Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ένα μεγάλο κενό στην μία πλευρά της πλώρης, λόγω της καμπυλότητας

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμά μου, δεν ήθελα να περάσω δεύτερο πέτσωμα στο πλοίο, γιαυτό και δοκίμασα την τεχνική με την κόλλα και το πριονίδι, έναν χειροποίητο στόκο δηλαδή! Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, η τεχνική είχε πολύ καλό αποτέλεσμα (κατά την γνώμη μου!). Tο ίδιο έγινε και σε μικρότερα πταίσματα του πετσώματος (μικρά κενά ανάμεσα στις σανίδες)
Με υπομονή και πολύ τρίψιμο, το σκάφος είχε την παρακάτω κατάσταση:

Στη συνέχεια το πέρασα με βερνίκι νερού

ενώ η παρακάτω εικόνα είναι μετά από τις σημερινές επεμβάσεις, στα παραθυράκια των κανονιών (9 done... 100+ to go!!!) και πηχάκια μεταξύ των επιπέδων

Επίσης εμφανίζεται ένα ακόμα προβληματάκι. Όταν τελείωσα τα τριψίματα, επισκέφτηκα ένα κατάστημα χρωμάτων για να αγοράσω ένα σηλερ να περάσω στο σκάφος για να συνεχίσω την δουλεια. Εκεί μου πρότειναν καλύτερα ένα βερνίκι εμποτισμού, για καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν ήταν καλή επιλογή (είτε λόγω ξύλου, είτε λόγω προεργασίας, είτε κάτι άλλο) το βερνίκι μετά από 2 μέρες δεν στέγνωνε και άφησε στο σκάφος μια υφή βρεγμένου που αν το έτριβες έβγαινε μία άσπρη "κολλώδη" κρούστα (το βερνίκι που δεν είχε απορροφηθεί από το ξύλο). Το αφαίρεσα με χοντρό γυαλόχαρτο (η άλλη λύση ήταν να περιμένω πολλές μέρες για το αν θα στεγνώσει!). Αλλά όταν πέρασα το βερνίκι νερού, προφανώς σε κάποια σημεία είχε μείνει η προηγούμενη κρούστα, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίζει ελαφρά. Αλλά θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα, δεν μπορεί!!!