οσο για τον φιλο που εγραψε
''Πολυ καλη δουλεια και αξιεπαινη.
Ωστοσο καποιες λεπτομεριες λογω του ιδιατερου ενδιαφεροντος θα επρεπε να ειχαν προσεχθει περισσοτερο για να ειναι πιο κοντα στο πραγματικο.
Συγχαρητηρια παντως...
κ δεν μπορω να απαντησω α'ευθειας....στην σελιδα του...
''οταν λες ''λεπτομερειες'' κ ''πιο κοντα στο πραγματικο'' τι εννοεις;...δλδ ποση λεπτομερεια ακομη; πλακα κανεις......εκτος κ αν εχεις κανει κατι καλυτερο κ απλα δεν το παρουσιασες ακομη....με ολο το θαρρος δλδ,,,
Καταρχην λυπαμαι για το υφος σου.Αν ηξερα οτι δεν αντεχεις την κριτικη τοτε θα σου βαραγα παλαμακια.
Αν εγω εχω παρουσιασει κατι αστο να το κρινουν καποιο αλλοι με περισσοτερη παρουσια.Αν εννοεις Leo2Hel οχι δεν εχω παρουσιασει κατι καλυτερο.Αυτο μου απαγορευει να σε κρινω;
Λοιπον αν θες να μαθεις τα λαθη σου θα στα γραψω,αν και δεν νομιζω οτι εισαι απο αυτους που θες να τα ακουσεις και πολυ περισσοτερο να μαθεια απο αυτα.
Καλαθια πυργου μεγαλυτερα του πραγματικου σε υψος.Τα καλαθια στο πραγματικο τελειωνουν πριν το κατω μερος του πυργου εσενα συνεχιζουν.
Αισθητηρας ανεμου διαφορετικος απο τον πραγματικο τοσο στην βαση οσο και στην κορυφη.
Κεραιες ασυρματων παντελως ασχετες.
Δεν φαινονται καθολου οι αντιολισθητικες του πυργου.
Το εμπροσθιο κουτι του πυργου κανει γωνια στο πραγματικο στο δικο σου φαινεται, ελλειψη φωτο, να κανει απλως κουρμπα.
Το καφε θα επρεπε να ειναι πιο κοκκινο.Τα χρωματα της παραλλαγης πιο κοφτα και οχι το τοσο σβηστα ωστε να χανονται μεταξυ τους.
Στο πισω μερος δεν εχεις βαλει την χειρολαβη στο δεξι πορτακι.Η πινακιδα νυκτερινης οδηγησης ειναι λαθος βαμμενη.
Το δεξι εθνοσημα εχει παραμορφωθει προς τα δεξια απο ενδεχομενως υπερβολικη χρηση βελτιωτικου.
Αυτα τα ολιγα ελλειψη περισσοτερων φωτο πιο κοντινων.