για τις υπερυψωμένες σyγκολησεις ο φίλος μας "εριξε" μπογια στα κενα αναμεσα απότο tamiya tape
Η μέθοδός του δεν εχει κολλες και λεπτα πλαστικα
....
Σε σχεση με τη δική μου απαλλασσόμαστε από την υπαρξη ασυνέχειας στο σημείο συνάντησης των 2 ακρων της Φ0,3μμ πλαστικής ραβδου
η οποία τυλίγεται γύρω από τη δεξαμενή, καθώς και την ενδεχόμενη μη-συνεχή κόλληση της ράβδου στην κυλικνδρική επιφάνεια.
....
Σχετικά με αυτό το τελευταίο που γράφεις, το πλαστικό δηλαδή να κολληθεί περιμετρικά της δεξαμενής με το ενδεχόμενο μην "καθίσει" παντού λόγω της ευθύτητας του και παρ'όλη τη ευκαμψία του, η διαδικασία αυτή θα είναι χρονοβόρα καθώς το πλαστικό θα "πετάει" και θα πρέπει να το κάνεις τμηματικά περιμένοντας να κολληθεί ένα σημείο για να προχωρήσεις στο επόμενο.
[φλασιά mode on!]

Ειδικά με το ΖΤΠ με το οποίο θέλω να κάνω τις συγκολλήσεις αυτές, σκέφτομαι το εξής και πού είχα δει σε ένα λινκ για κατασκευή καλωδίου ασυρμάτου.
Να τυλίξω και να σταθεροποιήσω ζεσταμένο-τεντωμένο σπρου γύρω από ένα κυλινδρικό κομμάτι με περίμετρο ίδια των δεξαμενών και στη συνέχεια να το βάλω για ένα λεπτό σε ένα μπρίκι με νερό που βράζει. Έτσι, ελπίζω να έχω ένα τύπου ελατήριο από ΖΤΠ καθώς η θερμότητα θα κάνει το πλαστικό να κρατήσει αυτή τη κυλινδρική μορφή και θα κόψω όσο χρειάζομαι για να κολλήσω γύρω από τις δεξαμενές.
[φλασιά mode off!]