φίλτατε, δείξε και σε μας σε παρακαλώ, μια τουλάχιστον από τις αρκετές φορές που λες ότι έχεις δει τις ερπύστριες ανάποδα. 
επίσης, όση λάσπη και να βάλεις, πάλι ανάποδα θα είναι . 
για την ιστορία, οι ερπύστριες της DRAGON έχουν επιπλέον και "αριστερή" και "δεξιά" πλευρά, αναλόγως του βάθους του πείρου τους. 
ένα από τα χαρακτηριστικά του χόμπυ μας είναι η πιστότητα στην ακρίβεια και καλό θα είναι να μην ξεφεύγουμε διότι μετά απλά αυθαιρετούμε. 
στο πως θα προσεγγίσεις την κατασκευή σου, υπάρχει και η σχετικά ακραία εκδοχή να κολλήσεις τα πάντα : μοντέλο - τροχοί - ερπύστριες έως και φορτώματα και αξεσουάρ και μετά να τα βάψεις ("Εγγλέζικη Σχολή")
Καλή συνέχεια

Σ.Σ.
Ποιος αυθαιρετει ??
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23578.0.html Εδω πχ τις εχω βαλει ''σωστα''
Αν θες ψαξε να βρεις φωτογραφιες , θα βρεις ειμαι σιγουρος .
Δεν κατεβαζω καθε φωτογραφια απο Panzer IV που βλεπω ( αν το κανεις εσυ μπραβο σου )
(ένα από τα χαρακτηριστικά του χόμπυ μας είναι η πιστότητα στην ακρίβεια και καλό θα είναι να μην ξεφεύγουμε διότι μετά απλά αυθαιρετούμε.)
Ενα ακομη χαρακτηριστηκο ειναι η χαρα της κατασκευης , αν θελω να τις βαλω αναποδα , θα τις βαλω αναποδα , αν δεν σου αρεσει πες το μου , γνωμη δεν προκειται ( και δεν μπορω πλεον ) να αλλαξω .
Μην ανησυεις φιλτατε , ξερω να κολλαω και να βαφω κομματια ξεχωριστα , ευχαριστω που μου το θυμησες .
Υ.Γ. (επίσης, όση λάσπη και να βάλεις, πάλι ανάποδα θα είναι) αυτο δεν ειναι αυτονοητο

: