ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία

ʼγιος Ιωάννης Βαπτιστής - Τεύχη της DeAgostini

(1/5) > >>

Oionos:
Πριν από 2 εβδομάδες ένας φίλος μου έδωσε την σειρά που είχε εκδώσει η DeAgostini για το ξύλινο κιτ  ::peiratiko:: ʼγιος Ιωάννης Βαπτιστής. Είχε σκοπό να το πετάξει (παρόλο που δεν το είχε ξεκινήσει καν !!!) και έτσι προτίμησε να μου το δώσει μήπως καταφέρω να το φτιάξω. Όμως από τα τεύχη απουσιάζουν τα μισά (τουλάχιστον) οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να το ολοκληρώσω, τουλάχιστον χωρίς τις  ::book:: οδηγίες (τα υλικά θα δω μήπως μπορέσω είτε να τα αγοράσω είτε να κατασκευάσω κάποια από αυτά.

Έτσι μπήκα στον κόπο να ρωτήσω το εξής:
 :arrow: Μήπως κάποιος από τους αναγνώστες του φόρουμ έχει κατασκευάσει και παράλληλα κρατήσει τις  ::book:: οδηγίες για το εν λόγο πλοίο ?  Θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό (για παράδειγμα σε pdf αρχείο). Για την ιστορία, επικοινώνησα με την DeAgostini αλλά δεν υπάρχει κανένα τεύχος ΟΥΤΕ για δείγμα (είναι αρκετά χρόνια που κυκλοφόρησε βλέπετε). Προς ενημέρωση τα τεύχη που χρειάζομαι είναι τα παρακάτω:

::read2:: Τεύχη: 25 - 26 και από το 33 έως και το 100 (νομίζω ότι στο 100 τελειώνουν).

Καταλαβαίνω ότι είναι μια χρονοβόρα εργασία οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν αυτό δεν σταθεί δυνατό.
Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων  ::keep_mod::

xristos2:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=17316.0 ισως απο εδω..................

Oionos:
xristos2 νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερες οι πληροφορίες που χρειάζονται για την κατασκευή του (ειδικά στις μετρήσεις). Τώρα δεν ξέρω αν ο SERGIO που το ολοκλήρωσε έχει ακόμα τις οδηγίες.
Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση

Υ.Γ. ʼν οι διαχειριστές του φόρουμ κρίνουν ότι το θέμα που άνοιξα πρέπει να μετακινηθεί σε υπάρχον θέμα που έχει σχέσει με το  ::peiratiko:: παρακαλώ να το μετακινήσετε.
Ευχαριστώ

ilias300:
Καλησπερα
ειχα φτιαξη το συγκεκριμενο ιστιοφορο και εχω κρατηση της οδηγιες κατασκευης πανω απο 100 σελιδες

manoskarapidakis:
καλησπέρα φίλε μου ,
έχω τα κομμάτια και τα τεύχη 1-49 , στη διάθεση σου εάν τα χρειάζεσαι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση