Αποστολέας Θέμα: 1ος Διαγωνισμός junior & Εκθεση Στατικού Μοντελισμού στη Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 11612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την επιτυχία της Έκθεσης. Οι δικές σας προσπάθειες αναγνωρίστηκαν από τον Διοικητή και ζήτησε να συνεχιστεί η έκθεση περισσότερες μέρες. Πολλά μπράβο!!!!

Επειδή μου χτύπησαν στο μάτι, αυτές οι μπουλντόζες, πολιτικές και στρατιωτικές, ποιανού είναι κι αν έχετε περισσότερες φωτογραφίες παρακαλώ ανεβάστε τες.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!  ::salut::

Νκο νασαι καλα, η εκθεση ειχε επιτυχια αν και υπηρξαν λαθη, εξαλου ειμασταν απειροι,   εγω γραματεια και υποδοχη οπως και τα αλλα παιδια καναμε    πρωτη φορα, δεν υπηρξε κανενα ατυχημα και στην παραδοση-φυλαξη-επιστροφη θεματων ,αν καποιος εχει το παραμικρο παραπονο να βγει να το αναφερει, το γουσταραμε αυτο που εγινε    αν και μας ξεσκισε ο καιρος παντως απο οτι φανηκε ειχε επιτυχια στα νουμερα αν και θα θελαμε περισσοτερο κοσμο την επομενη φορα θα ειναι πολυ καλυτερο , μαθαμε παρα πολλα απο αυτη την εμπειρια και βγηκαμε  ανεπαφοι απο αυτην
ευχαριστουμε τα παιδια της καρδιτσας για την εθελοντικη τους βοηθεια Γιωργο και Νεκταριε ::salut:: ::salut::

Να ευχαριστησω τον φιλο  ανεξαρτητο  και καλα κανει   Θεοφιλο Γεωργιαδη |για την συμπαρασταση και για τους καφεδες   ,   τον  παλιοφιλο  Ιvan Ristic  που βοηθησε και αυτος γιατι αγαπαει αυτο το χομπι τον   Χρηστο Στεργιου και τα παιδια του συνδεσμου  που ειναι παλιες καραβανες στο  χωρο

οι μπουλτοζες ειναι του φιλου και προεδρου του Πηγασου μοντελιστων βορειου Ελλαδος Γιωργου Λεικου
φωτο 1ος Γιωργος Λεικος με τον υπευθυνο του συνδεσμου Δημητρη Θεοδωρικα

φωτο θα ανεβασω Νικο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
Αυτα που θα θυμαμαι και μετα απο δεκα χρονια ειναι ο πολυ ωραιος χωρος, τα παιδια του συνδεσμου να ειναι πανταχου παροντες και να τρεχουν,πολυ ομως τρεξιμο λεμε,τους θαυμασα ειλικρινα.Και φυσικα αυτο που με εντυπωσιασε ηταν οι φιγουρες.Πολλες φιγουρες.Παρα  πολλες φιγουρες.Δεν εχω ξαναδει τοσες φιγουρες στη ζωη μου μαζεμενες.Και ποιοτικες φιγουρες οχι οτι να ναι.Μπραβο ρε παιδια.Αποδειξατε για μια ακομη φορα και με τα απιστευτα στατιστικα της εκθεσης και με την αισθηση που αφησε η εκθεση σας σε ολους εμας,οτι το μυστικο που χρειαζεται για να στηθει μια πολυ μεγαλη εκθεση ειναι το πολυ κεφι και το πολυ μεγαλο χαμογελο.Σαν αυτο που εχετε ολοι εσεις εκει πανω καιρο τωρα.Περασα πολυ ομορφα,γνωρισα καινουριους φιλους,ξαναειδα παλιους και εριξα τρελλο γελιο.Να σαστε ολοι καλα

Υ.Γ.Και που στε.Το μουσειο ειναι πολυ ωραιος χωρος αλλα αποδειχτηκε μικρος για την αφεντια σας.την επομενη φορα θα πρεπει να ζητησετε αλλο τοσο κομματι τουλαχιστον  :wink:

• Scale 1/48
  • *
Γιάννη είχες υποσχεθεί και μια φωτο απο κάποιον που θαύμαζε τα Γερμανικά εκθέματα! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εισαι μεγαλο λαμογιο  :mrgreen:

επιτελους τον μαζεψανε  :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
Αυτα που θα θυμαμαι και μετα απο δεκα χρονια ειναι ο πολυ ωραιος χωρος, τα παιδια του συνδεσμου να ειναι πανταχου παροντες και να τρεχουν,πολυ ομως τρεξιμο λεμε,τους θαυμασα ειλικρινα.Και φυσικα αυτο που με εντυπωσιασε ηταν οι φιγουρες.Πολλες φιγουρες.Παρα  πολλες φιγουρες.Δεν εχω ξαναδει τοσες φιγουρες στη ζωη μου μαζεμενες.Και ποιοτικες φιγουρες οχι οτι να ναι.Μπραβο ρε παιδια.Αποδειξατε για μια ακομη φορα και με τα απιστευτα στατιστικα της εκθεσης και με την αισθηση που αφησε η εκθεση σας σε ολους εμας,οτι το μυστικο που χρειαζεται για να στηθει μια πολυ μεγαλη εκθεση ειναι το πολυ κεφι και το πολυ μεγαλο χαμογελο.Σαν αυτο που εχετε ολοι εσεις εκει πανω καιρο τωρα.Περασα πολυ ομορφα,γνωρισα καινουριους φιλους,ξαναειδα παλιους και εριξα τρελλο γελιο.Να σαστε ολοι καλα

Υ.Γ.Και που στε.Το μουσειο ειναι πολυ ωραιος χωρος αλλα αποδειχτηκε μικρος για την αφεντια σας.την επομενη φορα θα πρεπει να ζητησετε αλλο τοσο κομματι τουλαχιστον  :wink:

Γιωργο σας ευχαριστουμε και για την παρουσια και για τα μοντελα σας,χαρηκα που σας γνωρισα,  και συγνωμη  για την ταλαιπωρια που φαγατε  με αυτο τον παλιοκαιρο και τη συνεχομενη βροχη .θα ειμαστε διπλα σας και με παρουσια -μοντελα σε μελλοντικες εκθεσεις σας και πολυ δυναμικα μαλιστα

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!

έτσι ξηγιέσαι ε;

-------τέλεξ απο το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαιδαρίου-------
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

• Scale 1/48
  • *
έτσι ξηγιέσαι ε;

-------τέλεξ απο το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαιδαρίου-------
Αυτο το παιδι εχει γερο βισμα ακομη χαιδαρι ειναι αντι για Αουσβιτς

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Εισαι μεγαλο λαμογιο  :mrgreen:

(Image removed from quote.)

Κάλα δείχνει ο Γκεσταπιτης!ΑΥΤΟΣ είναι!!! :mrgreen: :lol: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Τι ʼουσβιτς ρε πίπη , εβραίος είμαι?  βάλε καμιά φωτό μόνο τη καράφλα μου ξέρεις να τραβάς

Κάλα δείχνει ο Γκεσταπιτης!ΑΥΤΟΣ είναι!!! :mrgreen:

Καλά σε λέω Λαμόγιο, :mrgreen: εσύ με κάρφωσες και κάνεις τον ανήξερο τώρα

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Τι ʼουσβιτς ρε πίπη , εβραίος είμαι?  βάλε καμιά φωτό μόνο τη καράφλα μου ξέρεις να τραβάς

Καλά σε λέω Λαμόγιο, :mrgreen: εσύ με κάρφωσες και κάνεις τον ανήξερο τώρα
Μην φοβάσαι,είναι φιλοι μας! ::eusa_whistle:::mrgreen: :mrgreen:
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/48
  • *
Και τα σεμιναρια με τον Κωστα Ροδοπουλο
Κωστα  ::salut::
και μερικες απο τον χωρο

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Τελικά πρέπει να έγινε της μουρλής, λυπάμαι που το έχασα :( Συγχαρητήρια σε όλους!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
Τελικά πρέπει να έγινε της μουρλής, λυπάμαι που το έχασα :( Συγχαρητήρια σε όλους!
ʼσε φίλε έγω το φυσάω και δεν κρυώνει :evil:

• Scale 1/48
  • *

Γιωργο κανονισε την επομενη φορα να μη τη χασεις
ʼσε φίλε έγω το φυσάω και δεν κρυώνει :evil:

Δημητρη 

Συνεχεια με φωτο

• Scale 1/48
  • *
Λεικος Γεωργιος

και το νουμερο 822 απο το Γιωργο

Γιωργο νασαι καλα, και δυνατος  φιλε μου

• Scale 1/48
  • *
Συνεχεια με φωτο

img width=800 height=600]http://img842.imageshack.us/img842/4274/m0g5.jpg[/img]

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
της.....φιγούρας έγινε! καλά πόσες φωτό έβγαλες;

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Πολύ καλή φαίνεται η Έκθεση. Και του χρόνου με περισσότερους εκθέτες, επισκέπτες κλπ.
2 ερωτήσεις μόνο.
1. Έσκασε μύτη ο Λιακό ή είναι κάποιος που του μοιάζει;  :lol:
2. Οι μπουλντόζες είναι οι μεταλλικές που κυκλοφορούν στην 1/48;

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Κωστας ο Λιακοπουλος ειναι μοντελιστης
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Για τις μπουλντόζες και τους φορτωτές ήθελα να ρωτήσω και εγώ τί παίζει.
Έχουν πολύ ωραίο βάψιμο.

• Scale 1/48
  • *
της.....φιγούρας έγινε! καλά πόσες φωτό έβγαλες;
Δεν σου λεω  :mrgreen:

Πολύ καλή φαίνεται η Έκθεση. Και του χρόνου με περισσότερους εκθέτες, επισκέπτες κλπ.
2 ερωτήσεις μόνο.
1. Έσκασε μύτη ο Λιακό ή είναι κάποιος που του μοιάζει;  :lol:
2. Οι μπουλντόζες είναι οι μεταλλικές που κυκλοφορούν στην 1/48;

Κωστας ο Λιακοπουλος ειναι μοντελιστης

Σωστος  ::thumbleft::

Για τις μπουλντόζες και τους φορτωτές ήθελα να ρωτήσω και εγώ τί παίζει.
Έχουν πολύ ωραίο βάψιμο.

Τα οχηματα αυτα ειναι παιχνιδια και ειναι στη 1/16 κλιμακα,τα μετατρεπει -βαφει-παλαιωνει και τα κανει αγνωριστα

Ο Λιακοπουλος ειχε μοντελιστικο μαγαζι στη Θεσσαλονικη ,τωρα για να γνωριζει τον Τσαπανο φανταστειτε απο ποτε :)

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και στις 2 έμεινα. Ο Λιακό - άκουσον άκουσον - μοντελιστής !!!!!!!!!!
Οι μπουλντόζες 1/12. Θα είναι θηρία και θέλουν ένα γκαράζ.

• Scale 1/48
  • *

• Scale 1/48
  • *

Δελτιο Τυπου

Με απολυτη επιτυχια πραγματοποιηθηκε η 1η εκθεση και ο 1ος διαγωνισμος junior του συνδεσμου μας στις 25/4-27/4 2014 στο Πολεμικό Μουσείο θεσσαλονικης

συνολικα

822 εκθέματα από 247 έκθετες! από 4 συλλόγους, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την πολυάριθμη στήριξη τους και την εθελοντική τους βοήθεια  (ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  ΠΑΝΕΥΒΟΊΟΚΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΕΝΩΣΗ  ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ)  , 3 συνδέσμους Χελμό  ( ΒΟΛΟΥ, ΣΕΡΡΩΝ, ΑΙΓΙΟΥ), 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ, τον ΚΟΛΥΒΑΚΗ ΚΩΣΤΗ από το Ηράκλειο που έστειλε με ΚΤΕΛ το εκπληκτικό f16
1/32.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον ανεξάρτητο μοντελιστή Θεοφυλο Γεωργιάδη για την αμέριστη βοήθεια του πριν και κατά την διάρκεια της έκθεσης, ευχαριστούμε επίσης τους Discounthobbyzone Kokotos, ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ, MODELLINGNEWS, plastimodellismo, ys masterpieces miniatures, Model zone και τους Νικηφοριδη Ηλία και Ροδοπουλο Κώστα για τα σεμινάρια
που έδωσαν καθώς και τον ΤΕτσιο Γιώργο που αν και δεν πρόλαβε να κάνει το αρματικό σεμινάριο έδωσε ένα βροντερό παρών βοήθειας.
Τον Σταυρο Ζουλιατη απο την Αθηνα ,τον δικο μας Γιωργο Τζουγκουτζιδη ,τον συλλεκτη  Ζηβωνη Αθανασιο τον Διοικητη του πολεμικου μουσειου Κο Φαρμακη οπως επισης και το ενστολο προσωπικο

Θαλεγε ίσως κανείς ότι είναι ένας θρίαμβος  γιατί

1. καταφέραμε και προσελκύσαμε κόσμο άσχετο με το αντικείμενο. Ίσως όχι όσο θα θέλαμε αλλά έβαλε το χεράκι του λίγο και ο καιρός

2 Διότι έχουμε νέα άτομα στο εργαστήριο....δεν ήξεραν ότι υπήρχε.

3. Γιατί αποδείξαμε ότι δεν υπάρχουν 2 αντιπαλλομενοι σύλλογοι στην πόλη αλλά είμαστε ΜΙΑ παρέα με διαφορετικά ονόματα.

4. Γιατί 822 εκθέματα σε μια έκθεση με διαγωνισμό μόνο στην κατηγορία junior , δύσκολα θα τα δούμε σε Ελλάδα.

5. Γιατί όσοι ήρθαν με χαμόγελο έφυγαν με το ίδιο χαμόγελο.

6. Γιατί είχαμε ανέλπιστο αριθμό εκθεμάτων και στα junior (86)

7. Γιατί αξίζουμε προσοχή και βοήθεια από φορείς για την προσπάθεια που κάνουμε ΟΛΟΙ μας εδω στη Θεσσαλονίκη για τη διάδοση του χόμπι μας

εκ του Συνδεσμου HELMO Θεσσαλονικης

ο υπευθυνος

Θεοδωρικας Δημητριος

Tags: