Αποστολέας Θέμα: ΙΣΡΑHΛ... ΣΥΣΤHΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α/ΦΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ  (Αναγνώστηκε 1295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
Καλησπέρα σας... Επειδή ο τίτλος που έβαλα μάλλον μπερδεύει αντί να ξεκαθαρίζει τα πράγματα μια φωτογραφία είναι σαν 1000 λέξεις....

Ψάχνω απεγνωσμένα πληροφορίες αλλά κυρίως φωτογραφίες του μηχανήματος που είναι συνδεδεμένο στο sufa της φωτογραφίας...
Για αυτό που έχω στο μυαλό μου θα μου ήταν πολύ χρήσιμο οτιδήποτε και για άλλο σύστημα που όμως να χρησιμοποιεί η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία στα SUFA...
Δύσκολο?  Για να δούμε....
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων...
Μιχάλης ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
Απ: ΙΣΡΑΉΛ... ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Α/ΦΩΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 02, 2014, 10:53:39 μμ »
Μιχάλη το μόνο που βρήκα είναι GPU απο την Flightpath, σε air starter δεν βρηκα στην 1/48.
Δες παρακάτω http://www.djparkins.com/cgi-bin/sh000001.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww%2edjparkins%2ecom%2facatalog%2fsearch%2ehtml&WD=ground&PN=1_32nd_Post_War_RAF%2ehtml%23aFP_2d32_2d010f#aFP_2d32_2d010f
PER ARDUA AD ASTRA

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 02, 2014, 10:57:50 μμ »
Πάνο δεν με ενδιαφέρει η κλίμακα έτσι και αλλιώς σε αυτό που έχω στο μυαλό μου να κάνω θα γίνει scratsh... Οπότε σχέδια και φωτό ψάχνω κυρίως... Ευχαριστώ αδερφέ... Βοηθάς πολύ...  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 02, 2014, 11:02:47 μμ »
Πάνω δεν με ενδιαφέρει η κλίμακα έτσι και αλλιώς σε αυτό που έχω στο μυαλό μου να κάνω θα γίνει scratsh... Οπότε σχέδια και φωτό ψάχνω κυρίως... Ευχαριστώ αδερφέ... Βοηθάς πολύ...  ::salut:: ::salut::
Πάνω; Που πάνω;

Δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρεθούν σχέδια για air starters και ground a/c's. Θα επανέλθω.
PER ARDUA AD ASTRA

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 02, 2014, 11:14:07 μμ »
ʼντε ρε το διόρθωσα, κατευθείαν μη χάσεις να μου την πείς...
Μιλάμε ψάχνω πάνω από 15 μέρες και τίποτα... Μόνο αυτή την φωτό που έβαλα παραπάνω βρήκα... Οι Ισραηλινοί ξέρουν να τα κρύβουν καλά τα πράγματα τους φίλε...

Tags: