Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Σταμάτη σχεδόν σε όλα έχεις δίκιο. Το αρχικό σχέδιο δεν ήταν να γίνει έτσι, αλλά ένα απλό ελαφρώς παλαιωμένο πλοίο, γι αυτό και δεν έκανα έρευνα στο θέμα του σαπίσματος. Στον δρόμο μου έβγαιναν ιδέες και τις έκανα όπως μου φαινόταν καλύτερα την στιγμή εκείνη χωρίς να το ψάχνω παραπάνω. Αν και έχω διαβάσει για τις τεχνικές που αναφέρεις δεν τις έχω εφαρμόσει ποτέ, και η αλήθεια ήταν ότι βιαζόμουν να το τελειώσω γιατί θα λείψω μερικές μέρες και με έτρωγε

.
Για τα άτοπα που λες τώρα:
Ο ιστός έσπασε αλλά το σύρμα που έιναι τεντωμένο είναι μόνο αυτό που το συνδέει με τον άλλο ιστό το οποίο και το κρατάει. Αν προσέξεις τα 2 πλαινά σύρματα, το ένα είναι τελείωςπεσμένο και από την άλλη μεριά είναι σπασμένο.
Για όλα τα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο.
Η οροφή είναι όντως πολύ καθαρή και δεν μπορώ να καταλάβω πως μου ξέφυγε.
Το χρώμα του πλαστικού (κατακόκκινο) φαίνεται όντως σε αρκετά σημεία αλλά για κάποιο λόγο δεν με πολυπείραξε μέσα σε όλο το χαμό. Για το εσωτερικό τι να πώ ...ένοχος.
Τον μουσαμά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να τον δέσω, απλά παρατημένος είναι πάνω στην βαρκα.
Κάτω από την γάστρα ήταν μια προσπάθεια να αναπαραστήσω όλα αυτά που κολλάνε από κάτω. Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, αλλά δεν φαίνεται και πολύ.
Τα λάστιχα όντως είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλά δεν έβρισκα μικρότερα (έψαξα όλα τα αυτοκινητάκια των παιδιών

)
Τα μαδέρια επίσης αλλά το συνειδητοποίησα κάπως αργά και είπα δεν βαριέσαι... όπως είπα βιαζόμουν να το τελειώσω σήμερα.
Σ' ευχαριστώ για την παρατηρητικότητά σου και την κριτική σου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βελτιωθεί κάποιος. Αλίμονο αν τα φτιάχναμε όλα τέλεια από το πρώτο μοντελάκι, δεν θα είχε ενδιαφέρον. ʼντε να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να μένει περισσότερος χρόνος...
Πάμε για το επόμενο τώρα (Fletcher 1/144

δυσκολάκι μου φαίνεται)
Ν