Γιώργο μια χαρά βγαίνει η μαυροχήρα! Και θα πάω με αυτά που λεει ο ʼλεξης ρίξε φθορά αβέρτα!! Το σηκώνει το .. . . . πάνελ της!
Ξέρω δεν είναι ώρα σωστή για ανέβασμα. . Αλλά δεν θα βλέπουν και πολλοί τώρα!!!

Μοντελιστικός οίστρος θα έλεγα τις τελευταίες μέρες.
Σε συνέχεια λοιπόν με τον Ιάπων. . ..
Μετά απο αρκετές μέρες πέρασα wash το πιλοτήριο (πολύ στενά ρε παιδί μου εκεί μέσα!!!)
Και προχώρησα στην συναρμολόγηση βάψιμο της βάσης που κρατάει τα πυροβόλα.
Αρχικά βάφτηκε με H12 και εν συνεχεια με Η77 Tyre Black σε ορισμένα σημεία για να δώσω διαφορετικό τόνο (Βέβαια δεν φαίνεται τπτ)
Αλλά αυτό είναι απο άλλο ανέκδοτο

Τα πυροβόλα περάστηκαν αρχικά με H28 Metal Black και μετά το σώμα με Η77 όπως και οι γεμιστήρες.
Εν συνεχεία στεγνό πινέλο στις γωνίες για να δώσει λίγο μεταλλικό τόνο
Απο όλα αυτά τα παραπάνω πραγματικά με το που έκλεισε το πάνω κομμάτι της ατράκτου δεν βλέπεις τπτ!!!!!

Τοποθετήθηκε στο κομμάτι της ατράκτου και έκλεισε μαζί με το υπόλοιπο πιλοτήριο.

Αφού σε κάποια σημεία στοκαρίστηκε και τρίφτηκε (Ναι έγινε και αυτό σε ΤΑΜΙΥΑ μοντέλο!!)
Εχω περάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Α/Φ με ασημί υπόστρωμα Η8 για να προσπαθήσω να το κάνω να φανεί κατα το ξέφτυσμα μετά απο το βασικό χρώμα.. .

Κάποια στιγμή όμως θα κάνω και ένα μεταλλικό γιατί μου άρεσε η γυαλάδα που έβγαλε!!

Τελικό κομμάτι πρίν βαφτεί με το βασικό είναι οι κινητήρες.
Αποφάσισα να περάσω λίγες καλωδιώσεις για να μην τους αφήσω ορφανούς .
Αρχικά το μόνο που έχω κάνει είναι να τους βάψω με Η28 με μίξη Clear Blue.
Μετά ψεκάστηκε λίγο Clear Orange για να δείξει λίγο ταλαιπωρία .

Δεν πορτοκαλίζει τόσο απο κοντά..Κλασσική δική μου φωτογραφία!! Είναι μην περιμένετε κάτι άλλο!!!
Αυτά για την ώρα.. Πάμε για κανα καλώδιο τώρα!