Καλημέρα στο ενθουσιώδες τσιπουροbuild!
Ο φίλος μας χωράει στο groupbuild, αν και έδρασε μόνο νύχτα δεν είναι δα και κάποιος fighter;
Μαθιός
ΥΓ. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ 4 χρόνια έκανα να τελειώσω ένα μοντέλο οπότε για την IPMS του 2018 υπολογίζω να είμαι εντάξει... 
Μαθιέ λυπάμαι αλλα το F-117 δεν παίζει τόσο γιατί δεν είναι fighter όσο και γιατί δεν είναι προπέλα! Δεν το διευκρινήσαμε και είναι παράλειψή μου αλλα δεν περιμέναμε να υπάρχει ενδιαφέρον και απο μέλη εκτός της παρέας που το οργανώσαμε. Υπάρχουν πολλά άλλα θέματα με τα οποία μπορείς να μπείς, όπως τα ήδη δηλωθέντα αλλα και Fw190, Bf110, Do217N/J, Defiant, Gekko, Havoc κ.α
Εν πάση περιπτώση και απαντώντας και σε πμ που δέχτηκα σχετικά, οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:
- Να είναι "fighter" δηλαδή να δρούσε εναντίον άλλων αεροσκαφών τη νύχτα, ΟΧΙ να βομβάρδιζε ή απλά πετούσε τη νύχτα
- Να είναι προπελάτο ή/και
- Να έδρασε στον Β'ΠΠ (είτε ήταν purpose built είτε μετασκευασμένο για τον ρόλο) αρκεί να είναι εμφανής η διαφορά απο τα "απλά" day fighters, π.χ κεραίες/θόλοι ραντάρ ή τουλάχιστον νυχτερινό βάψιμο!
Έτσι είναι δεκτό ενα Me262 που δεν είναι μεν προπελάτο αλλα έδρασε στον Β'ΠΠ, όπως είναι δεκτό το F7F-3N Tigercat που δεν πρόλαβε τον Β'ΠΠ αλλα είναι προπελάτο!
ΔΕΝ γίνεται δεκτό ενα Meteor NF, γιατί ούτε προπέλα έχει, ουτε στον Β'ΠΠ έδρασε, όπως δεν παίζει ένα π.χ. Hurricane με τυπικό καμουφλάζ "ημέρας", χωρίς ραντάρ ή κάποιον ειδικό εξοπλισμό για νυχτερινό αγώνα αλλα που "κάποια νύχτα σηκώθηκε για αναχαίτηση και το καθοδηγούσαν μέσω ασυρμάτου"!

Θα ενημερώσω και το πρώτο ποστ προς ενημέρωση και όποιου άλλου θέλει να συμμετάσχει

Που είσαι βρε ψυχή! Αυτό το GB ξυπνάει "φαντάσματα" 
Παρεπιπτόντως το Ju-88G1 ξεκίνησε χτες, παλεύω με την κωλογράμμωση η οποία σε άβαφτο μοντέλο
είναι εξαιρετική, όμως χρειάζεται ένα πέρασμα για να επιβιώσει του χρώματος 
Και το πλαστικό είναι πολύ σκληρό και @%#$$^&#@@ !
Εφαρμογή δείχνει πολύ καλή με εξαίρεση ένα θέμα στην ενωση ατρακτιδίων/πτέρυγας.
Θα μπει και ένα zooμακι από Eduard, από αυτές τις προβαμμένες αηδίες που βγάζουν τελευταία 

Αντε να βλέπουμε και σιγά σιγά καμιά φωτό γιατί φτάσαμε 3η σελίδα και μόνο απο τον Καμμένο και τον Pz είδαμε πλαστικό!