Τελικά τα P61 ειναι κανονικές χήρες μου φαίνεται!!!!!!
Γιώργο μην το φοβάσαι!!! Θα βγεί μια χαρά Και βλέπω και μπόλικο πιρτσινάκι στις φτερούγες..
Σε συνέχεια με τον Κουρσάρο...
Μετά απο συζήτηση με τον Κώστα (Mastora) μου ανέφερε οτι ο πίνακας δεν ήταν και πολύ πραγματικός...Καθώς λευκό περίγραμμα δεν παίζει σε όργανα!! (Εως καθόλου είναι αλήθεια)
Και ακολούθησα την συμβουλή του.
Αφού πέρασα με πολύ σκούρο γκρί τα όργανα (Παρέμεινε να είναι έντονο όμως.) Τελικώς περάστηκε με tyre Black Η77 και εξάλειψα την διαφορά
Το αρχικό ήταν αυτό..

Το τελικό είναι αυτό...

Επίσης έκλεισα και την άτρακτο και στοκαρίστηκε η τρύπα που μπαίνει το αλεξίσφαιρο γυαλί πρίν το σκοπευτικό...

Και περάστηκαν και οι ζώνες με γκρί και βάφτηκαν και οι πόρπες με μεταλλικό Chainmail..

Επόμενο βήμα που ξεκίνησε κανονικά είναι ο κινητήρας..
Το Cowling του κινητήρα ήταν αρκετά γυμνό και βρήκα μερικές φωτογραφίες που δείχνουν στο εμπρός τμήμα τον μηχανισμό για το άνοιγμα υποθέτω... Και εκεί που τελειώνουν τα τριγωνικά αυτά κομμάτια πάνε και πιάνουν στις κορυφές απο τις κεφαλές του κινητήρα
(Αυτα τα πιασίματα δεν θα τα κάνω όσο και να προσπάθησα δεν μου βγήκαν καλά)
Προσπάθησα με Φ/Π και με τρυπανάκι 0.55mm να φτιάξω τα τριγωνικά κομμάτια..και το αποτέλεσμα παρακάτω...

Και κάπως έτσι θα δείχνει με τον κινητήρα πάνω..

Θα προστεθούν και τα μπουζοκαλώδια του κινητήρα μαζί με την καμπάνα αλλά σκοπεύω πρώτα να το βάψω και μετά....
Τα pinmarks δεν φαίνονται στο εσωτερικό του cowling γι αυτό και δεν τα κάλυψα!!
Αντε ρε παιδιά τι κάνετε οι υπόλοιποι!?!?! Μόνοι σας πίνετε μήπως??!?!?!?!

Ευχαριστώ!!!