Αποστολέας Θέμα: Nightfighters!  (Αναγνώστηκε 104468 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Nightfighters!
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 11, 2014, 09:56:58 μμ »
Όπως έχω δηλώσει εξ' αρχής η συμμετοχή μου θα είναι η παρακάτω:

Το set της Owl είναι πολύ προσεγμένο και ακριβές και περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να φτιαχτεί ένα σωστό Bf109E-4 NachtJager:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το μοντέλο της Tamiya, στη γνωστή της ποιότητα και απλότητα, είχε ξεκινήσει πριν κάτι μήνες για αφρικανικό μπιφτέκι και βρίσκεται σε αυτό το σημείο (RLM02 στα ενδότερα, wash, μισοβαμμένος πίνακας και κάτι λίγες λεπτομέρειες):

Click to see the original size. Click to see the original size.

Το μόνο που θα προστεθεί (εκτός του set της Owl φυσικά) είναι PE ζώνες (ευγενική χορηγία του μουρμούρη Κόρακα ::glossa::). Φθορές θα έχει το menu αλλά με μέτρο. Το στοίχημα κατά τη γνώμη μου στα μαυροπούλια που ως επί το πλήστον πραγματεύεται αυτό το GB, είναι να είναι μαύρα, αλλά και να μην είναι ταυτόχρονα και να είναι φθαρμένα αλλά και να μην είναι σώβρακο :roll:

Σύντομα κοντά σας :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 11, 2014, 11:02:13 μμ »
.......................Φθορές θα έχει το menu αλλά με μέτρο. Το στοίχημα κατά τη γνώμη μου στα μαυροπούλια που ως επί το πλήστον πραγματεύεται αυτό το GB, είναι να είναι μαύρα, αλλά και να μην είναι ταυτόχρονα και να είναι φθαρμένα αλλά και να μην είναι σώβρακο :roll:

Σύντομα κοντά σας :mrgreen:

ΜΦΧ

.....κάτι σαν to be or not to be ένα πράγμα δλδ........

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 12, 2014, 02:11:58 πμ »
.....κάτι σαν to be or not to be ένα πράγμα δλδ........
To be Κώστα, to be... Αλλά όχι ότι νά 'ναι... όσο πρέπει :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 16, 2014, 11:14:14 μμ »
Καλησπέρα και απο εμένα..........
Μετα απο μια Βραδυνή κουβέντα με τον Αλέξη... (aka Καμμένο) Οπότε ότι δείτε αυτός θα φταίει!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::  Με ενημέρωσε οτι κάποια στιγμή πέταξαν νυχτερινά F-4U Corsair στον Ειρηνικό και μάλιστα με μερικές επιτυχίες...
Τέσπα μετά απο λίγη ώρα Ψαξίματος έπεσα σε κάποιες αναφορές σχετικά με τα Νυχτοπούλια... της μοίρας VMF (N)-532 ... Οπως δηλώνει και το Ν ήταν νυχτερινά....
Ψάξιμο στο Στόκ.... βλέπω ένα ΤΑΜΙΥΑ 48αρι birdcage......

το οποίο δίνει μέσα το Ραντάρ!!! Την 532!!! και ακριβώς ΟΤΙ χρειάζεται να μετατραπεί ο Κουρσάρος σε Νυχτοπούλι!!!!!
Έτσι χωρίς πολλά πολλά...Ξεκινάω και δείχνω την πρόοδο έως τώρα!!

Οι βασικές διαφορές στα νυχτερινά F-4U έχουν να κάνουν στο πιλοτήριο ως εξής.
Ακριβώς κάτω απο το σκοπευτικό φεύγει ο τεχνιτός ορίζοντας και μπαίνει η Οθόνη του Ραντάρ. (3in οθόνη όπως λέει και μετατροπή μας κάνει 7.62 οπότε 1.6mm)
Με λεπτο τρυπάνι τρυπήθηκαν όλα τα όργανα του πίνακα (Η ΤΑΜΙΥΑ τα δίνει χαλκομανίες) και ανοίχθηκε και μια νέα για το Ρολόι καθώς μετα την μετακίνηση του Τεχνιτού Ορίζοντα πάει σε άλλη θέση.
Αναλυτικά στις Φωτογραφίες....
Αρχικός πίνακας.

Εχω τρίψει για να λεπτύνω την πίσω πλευρά του πίνακα γιατί σκοπός μου είναι να κόψω τις χαλκομανίες και να τις κολλήσω στα όργανα για να δώσω βάθος....  (Αν πετύχει πιστεύω θα φαίνεται καλό.. )

Επόμενο βήμα.. Βάψιμο με Η58 Interior Green..
Tα Νυχτερινά ήταν βαμμένα απο πάνω απο το βασικό είτε με μαύρο είτε με Dull Green (επέλεξα το Dull Green καθώς οι πίνακες είναι μαύροι για να κάνει αντίθεση )
Οπότε πέρασμα με H309 (FS34079) και πέρασμα Βερνίκι gloss....

Αυτά για σήμερα..Πάνε για βάψιμο οι πίνακες μετά και οι κονσόλες είτε με μαύρο Η12 είτε με το Aircraft Black απο MM..
Μπορείτε να πετάξετε ελεύθερα αι Ντομάτε!!
Ευχαριστώ!!  ::salut::
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 16, 2014, 11:52:25 μμ »
Wow!!!
Κοίτα να δεις......με έβαλες σε σκέψεις άνοιξα το κουτί Click to see the original size. που έχω δίπλα στο γραφείο και τι να δω μα και βέβαια έχει τα ίδια σπρού με αυτό που έχεις άρα και τον θόλο του ραντάρ ρε λες........ ::noidea::  Click to see the original size. δεν χρειάζεται και decals..... ::dontknow::

Ωστόσο για προχώρα να μαθαίνουμε....... 

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 17, 2014, 02:51:45 πμ »
Εύγε Γεώργιε τέκνο μου, τόσο για την επιλογή του θέματος όσο και για το εναρκτήριο ποστάρισμα! Καλως ήρθες και επισήμως! ::salut::

Κώστα, όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται το Corsair με τα μαύρα πλαϊνά της ατράκτου, το πιθανότερο είναι οτι υπήρξε μόνο στη φαντασία αυτού που έφτιαξε το προφίλ και που αναπαράγεται άκριτα έκτοτε. ʼλλωστε δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για το τί τους οδήγησε να "μαυρίσουν" τα γαλάζια πλαϊνά της ατράκτου αλλα να αφήσουν το λευκό απο κάτω...

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 17, 2014, 12:55:21 μμ »
Εύγε Γεώργιε τέκνο μου, τόσο για την επιλογή του θέματος όσο και για το εναρκτήριο ποστάρισμα! Καλως ήρθες και επισήμως! ::salut::
Κώστα, όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται το Corsair με τα μαύρα πλαϊνά της ατράκτου, το πιθανότερο είναι οτι υπήρξε μόνο στη φαντασία αυτού που έφτιαξε το προφίλ και που αναπαράγεται άκριτα έκτοτε. ʼλλωστε δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για το τί τους οδήγησε να "μαυρίσουν" τα γαλάζια πλαϊνά της ατράκτου αλλα να αφήσουν το λευκό απο κάτω...
Καλώς σας βρήκα monsieur!!!

::arrowred:: Κώστα εκτός του ότι αν θέλεις έχω ραντάρ 2ο να σου δώσω,εχει και κεραίες που πρέπει να μπουν και επίσης θέλει κάλυψη το ένα απο τα 3 πυροβόλα της δεξιας πτέρυγας, ενα αεραγωγό στο εμπρος δεξιο μέρος της ατράκτου, 3 κεραίες απο κάτω στην κοιλιά και κάτι μικρο διαφορές,
Θα τις βάλω το βράδυ η στο επόμενο update!!!
Και θα συμφωνήσω με τον Νίκο... Σίγουρα στον Β Π.Π δεν υπήρχε με τπτ μαύρο χρώμα στην άτρακτο. Οπότε ειναι φαντασία του καλλιτέχνη!!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 17, 2014, 12:58:27 μμ »
Ωραίος βγαίνει ο πίνακας Γιώργο!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 17, 2014, 01:31:40 μμ »
Γιώργο πρόσεξε λίγο τον πίνακα,έχεις ανοίξει παράκεντρα τις περισσότερες τρύπες για τα όργανα και θέλουν διόρθωση.
Ακόμα, το βάθος που θα δώσεις έτσι στον πίνακα φοβάμαι οτι θα είναι αφύσικο,εκτός και αν το κάνεις σχεδόν "χαρτί" από το τρίψιμο.
Μεράκλωσες πάντως και αυτό είναι καλό! :mrgreen:

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 17, 2014, 01:51:45 μμ »
Γιώργο πρόσεξε λίγο τον πίνακα,έχεις ανοίξει παράκεντρα τις περισσότερες τρύπες για τα όργανα και θέλουν διόρθωση.
Ακόμα, το βάθος που θα δώσεις έτσι στον πίνακα φοβάμαι οτι θα είναι αφύσικο,εκτός και αν το κάνεις σχεδόν "χαρτί" από το τρίψιμο.
Μεράκλωσες πάντως και αυτό είναι καλό! :mrgreen:
Θα το τρίψω και άλλο Κώστα τελικά γιατι βλέποντας το μετά μου φαίνεται οτι 2 mm βάθος ειναι πολύ Βάθος!!! (Πηγάδι θα φαίνεται!!)
Για τις τρύπες νομίζω το κανει πιο έντονο η φωτογραφία... Με γυμνο μάτι δεν ειναι τόσο έντονο....   :roll: :roll:

Spoiler (hover to show)

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 17, 2014, 02:08:37 μμ »

Ε θα πιάσουμε τα τσίπουρα να μην μερακλώσουμε λίγο!?! :mrgreen: :mrgreen:

That's the spirit! Keep it up! ::kerasma::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 17, 2014, 10:28:18 μμ »
Και τώρα που νύχτωσε μπορούμε να κουβεντιάσουμε για νυχτοπούλια...
Τα αγγλικά πάρα πολύ φτωχά οπότε απλώς παραθέτω δυο-τρία λινκ που βρήκα σχετικά με την VF(N)-101 και τους Κουρσάρους της http://www.warbirdinformationexchange.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=51854
http://www.usni.org/big-es-impatient-virgins
http://tailhooktopics.blogspot.gr/2013_06_01_archive.html
βοηθάτε όσο μπορείτε.
Γιώργη όπως είπα/έγραψα τα σπρού πρέπει να είναι ίδια,όταν (και αν) φτάσει η ώρα του θα το συζητήσουμε τι μου λείπει και τι σου περισσεύει  :wink:  δεν γλιτώνεις  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 17, 2014, 10:33:04 μμ »
Λϊγη πρόοδος(?) στο Beaufighter MkII που αποφάσισα ( ::violent1:: ) να φτιάξω. Η μετασκευή αποφασίστηκε μιας και είχα ήδη το σετ μετατροπής της CMK.
Η φωτό για λόγους αποφυγής του από άλλους απροειδοποίητους μοντελιστές!

Εκοψα ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των πτερύγων πάνω και κάτω και χώνεψα σχετικά εύκολα το κομμάτι της CMK. Οι πάνω επιφάνεια των ρητινένιων κομματιών έχει "κοιλιά" οπότε επιστρατεύτηκε υγρός στόκος για να γίνουν επίπεδα με την πτέρυγα.

Οι φωλιές είναι πολύ ρηχές και τα καπάκια τους είναι σαν να φτιάχτηκαν από κομμάτια Αραβικής πίτας!Πετάχτηκαν και θα χρησιμοποιηθούν αυτά της Tamiya με μετατροπή.

Το τρελό γλέντι αρχίζει όταν πας να βάλεις τον Merlin πάνω στα cowlings!Υπάρχει περίπου 3mm διαφορά στο πάχος μεταξύ τους και η όποια διόρθωση είναι δύσκολη και ψάχνω τον πιο ανώδυνο τρόπο...

Ο ίδιος ο Merlin είναι άλλη ιστορία.Ενώ αρχικά φάνηκε καλός,διαπίστωσα οτι η γρίλλια του ψυγείου στην εισαγωγή είναι 2mm πιο μπροστά απ'ότι θα έπρεπε και το καλύτερο,στο κάτω μέρος έχουν ξεχάσει να βάλουν την εξαγωγή του ψυγείου λαδιού με το flap!

Και μια φωτό για το πως θα έπρεπε να είναι

Βάζω ήδη χρήματα στην άκρη για τα τσίπουρα!!! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 17, 2014, 10:49:38 μμ »
ΦΠ και τριψιμο, εγω θα ελεγα να "σβησεις" το ΦΠ πανω στις φωλιες..και εγω νομιζα οτι θα τριβω με το 110 που ειναι τιγκα στο φλασ..εσυ ανοιξες καλες δουλειες!!
Στο πανω μερος ειναι μια μικρη λωριδα και επειδη οι θυριδες θα ειναι ανοιχτες προβλημα δεν θα εχεις, κατω θελει το "σβησιμο"

Καλη συνεχεια Κωστα 8)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 17, 2014, 10:57:00 μμ »
Λϊγη πρόοδος(?) στο Beaufighter MkII που αποφάσισα ( ::violent1:: ) να φτιάξω. Η μετασκευή αποφασίστηκε μιας και είχα ήδη το σετ μετατροπής της CMK.
....

Αφού οι φωλέες είναι ούτως ή άλλως ρηχές, μάλλον τα ατρακτίδια είναι τα υποψήφια προς αποχώρηση και φτιάξιμο εξ'αρχής...

Δεύτερη λύση, να κάνεις τους Merlin ξεβράκωτους και να γλιτώσεις και τη διόρθωση των nacelles (αλλα και πάλι θα πρέπει να διορθώσεις το βάθος στις φωλέες)! :mrgreen:

Eγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τις πτέρυγες απο κάνα άλλο Beau και να το κάνεις ένα ωραιό(σ)τατο Mk.IF με τους Hercules! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 17, 2014, 11:05:26 μμ »
Παράθεση
Δεν έχουμε βάλει κανένα όρο για την ποιότητα της κατασκευής   ::glossa::
Οπότε το φτιάχνεις όπως σου βγαίνει και γλυτώνεις τα τσίπουρα  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 17, 2014, 11:12:12 μμ »
Δεν έχουμε βάλει κανένα όρο για την ποιότητα της κατασκευής   ::glossa::
Οπότε το φτιάχνεις όπως σου βγαίνει και γλυτώνεις τα τσίπουρα  :wink:

Νικόλα, δεν τον ξέρεις καλά... θα προτιμήσει να κεράσει και με τόκους υπερημερίας :mrgreen: παρά να φτιάξει κάτι που δεν θα ικανοποιεί τα αρρωστημένα υψηλά στάνταρ του!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #117 στις: Μαρτίου 17, 2014, 11:17:17 μμ »
Νικόλα, δεν τον ξέρεις καλά... θα προτιμήσει να κεράσει και με τόκους υπερημερίας :mrgreen: παρά να φτιάξει κάτι που δεν θα ικανοποιεί τα αρρωστημένα υψηλά στάνταρ του!

Κατσουλίνο, μόλις κέρδισες το καραφάκι σου!   ::glossa::

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #118 στις: Μαρτίου 17, 2014, 11:23:55 μμ »
Κώστα δεν αλλάζεις καλύτερα μοντέλο!!!  :mrgreen: :mrgreen:
Και με Φ/Π να το παλέψει νομίζω οτι θα ρίξεις τόσο τρίψιμο που θα χαθεί πολύ λεπτομέρεια (όποια έχει!!!)
Μεγάλη πατάτα η διαφορά πάχους!!

Και τώρα που νύχτωσε μπορούμε να κουβεντιάσουμε για νυχτοπούλια...
Τα αγγλικά πάρα πολύ φτωχά οπότε απλώς παραθέτω δυο-τρία λινκ που βρήκα σχετικά με την VF(N)-101 και τους Κουρσάρους της http://www.warbirdinformationexchange.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=51854
http://www.usni.org/big-es-impatient-virgins
http://tailhooktopics.blogspot.gr/2013_06_01_archive.html
βοηθάτε όσο μπορείτε.
Γιώργη όπως είπα/έγραψα τα σπρού πρέπει να είναι ίδια,όταν (και αν) φτάσει η ώρα του θα το συζητήσουμε τι μου λείπει και τι σου περισσεύει  :wink:  δεν γλιτώνεις  :mrgreen:
Το τρίτο που έχεις είναι το καλύτερο που βρήκα και εγώ σχετικά με τα Νυχτερινά Corsair..
Μόλις μπορέσω να βάλω τις διαφορές Κώστα (τις τρανταχτές)
Δεν ειναι μόνο για την 101 εκεί ειναι και για τις άλλες  :wink:
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #119 στις: Μαρτίου 18, 2014, 08:42:58 πμ »
Εκτός απ τα στοκοτριψίματα,γεμίσματα,κλπ,σκέψου και να πριονίσεις απ την πίσω μεριά όλο το ατρακτίδιο στο κέντρο με χοντρή πριονόλαμα,και αφού αφαιρέσεις και λίγο ακόμη υλικό,να ενώσεις τα μισά των ατρακτιδίων με λεπτότερο πάχος όμως τώρα...Θα διορθώσεις και λίγο τα cowlings και τέλος...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #120 στις: Μαρτίου 20, 2014, 09:17:14 μμ »
Μετά τα στοκοτριψίματα του Μάστορα, ας αναφερθώ λιγάκι και στα δικά μου...

Το πρώτο πράγμα που διάβασα στις κατασκευές συναδέλφων που ασχολήθηκαν με το Moskito της Dragon/Promodeller, είναι οτι η πτέρυγα "βγαίνει" με αρνητική δίεδρο και πρέπει να διορθωθεί... Αφού διαπίστωσα και ιδίοις όμασι οτι ισχύει, προσπάθησα με ελαφριά πίεση στα άνω κομμάτια των πτερύγων να τα φέρω στα ίσια τους... και κρακ!!! Εχω και μάρτυρες οτι σπάσανε με το που τις... κοίταξα!

Click to see the original size. Click to see the original size.

Με μια πρόχειρη εφαρμογή των βασικών κομματιών εγιναν δύο ακόμη διαπιστώσεις:

1ον, η έλλειψη πείρων ευθυγράμισης (locating pins στα... ελληνικά) στην άτρακτο, προϊδεάζει για αρκετό στοκοτρίψιμο πάνω-κάτω! Ευτυχώς δεν υπάρχει γράμμωση, οπότε δεν αγχώνομαι καθόλου...
2ον, το βάρος που θέλει για να κάτσει στους τροχούς του είναι εξωπραγματικό και θα απειλούσε την βιωσιμότητα του ριναίου σκέλους, οπότε το Moskito θα γίνει το πρώτο μου μοντέλο κολλημένο σε βάση!

Με φύλλο πλαστικού ενισχύθηκαν εσωτερικά τα τμήματα που είχαν σπάσει, τρίφτηκαν τα χείλη εκφυγής των πτερύγων για να λεπτύνουν και απαλλαγμένος απο το άγχος να βρώ και να στριμώξω βαρύδια όπου χωράει, κολλήθηκαν και στοκαρίστηκαν και τα ατρακτίδια των κινητήρων. Για το στοκάρισμα χρησιμοποιήθηκε 500αρι Surfacer της Gunze και ένα νέο προϊόν ονόματι "Taramas" που παρασκεύασε στη κουζίνα του ο αγαπητός συνάδελφος Μάνος aka Blitz-X! :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Έπίσης έχουν καθαριστεί και συναρμολογηθεί τα βασικά κομμάτια που απαρτίζουν το κόκπιτ, φωλέες, τροχούς και σκέλη... Η συνέχεια σύντομα! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Μαρτίου 20, 2014, 10:08:17 μμ »
Στα καθήκοντα τις διαχείρησης του GB περιλαμβάνεται και το εκ του σύνεγγυς μαστίγωμα των συμμετεχόντων... ::mastigoma::
Στιγμιότυπα απο τη τελευταία νυχτεριδοσύναξη, με τον Μάνο του οποίου η προσπάθεια να βάλει p.e. ζώνες στο μπιφτέκι του, του προκάλεσε τυμπανισμό όρχεων...
Click to see the original size.
...απο τα νεύρα του δεν μπορούσε να εστιάσει στο μοντέλο του...
...ο Κόραξ ο οποίος τέλειωσε το μοντέλο που φτιάχνει εκτός GB, δύο φορές εκείνη τη νύχτα...
...και αφου δεν ηταν σε θεση να κρατήσει στα χέρια του τίποτα πέρα απο ενα νερό και τα χάπια του, ανέλαβα να φωτογραφήσω εγώ το 262 που φτιάχνει...
...και ο Ευγένιος που ο ταλαίπωρος δεν προλάβαινε να εξυπηρετεί τον κάθε καμμένο απο εμάς!
Φωτό απο το 88άρι του Ευγένιου δεν έχω αφού δεν έφτιαξε και τίποτα! Ολο απο 'δώ και απο 'κεί γύρναγε! ::glossa::

Αντε οι υπόλοιποι τί κάνετε?! :twisted: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #122 στις: Μαρτίου 20, 2014, 10:48:40 μμ »
Παράθεση
Αντε οι υπόλοιποι τί κάνετε?! :twisted: :mrgreen:
Εγώ τελείωσα με τα βαψίματα και τώρα θα προχωρήσω στις φθορές...

με παίδεψε λίγο γιατί οι δύο χοιρινές δεν είχαν καλή εφαρμογή με τις πιπεριές και το μπέικον ανάμεσα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 20, 2014, 10:54:37 μμ »

με παίδεψε λίγο γιατί οι δύο χοιρινές δεν είχαν καλή εφαρμογή με τις πιπεριές και το μπέικον ανάμεσα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Να το φέρεις το Σάββατο να σου δείξω πώς τρώγεται φθείρεται! ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 20, 2014, 11:00:10 μμ »
Να το φέρεις το Σάββατο να σου δείξω πώς τρώγεται φθείρεται! ::glossa::

ʼσε άργησες.......το τσάκισε μόνος του και δεν είπε τίποτα.......... :evil:

ήταν που δεν έβαλες συνδετικό ιστό,τυρί.......  :mrgreen: ::glossa::

Tags: