Αποστολέας Θέμα: Nightfighters!  (Αναγνώστηκε 104445 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Nightfighters!
« στις: Μαρτίου 04, 2014, 11:16:16 μμ »
Κάποιες νύχτες πρίν, εν μέσω τσιπουροκατάνυξης και με αφορμή (αν θυμάμαι καλά!) την αγορά απο τον φίλτατο συμμοντελιστή Ernst Barkman του πρώτου του αεροπλάνου, έπεσε η ιδέα της ομαδικής εμψύχωσης-συμπαράστασης στο δύσκολο έργο της αποκόλλησης απο τη λάσπη! :mrgreen:
Αρωγοί στο έργο αυτό δήλωσαν αρκετοί εθελοντές και to cut a long story short, όπως λένε και στο χωριό του Churchill ::glossa:: γεννήθηκε το Nightfighters Group Build.

Μου ανατέθηκε το δύσκολο έργο της διαχείρησης του GB - δύσκολο αν λάβουμε υπόψη οτι οι περισσότεροι συμμετέχοντες είμαστε αναγνωρισμένα «παλτά» :mrgreen: απο άποψης μοντελιστικής παραγωγής αλλα (επίσης για τους περισσότερους) οχι και ποιότητας του παραγόμενου έργου! Οπότε αν καταφέρουμε να πάρουμε μπρός, μάλλον θα δούμε ωραίες κατασκευές! :wink:

Η ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο με την εξής σύνθεση:
Νομίζω αυτοί είμαστε και με αυτές τις συμμετοχές... παρακαλώ όπως επιβεβαιώσετε και αν τα εχω μπλέξει συγχωρέστε με!

Παράλληλα μου ζητήθηκε να φτιάξω ενα patchάκι για τους συμμετέχοντες, μόνο που ο Disney είχε φτιάξει πρίν 70 χρόνια ένα σχέδιο όπως ακριβώς το θέλαμε! γι''αυτό λοιπόν με σεβασμό στον δημιουργό του, υιοθετούμε το έμβλημα της 415th Night Fighter Squadron της USAAF, ως σήμα του group Build μας!

Κώδικας: [Επιλογή]
[img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/nightfighters_big.png[/img]
[img]http://www.modelclub.gr/main/images/banners/nightfighters120px.png[/img]

Spoiler (hover to show)

EDIT
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής του αεροσκάφους σας στο GB είναι:
  • Να είναι "fighter" δηλαδή να δρούσε εναντίον άλλων αεροσκαφών τη νύχτα, ΟΧΙ να βομβάρδιζε ή απλά πετούσε τη νύχτα
  • Να είναι προπελάτο ή/και
  • Να έδρασε στον Β'ΠΠ (είτε ήταν purpose built είτε μετασκευασμένο για τον ρόλο) αρκεί να είναι εμφανής η διαφορά απο τα "απλά" day fighters, π.χ κεραίες/θόλοι ραντάρ ή τουλάχιστον "νυχτερινό" βάψιμο!
Έτσι είναι δεκτό ενα Me262 που δεν είναι μεν προπελάτο αλλα έδρασε στον Β'ΠΠ, όπως είναι δεκτό το F7F-3N Tigercat που δεν πρόλαβε τον Β'ΠΠ αλλα είναι προπελάτο!
ΔΕΝ γίνεται δεκτό ενα Meteor NF, γιατί ούτε προπέλα έχει, ουτε στον Β'ΠΠ έδρασε, όπως δεν παίζει ένα π.χ. Hurricane με τυπικό καμουφλάζ "ημέρας", χωρίς ραντάρ ή κάποιον ειδικό εξοπλισμό για νυχτερινό αγώνα αλλα που "κάποια νύχτα σηκώθηκε για αναχαίτηση και το καθοδηγούσαν μέσω ασυρμάτου"! ::glossa:: :lol:

• Οι κατασκευές του Group Build οφείλουν να έχουν ολοκληρωθεί έως την έναρξη της φετινής έκθεσης της IPMS τον Οκτώβρη.
  • Για να μήν έχουμε συμμετέχοντες που μπαίνουν μόνο για το patchάκι στην υπογραφή τους ::glossa:: οποιος δεν έχει ολοκληρώσει τη συμμετοχή του έως τότε, οφείλει να κεράσει τα προαναφερθέντα τσίπουρα στους υπόλοιπους! :twisted:
Γι'αυτό σκεφτείτε τί μπορείτε/θέλετε/προλαβαίνετε να φτιάξετε και ελάτε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί με τη λήξη, πληρώνωντας ο καθένας τα δικά του! ::kerasma::

Αντε καλή μας αρχή!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: Nightfighters!
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 04, 2014, 11:55:40 μμ »
Επιβεβαιώνω την συμμετοχή μου με αυτό:

το οποίο είναι το 4ο 48αρι αεροπλάνο που αγοράζω αλλά το πρώτο σε προτεραιότητα κατασκευής και καψούρας οπότε ο αγαπητός Γάτος-διαχειριστής του GB,τα γράφει σωστά  :wink:
Ευχαριστούμε τον Νικόλα γιατί ανέλαβε την οργάνωση-διαχείριση του αυθόρμητου (εν μέσω τσίπουρων) GB υπό την σκέπη του αγαπημένου μας MC και παρακαλώ τον Ευγένιο να εγκαταλείψει πάραυτα το Uhu και να στραφεί στο Ju-88 για να αποφευχθεί ο κλονισμός της ψυχικής μου υγείας μετά απο τυχόν άμεση σύγκριση του μοντέλου μου με το δικό του!  :mrgreen: ::glossa::
Αρχίζω με τη συλλογή φώτο,πληροφοριών και κανενός ψιλικοκό για τη κατασκευή.  :wink:

Καλή μας αρχή  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 04, 2014, 11:59:21 μμ »
Εγώ θα ξεκινήσω με το μπιφτέκι (BF-109E4) μιας και το σέτ μετατροπής της Owl έχει ήδη ξεκινήσει κι έρχεται από την Τσεχία και βέβαια ως γνωστό κοπρόσκυλο ελπίζω να το τελειώσω, σε αντίθεση με το πιο περίπλοκο Beau ::glossa:: :mrgreen:

Γατούλη ξέχασες να αναφέρεις ότι θα είναι ένα χαλαρό GB, αφού η λήξη ορίζεται στην ερχόμενη έκθεση της IPMS :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:01:06 πμ »
Αλλες συμετοχες δεχομεθα???

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:05:20 πμ »
Η πρόοδός μου λοιπόν μέχρι στιγμής είναι αυτή:

Edit το αεροπλάνο που φτιάχνω είναι το παρακάτω σε μία καρτουνίστικη απεικόνιση που βρήκα:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:10:06 πμ »
Καταρχην να πω οτι ολα ειναι λαθος!!

Επισης να πω οτι θα φτιαξω (στομφος) το Hase 1/72 Ju-88G1.

Καλα κρασια :)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:11:14 πμ »
Νίκο κάνε μία διόρθωση, το Β φτιάχνω! ;)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:14:52 πμ »
Η πρόοδός μου λοιπόν μέχρι στιγμής είναι αυτή:
...
Βάλε ρε ενα χρωμα να κανει αντίθεση στα γράμματα γιατι μας έβγαλες τα ματια!

Εγώ θα ξεκινήσω με το μπιφτέκι (BF-109E4) μιας και το σέτ μετατροπής της Owl έχει ήδη ξεκινήσει κι έρχεται από την Τσεχία και βέβαια ως γνωστό κοπρόσκυλο ελπίζω να το τελειώσω, σε αντίθεση με το πιο περίπλοκο Beau ::glossa:: :mrgreen:

Γατούλη ξέχασες να αναφέρεις ότι θα είναι ένα χαλαρό GB, αφού η λήξη ορίζεται στην ερχόμενη έκθεση της IPMS :wink:

ΜΦΧ
Θα πας κοντρα τον Αρκα? Αυτα είναι τα ωραία! ::glossa::

Αλλες συμετοχες δεχομεθα???
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθε Σάββατο! :lol: ::kerasma::

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:21:15 πμ »
Αφου επιβεβαιώσω κι εγώ την συμμετοχή μου με αυτό

να πω οτι σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό του παλτού που αναφέρθηκε στο πρώτο ποστ... νιτσεράδα ναι, rain coat ναι, άντε και καμπαρντίνα... αλλά όχι και παλτό...

Τώρα μόλις μου 'ρθε η ιδέα να φτιάξω και μιά πλακετίτσα... αλλά θα την πάρει το πιό κουλό κατασκεύασμα (χε,χε,χε...  την έχω σίγουρη... my precious)

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:25:12 πμ »
Παράθεση
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθε Σάββατο! :lol: ::kerasma::
Αφού φυσικά περάσουν κάποια τεστ οι υποψήφιοι...  ::badgood::

Τώρα το κατάλαβα... τι Σάββατο λες καλέ; Την ώρα που συζητάμε τις αιτήσεις είναι Κυριακή  ::brancard::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:26:16 πμ »
Θα πας κοντρα τον Αρκα? Αυτα είναι τα ωραία! ::glossa::
Καλά θα κάνει να διαλέξει το Hurricane, για να μην πικραθεί στο τέλος το τρελλό αγόρι (a.k.a. Αρκάς) ::glossa:: :mrgreen:

...Τώρα μόλις μου 'ρθε η ιδέα να φτιάξω και μιά πλακετίτσα... αλλά θα την πάρει το πιό κουλό κατασκεύασμα (χε,χε,χε...  την έχω σίγουρη... my precious)
Κε Πατατούκα, να ετοιμάζεσαι να φτιάξεις ταμπελάκια και βάσεις για τα τελειωμένα :wink:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:30:29 πμ »
Μου αρέσει που ΟΛΑ τα ποσταρίσματα στο παρόν G.B. δημοσιεύτηκαν μετά την ενδεκάτη εσπερινή - αλλιώς, τι σόι "Nightfighters G.B." θα ήταν, ε;

Θα επανέλθω εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με την τελική μου επιλογή :twisted:

Καλή Αρχή σε όλους ::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:37:13 πμ »
Αφού φυσικά περάσουν κάποια τεστ οι υποψήφιοι...  ::badgood::

Τώρα το κατάλαβα... τι Σάββατο λες καλέ; Την ώρα που συζητάμε τις αιτήσεις είναι Κυριακή  ::brancard::
Τις συζητήσεις ας τις κάνουμε οσο είναι Σάββατο... μετά που θα πηγαίνει προς Κυριακή θα πίνουμε τα παράβολα! ::kerasma::

Μου αρέσει που ΟΛΑ τα ποσταρίσματα στο παρόν G.B. δημοσιεύτηκαν μετά την ενδεκάτη εσπερινή - αλλιώς, τι σόι "Nightfighters G.B." θα ήταν, ε;

Θα επανέλθω εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με την τελική μου επιλογή :twisted:

Καλή Αρχή σε όλους ::salut::
Είπα να το ονομάσω "Τα παιδιά της Νύστας" GB αλλα παραήταν κοιμισμένο!
Και κανόνισε γιατί η προθεσμία ελεύθερης επιλογής λήγει τη Κυριακή... μετά θα φτιάξεις ΟΤΙ σου δώσουμε και δεν θα πείς κιχ! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:45:03 πμ »
Καλη αρχη σε ολους σας, ωραια ιδεα!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 05, 2014, 02:55:01 πμ »
Μια και η ωρα ειναι καταληλη να δωσω και εγω το παρον με το κουτσικο της παρεας,το πολυ καλο 72 νυχτερινο 262 της Revell. Οποιος εχει καλυπτρα περισσευμα με μαγαλη μου χαρα θα τον απαλαξω απο το βαρος της μια και στο κιτ μου ειναι ραγισμενη! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 05, 2014, 08:18:35 πμ »
Μπράβο παιδιά, προβλέπονται δυνατές δημιουργίες.

Καλή αρχή!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 05, 2014, 10:41:12 πμ »
Οποιος εχει καλυπτρα περισσευμα με μαγαλη μου χαρα θα τον απαλαξω απο το βαρος της μια και στο κιτ μου ειναι ραγισμενη! ::salut::

Καλύπτρα θα σου φέρω το Σάββατο, καθώς έχω το ίδιο κιτ με vac καλύπτρες, που το έχω ήδη βάλει μπροστά, αλλά ο Γάτος το ξέχασε!
Με το δίκιο του βέβαια, καθώς από παρελθούσες δηλώσεις συμμετοχής μου σε διάφορα GB και άλλα τέτοιες φανφάρες, πώς να το πάρει σοβαρά και να το θυμάται κιόλας. Χώρια τις βραδυνές κατανύξεις στα καπηλειά!  ::glossa::
Αλλά η φωτογραφία που ακολουθεί από την μέχρι τώρα πορεία της κατασκευής, από τα ξημερώματα  της Κυριακής (νυχτερινό το θέμα, νυχτερινή και η εργασία) είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τρέχουσας αποφασιστικότητας.

Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 05, 2014, 10:43:38 πμ »
Αν θυμάμαι καλά το ξεκίνησες στο μπαλκόνι μου  ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 05, 2014, 10:47:00 πμ »
Μας έστειλες ΠεΖε...
72άρι 262 με κινητήρες,πυροβόλα και φουλ PE? :o :o
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 05, 2014, 11:10:43 πμ »
Καλά θα κάνει να διαλέξει το Hurricane, για να μην πικραθεί στο τέλος το τρελλό αγόρι (a.k.a. Αρκάς) ::glossa:: :mrgreen:

..

ουυυυ  .... φοβάμαι   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

καλα καλα το Hurricane θα κανω ...  απλά επειδή μονο χαλκομανίες αλλαζω .. και δεν εχει τπτ κοψε ραψε ... (ελπιζω να πήρες το πληρες σετ και οχι μονο τις χαλκομανίες ..εεε    :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος FOX-3

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 05, 2014, 11:26:29 πμ »
λεω να μπω κι εγω με αυτο

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 05, 2014, 11:50:14 πμ »
Καλύπτρα θα σου φέρω το Σάββατο, καθώς έχω το ίδιο κιτ με vac καλύπτρες, που το έχω ήδη βάλει μπροστά, αλλά ο Γάτος το ξέχασε!
Με το δίκιο του βέβαια, καθώς από παρελθούσες δηλώσεις συμμετοχής μου σε διάφορα GB και άλλα τέτοιες φανφάρες, πώς να το πάρει σοβαρά και να το θυμάται κιόλας. Χώρια τις βραδυνές κατανύξεις στα καπηλειά!  ::glossa::
Αλλά η φωτογραφία που ακολουθεί από την μέχρι τώρα πορεία της κατασκευής, από τα ξημερώματα  της Κυριακής (νυχτερινό το θέμα, νυχτερινή και η εργασία) είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τρέχουσας αποφασιστικότητας.

Click to see the original size.

Αυτό πάλι ειλικρινά δεν το θυμάμαι! :oops:
Είτε είχα πιεί πολύ (χικ!) είτε το είπες σε κάποια απο τις ελάχιστες φορές που σήκωσες τα μάτια σου απο το ʼι-φόουν (μεγάλη η χάρη του! ::pop:: ::glossa:: ) και νόμιζα ρωταγες για καμια ταινία για το γνωστό quiz! :twisted:
Willkommen Herr Pz, χαιρόμεθα ιδιαιτέρως που θα μας συνοδεύσετε εις τας νυχτερινάς μας μοντελοαναζητήσεις!

ουυυυ  .... φοβάμαι   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

καλα καλα το Hurricane θα κανω ...  απλά επειδή μονο χαλκομανίες αλλαζω .. και δεν εχει τπτ κοψε ραψε ... (ελπιζω να πήρες το πληρες σετ και οχι μονο τις χαλκομανίες ..εεε    :mrgreen: :mrgreen:
Κότα, κότα, κότα!!! ::glossa::
Δεν πειράζει, καλυτερα το Hurricane γιατί παίζει πολύ Γερμανός στο νυχτοκάματο!
Τη κόντρα δεν τη γλιτώνεις όμως, αφού σύντομα θα μπεί και άλλος με Hurricane - 72άρι αυτή τη φορά! :mrgreen:

λεω να μπω κι εγω με αυτο

Βιλκόμεν Φον Δημητράκη!
Παρακαλείσθε όπως πάρετε τον... ποπό σας και ροβολήσετε κατα δώθε μεριά όπως σας δούμε που ξεχάσαμε πώς είναι η φάτσα σας! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:20:14 μμ »
Αν θυμάμαι καλά το ξεκίνησες στο μπαλκόνι μου  ::glossa:: :mrgreen:

Πόσο δίκαιο...αλλά και μνήμη έχεις!  :lol:

Μας έστειλες ΠεΖε...

Χτύπημα-αστραπή  ::glossa:: Από το να μαζεύουν σκόνη, καλύτερα να τα παιδέψω κι ό,τι βγει...

Αυτό πάλι ειλικρινά δεν το θυμάμαι! :oops:
...απο το ʼι-φόουν...
Willkommen Herr Pz, χαιρόμεθα ιδιαιτέρως που θα μας συνοδεύσετε εις τας νυχτερινάς μας μοντελοαναζητήσεις!

Που να το θυμάσαι, θα το είπα εν μέσω κουβέντας και χωρίς πολλή έμφαση!  :lol:
Δεν έχω ʼϊ-Φόουν κύριε. Του ανταγωνιστή έχω. Τα κουϊζ ακόμα να τα τερματίσω πάντως. :mrgreen:
Vielen Dank Herr Kater, οι νύχτες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες τώρα!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:33:00 μμ »
Πλάκα στην πλάκα δεν είναι κακή ιδέα...
Έχω ένα Do-217 Italeri,Σουηδικό Mosquito NF,και όλο και κάτι άλλο μπορεί να ξεπηδήσει...
Να δούμε....
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 05, 2014, 12:57:45 μμ »
Πλάκα στην πλάκα δεν είναι κακή ιδέα...
Έχω ένα Do-217 Italeri,Σουηδικό Mosquito NF,και όλο και κάτι άλλο μπορεί να ξεπηδήσει...
Να δούμε....
Το 217 (όπως και το 110) είναι απο τα πιό ωραία νυχτιάτικα που λείπουν απο τις συμμετοχές... η σουηδέζα πάλι εμένα δε με εξιτάρει αλλα αν εσενα σου αρέσει, είναι η πιο εύκολη υποψήφια ωστε να εχεις κάποιες ελπίδες να τελειώσεις μαζί της! ::glossa::
Μη το πολυσκέφτεσαι, χούφτωστη! :mrgreen:

Tags: