Το θηρίο τελειωσε! Ήταν κουραστικό σε μερικά στάδια αλλά άκρως απολαυστικό. Πρώτη φορά στην 1/350 νομίζω ότι μου ταιριάζει αρκετά. Έμαθα ΠΟΛΛΑ πράγματα, ειδικά να μην φοβάμαι το scratch building, μια και η ικανοποίηση της δικής σου κατασκευής δεν συγκρίνεται με κανένα PE. Οι φωτογραφίες φανέρωσαν κάτι μικρές ατέλειες οι οποίες θα διορθωθούν. Μένει ακόμα η βάση και η θάλασσα με την οποία ακόμα πειραματίζομαι. Το ταλαιπώρισα λιγάκι παραπάνω μου φαίνεται αν και live δεν είναι τόσο έντονες οι σκουριές όσο στις φωτό. Ας πούμε ότι γυρίζει στον ναύσταθμο μετά από περιπολία...
Για όσους ενδιαφέρονται χρησιμοποιήθηκαν: το κιτ uss England (Trumpeter), GMM βελτιωτικά, twin oerlikons και bofors (larsenal), 3"/50 guns (Niko model), ένα ταψάκι φαγητού, διαφόρων διαμέτρων συρματάκια, hair extension για το rigging (jumbo), αλουμινόχαρτο και ένα φορουμ μοντελιστών.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σχολίασαν σε αυτό το θέμα, είναι πολυ σημαντικό να σε εμψυχώνουν όταν η υπομονή πάει περίπατο... Επόμενη φωτογράφιση με θάλασσα στο showroom, και μετά βουρ για fletcher 1/144!!!!