Και να πως διορθώθηκε μετά το πέρας των εργασιών το σκαλοπάτι στο αλεξήνεμο:
Εδώ είναι φανερό πλέον το σκαλοπάτι ανάμεσα στο αλεξήνεμο και το ρύγχος.

Με την ψυχή στο στόμα μασκαρίσθηκε όλη η γύρω περιοχή με ταινία της TAMIYA (δύο στρώσεις για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κανένα ατύχημα).

Ακολούθησε στοκάρισμα με στόκο δύο συστατικών. Στρώθηκε με μία υγρή μπατονέτα και αφέθηκε να στεγνώσει πολύ καλά.
Ακολούθησε τρίψιμο με υγρό ντουκόχαρτο και ξανά στοκάρισμα με υγρό στόκο αυτή την φορά για να κλείσουν τυχόν πόροι και ατέλειες.
Ξαναχαράχτηκε η γράμμωση της περιοχής με πολύ πολύ προσοχή.

Ακολούθησε ξανά βάψιμο με όλη την διαδικασία της πρώτης φοράς (δύο στρώματα, ένα ανοικτό και ένα πιο σκούρο), βερνίκια και wash.
Το τελικό αποτέλεσμα άξιζε πιστεύω τον κόπο, αφού όσο και αν ήθελα να μην βλέπω την συγκεκριμένη ατέλεια, το μάτι μου πήγαινε συνεχώς εκεί!

Και επειδή έτσι ωραία φαίνονται όλα στις παρουσιάσεις, να σας διαβεβαιώσω ότι και τον σωλήνα pito έσπασα στην διαδικασία, και την καλύπτρα και μία GBU την πήρε και την σήκωσε.
Διάβασα πολλές γραφές και αφού ανέβασα πίεση 20, κατάφερα να μην απογειώσω κυριολεκτικά το μοντέλο και τον μεγάλο γιό μου που βλέποντας και ακούγοντάς με, έλεγε διαρκώς: Μπαμπά είπες πάλι την κακιά την λέξη που λες στο αυτοκίνητο και φωνάζει η μαμά "μην λες γαμ.... μπροστά στα παιδιά"...
ΕΛΕΟΣ!!!