Αποστολέας Θέμα: F-100F TRUMPETER 1/48 (Eπιτελους Χρωμα)  (Αναγνώστηκε 5309 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
Απ: F-100F TRUMPETER 1/48 (Eπιτελους Χρωμα)
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 09, 2014, 11:42:30 πμ »
Αρη σε ευχαριστω πολύ φιλε μου,χαιρομαι που σου αρεσε.Θα το βαλω και σε μια βαση που ετοιμάζω και θα ανεβασω κι εδώ φωτος.
Οσο για τα Phantom  οντως η παρεα είναι πολύ κακη επιρροή  :mrgreen:Ομολογω πως με μπριζωσαν αλλα θα περιμενω λιγο ακομη  (αντιστέκομαι μεχρι να μου ερθει και το C πρωτα). :mrgreen:
Προς το παρον εχω σε εξελιξη ένα F-5F 48αρι και ένα Harrier 24αρι που πρεπει να τελειωσουν πριν πιασω τα Φαντομια.
Ναι στην εκθεση είχαμε δυο 32αρια και ένα 48αρι  :wink: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΓΚΟΥΝΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 09, 2014, 11:53:02 πμ »
Βασιλη συγχαρητηρια το ειδα απο κοντα.Θα τα πουμε και κατ ιδιαν.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 10, 2014, 02:02:25 πμ »
Οσο για τα Phantom  οντως η παρεα είναι πολύ κακη επιρροή  :mrgreen:Ομολογω πως με μπριζωσαν αλλα θα περιμενω λιγο ακομη  (αντιστέκομαι μεχρι να μου ερθει και το C πρωτα). :mrgreen:

Πολύ αντίσταση μιλάμε ε; Περιμένω να έρθει το C λέει χαχαχα
Φαντάζομαι σε τι ιδέες σε βάλανε τα παιδιά, για να πάρεις μονάχα το ταπεινό κιτ της Academy :lol:

Αποσυνδεδεμένος tasosHNDGS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 11, 2014, 07:27:11 πμ »
Αρη σε ευχαριστω πολύ φιλε μου,χαιρομαι που σου αρεσε.Θα το βαλω και σε μια βαση που ετοιμάζω και θα ανεβασω κι εδώ φωτος.
Προς το παρον εχω σε εξελιξη ένα F-5F 48αρι και ένα Harrier 24αρι που πρεπει να τελειωσουν πριν πιασω τα Φαντομια.Ναι στην εκθεση είχαμε δυο 32αρια και ένα 48αρι  :wink: ::salut:: ::salut::

Βασίλη καλημέρα.Το είδα και είπα να το επισημάνω ως άμεσα ενδιαφερόμενος.Ελπίζω η γραπτή δήλωση να υλοποιηθεί ειδικά δε ως προς το δεύτερο σκέλος της.Έχω ήδη άλλωστε δει σημαντικά βήματα προόδου.Αποτελείτε ευτυχώς, εσύ  μαζί με τον Αχιλλέα, δύο ευχάριστες εξαιρέσεις του ρητού "το καλό πράγμα αργεί να γίνει".
Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας

Tags: