Πλησιαζουν εκθεσεις και ευκαιρια για μοντελοχαζι,οποτε "τρεχουμε με το ντομινο"μπας και δειξουμε κι εμεις λιγο κοπο!!
Παρατημενο ο,τι αλλο προτζεκτ ετρεχε και ασχοληθηκα με τη συνεχεια του willys του σκουπιδιαρη!
(
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15708.0.html )
In progress το διοραματακι (εεεεεελα...τι εκπληξη!)και συνεπως προωρο το ποσταρισμα,αλλα θελω να ακουσω γνωμες και εντυπωσεις αδερφια

Σημ.δυστυχως δεν εχω φωτο απο το κατασκευαστικο και το βαψιμο των επιμερους κομματιων που τοποθετουνται,οποτε...ό,τι φαινεται στις φωτο...

Αρχικα εγιναν αρκετες διορθωσεις οσον αφορα το χωμα και γενικοτερα το χαντακι.
Το πρωτο κομματι-ιδιοκατασκευη-αλουμινοφυλλο-κουβας,τοποθετηθηκε σε αυτο το σταδιο για να μην χρειαστει να σκαλιζω πολυ αργοτερα.Για τον ιδιο λογο φτιαχτηκε εξ αρχης μισος.

Ριζες,η
πρωτη δοση πρασιναδας, ενα μισο λαστιχο σκαμμενο εσωτερικα και κομμενο στη μεση για λογους ευκολιας τοποθετησης κοκ

Round two πρασιναδα

Συνεχεια με τα μπαζα και πρασιναδα στου χαντακ'
Σημ.το κομματι φραχτη ειναι μερος του φραχτη που ηταν στο δρομο-το οποιο θα το δουμε αργοτερα

Επομενος γυρος πρασιναδας και διαφορα κοκοψονια

Και.....συνεχεια με τα μπαζα

Οπως ειχα πει (στο αλλο τοπικ) για τα μπαζα

""φτιαχνω πρωτα και μετα αποφασιζω αν θα το βαλω(η εν λογω τεχνικη αναπτυσεται χρονια τωρα αφου τιποτα δεν παει χαμενο και καποια στιγμη ολο και καπου θα τρουπωσει!)""
εχει σαν αποτελεσμα να μου εχει μεινει πολυ πραμα ακομη που δυστυχως βαφτηκε για το διοραμα αυτο....αλλα δεν χωραει...οποτε θα το δουμε αλλη φορα

Ολα,μα ολα αυτα που σας εδειξα,ειναι καινουργια για εμενα...
Πρασιναδες....βαψιμο/ταλαιπωρια,ολα ειναι πειραμματα τεχνικων και φαντασιας.Για παραδειγμα,ο σκουπιδοτενεκες αλλαξε χρωμα μετα την τοποθετηση του γιατι ηταν too much σε φθορα...
Επομενες φωτο τις επομενες ημερες,με αυτα που δεν εχω βγαλει ακομη φωτο(φραχτες και λοιπα μπαζα)
Οταν με το καλο τοποθετηθουν ολα,θα γινουν και οι τελευταιες φθορες.
Σας ζαλισα....

Ελπιζω να σας αρεσει