Το βάψιμό σου φαίνεται πολύ καλό αν και οι φωτογραφίες νομίζω ότι μπορούσαν να είναι καλύτερες.
Ο φωτισμός είναι κακός..
Πέρα από το θέμα του τύπου του αεροσκάφους συμφωνώ με την παρατήρηση για τις ενώσεις και την
εξαφάνησή τους.Βαρετό κομμάτι αλλά με τέτοιο βάψιμο που κάνεις είναι κρίμα να χαλάει το μοντέλο
λόγω των ενώσεων.
Φωτογραφίες θα βρεις χιλιάδες στα παρακάτω sites...
www.airliners.netwww.airfighters.comΕπίσης εδώ στο forum έχουν ανέβει όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες φωτογραφίες τις οποίες θα βρεις
στην κατηγορία που σε αφορά πχ "Jet" αν διαλέξεις τις υποκατηγορίες "Γενική συζήτηση-Reference"
και/η "Υπό κατασκευή".Οι 2 αυτές υποκατηγόριες έχουν τόνους πληροφοριών και ειδικά για τα αεροσκάφη
της Π.Α. έχουνγραφτεί άπειρες φορές οι ιδιαιτερότητες τους άρα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που
θες.
Επίσης δες την κατηγορία των πωλήσεων.Το μέλος
Stavros έχει προς πώληση βιβλία για το F-16 και
Mirage2000.Τα έχω και τα 2 και είναι πολύ καλές πηγές πληροφοριών που θα τις έχεις για πάντα διαθέσιμες
ότι ώρα θες.
Δες και την αγγελία του μέλους
Φανούρης που έχει βιβλίο για το F-5.
Στόκοι..Για σχετικά χοντρές δουλειές χρησιμοποίησε τον κλασσικό της humbrol.Για ψιλολόγια εγώ χρησιμοποιώ
έναν ακρυλικό της CITADEL "LIQUID GREEN STUFF" που κανονικά είναι για φιγούρες αλλά με έχει βολέψει
αφάνταστα.Επίσης για λεπτές χαραμάδες πχ στις ενώσεις με την άτρακτο βάζω τον ακρυλικό της VALEJO
"PLASTIC PUTTY 401"λέει πάνω και είναι σε σωληνάριο με ειδικό καπάκι με λεπτή μύτη για να βάζεις
μικρή ποσσότητα.Το καλό με τον τελευταίο είναι ότι με μία μπατονέτα μπορείς άμεσα να πάρεις την επιπλέον
ποσσότητα και να αφήσεις καλυμένη την χαραμάδα χωρίς τριψίματα και κόπο.
Και οι δύο αραιώνονται με νερό!