν ειναι για σχολιασμό.

Tags: