Αποστολέας Θέμα: Wildcat down  (Αναγνώστηκε 5215 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Wildcat down
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 09:28:43 πμ »
Το βασικό είναι ότι λέει την "ιστορία" του!
Αν μαζευόμασταν 10 νοματαίοι και μας δίνανε ακριβώς τα ίδια υλικά, το πλέον σίγουρο είναι ότι θα είχαμε 10 διαφορετικά  διοραματάκια... άλλα καλά, άλλα καλύτερα, αλλά πάντα σύμφωνα με την υποκειμενική ματιά του θεατή. Δεδομένου ότι δεν είσαι «φιγουράς», αυτό που θέλησες να μας παρουσιάσεις , εγώ το βλέπω ευχάριστα, λαμβάνοντας υπόψη την απλοϊκότητά του.
Ίσως ένας «φιγουράς» να έδινε μία πιο δραματική χροιά...
Όσο για τον Πέτρο, αρέσκεται να πουσάρει τους μοντελιστές, προσδοκώντας όλο και καλύτερα αποτελέσματα δουλειάς από αυτούς, όχι κακοπροαίρετα, κάποιες φορές όμως ξεχνάει να πει το κάτι παραπάνω , απαντάει μονολεκτικά και σε βάζει σε σκέψεις...
Δεν είναι βέβαια πάντα κακό, καθώς σου δίνει τροφή για σκέψη...

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 09:52:03 πμ »
Το βασικό είναι ότι λέει την "ιστορία" του!
Αν μαζευόμασταν 10 νοματαίοι και μας δίνανε ακριβώς τα ίδια υλικά, το πλέον σίγουρο είναι ότι θα είχαμε 10 διαφορετικά  διοραματάκια... άλλα καλά, άλλα καλύτερα, αλλά πάντα σύμφωνα με την υποκειμενική ματιά του θεατή. Δεδομένου ότι δεν είσαι «φιγουράς», αυτό που θέλησες να μας παρουσιάσεις , εγώ το βλέπω ευχάριστα, λαμβάνοντας υπόψη την απλοϊκότητά του.
Ίσως ένας «φιγουράς» να έδινε μία πιο δραματική χροιά...
Όσο για τον Πέτρο, αρέσκεται να πουσάρει τους μοντελιστές, προσδοκώντας όλο και καλύτερα αποτελέσματα δουλειάς από αυτούς, όχι κακοπροαίρετα, κάποιες φορές όμως ξεχνάει να πει το κάτι παραπάνω , απαντάει μονολεκτικά και σε βάζει σε σκέψεις...
Δεν είναι βέβαια πάντα κακό, καθώς σου δίνει τροφή για σκέψη...
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Χαίρομαι που λέει κάποια ιστορία - είναι το σημείο που είχα τις μεγαλύτερες αμφιβολίες. Η τροφή για σκέψη είναι πάντα χρήσιμη.

Μου αρέσουν τα "παιδικά" διοράματα διότι σε κάνουν να ξαλαφρώνεις, χωρίς το άγχος
της υπερπαραγωγής. Από την άλλη καλά έκανε ο Πέτρος και ο καθένας και εξέφρασε την
άποψή του για να μπορούμε να διορθωνόμαστε, αλλά έπρεπε να τεκμηριώσει εξ αρχής
αυτό που έλεγε. Εάν δεν σου αρέσει κάτι και βαριέσαι να σχολιάσεις, απλά δεν ασχολήσαι.
Είμαι υπέρ των αφρών ή έστω κάποιας χρωματικής διαφοροποίησης του νερού για να
έχουμε αληθοφάνεια στην κλίμακα.  ::salut::
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Παρότι "παιδική" η βινιέτα, είχε πολλή δουλειά και έρευνα και εμένα μου άφησε πολλές χρήσιμες γνώσεις σε τεχνικές και επίλυση προβλημάτων αλλά και για το πρώτο διάστημα του πολέμου στον Ειρηνικό. Αυτά βέβαια δεν μπορούν να φανούν στο τελικό αποτέλεσμα και ούτε αφορούν τον θεατή.

Κωστή αυτό που δεν μου κάθεται καλά είναι ότι το φτερό ακουμπά στο περιθώριο -ή έτσι φαίνεται τουλάχιστο-... Κατά τα άλλα δεν με χαλάει κάτι χρωματικά (με τα λίγα που ξέρω) ούτε η φιγούρα, ούτε το φτερό. Τώρα εφόσον έγινε δοκιμαστικά... και αν μου επιτρέπεις... φαντάσου το μελλοντικά το ίδιο απλό και απέριτο μέσα σε μια κονσέρβα σαρδέλας με το καπάκι λυγισμένο προς τα πίσω και ένα αφηρημένο πιασάρικο τίτλο όπως "Oh fishy, fishy, fishy!" (από Monty Python). :lol:
Καλή συνέχεια!
 ::salut::
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Αυτό με το κουτί της σαρδέλας είναι πολύ σουρεάλ και με ιντριγκάρει. Θα το δοκιμάσω! Το φτερό δεν ακουμπάει στο περιθώριο αλλά εκτείνεται πέρα από τα όρια της θάλασσας. Ίσως δεν φαίνεται καλά από τη γωνία που έχει φωτογραφηθεί.

Ολοι περνάμε από την παιδική ηλικία  πριν την ενηλικίωση,ακόμα και στον μοντελισμό και μιας και ο μοντελισμός είναι χόμπυ για να περνάς ωραία,δεν είμαι καν σίγουρος οτι η "ενηλικίωση" είναι απαραίτητη...
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Πράγματι, πώς το έλεγε εκείνος ο παλιός: δεν σταματούμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματούμε να παίζουμε...

πολυ ομορφη και πετυχημενη σε ολα η υλοποιηση της ιδεας Κωστη.περισσοτερο απ ολα μου αρεσει η αληθοφανεια στη σταση του πιλοτου,η προσπαθεια για να σκαρφαλωσει πιο ψηλα.το μονο που θα ηθελα ή ισως περιμενα ηταν να ειναι λιγο πιο μεγαλης επιφανειας η θαλασσα,κ ας κινδυνευε να χαρακτηριστει ως "άδειο" στο ματι το διοραμα.και αισθητικα καλυτερα πιστευω που δεν εβαλες περιγραμμα αφρου.
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Συμφωνώ απολύτως ότι ήθελε πιο μεγάλη θάλασσα. Επειδή το διοραματάκι ήταν εκπαιδευτικό, τσιγκουνεύτηκα τα υλικά και μετά το μετάνιωσα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 10:09:23 πμ »
Και μερικές καλύτερες φωτογραφίες...

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 05, 2014, 09:27:50 πμ »

δεκτά όλα τα αρνητικά σχόλια για το προβοκατόρικο " παιδικό"

από την άλλη χαίρομαι που αποτέλεσε το έναυσμα για σχόλια και παρατηρήσεις δυό σελίδων επί της ουσίας

Αποσυνδεδεμένος Mirager1988

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Germany
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 29, 2015, 05:31:18 μμ »
Πολυ καλο Κοστη μπραβο! Σωθηκε τελικα ο χειριστης;  :D ::salut::

Tags: