Εντάξει , το θέμα με τις προσπάθειές μου να βάψω με τον αερ/φο μου ( badger200g) εχει καταντήσει τόσο αστείο οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας , να πω το πόνο μου κάπου ρε παιδιά... κι ας με συμπαθανε οι admins που καταχραζομαι το χωρο του κλαμπ.
Αρα αυτα που διαβάζετε από δω και πέρα, έχουν το χαρακτηρα ευθυμογραφήματος ..
Προτού λοιπόν φτάσω στα τελευταία μου κατορθωματα (ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ) να σας απαριθμήσω τι εχω πάθει μέχρι στιγμής.
1) δυσκολία εισαγωγής στη βελόνα στις πρωτες απόπειρες βαψιματος ---> σπάσιμο του μπεκ-->σπάσιμο π@π@ριών ...
2) Σφίξιμο πολύ του μπεκ, ψιλοτσαντίστηκε το O-ring, τραβηξε μια μικρή σύγχυση και μαζί αλλοίωση ---> μπουρμποουλήθρες
3) Αυτά ακολουθήθηκαν από πέσιμο της βελονας από τα χερια του ανηψιου μου πού μετέτρεψαν τη βελόνα πραγματικά σαν το βελονάκι των γιαγιαδων μας για πλέξιμο.
4) Προμήθεια άλλης βελόνας, και ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ τελευταια..
Την έβαλα μονος μου, που σημαινει οτι μαλλον καπου δεν υπολόγισα καλά στο ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ (δειτε και παλιοτερα τι μού ειχε ΞΑΝΑσυμβει
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,26374.0.html)
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ..
Βγηκε η μυτιτσα αυτη

την ξανατοποθετησα με το χερι, την ψιλοβιδωσα και από τοτε
ΨΕΚΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ..
Τον πηγα στον Καλφακη , ο οποιος είπε ότι αυτη η μυτιτσα ΔΕΝ σφίγγει με το χέρι, αλλα θελει ειδικο εργαλείο, μού ειπε οτι ισως εχει πρόβλημα και η κεφαλή , γενικά τον αφησα στο σεριβις και περιμένω..
Η μόνη βοήθεια/γνώμη που ζητώ είναι η εξής :
- αν πρέπει να στριψω προς το ψάρεμα
- ή μιας και εχω κρατησει τη βελονα που στραβωσε να το γυρίσω σε πλέξιμο