Αποστολέας Θέμα: LGB G Scale  (Αναγνώστηκε 1268 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος saciveng

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
LGB G Scale
« στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 03:02:50 μμ »
Καλημερα σας κυριοι, ονομαζομαι Σαββας και ειμαι καινουριος εδω περα αν και εχω διαβασει αρθρα σας τον τελευταιο χρονο. Εχω μια μικρη συλλογη τρενου η οποια θα τοποθετηθει σε διοραμα εν καιρω. Ολο το θεμα αφορα την αγρια δυση, οπως και το τρενο φυσικα. Η εταιρια που παρηγαγε ολα τα κομματια, η LGB αγοραστηκε απο την MARKLIN και ειναι G SCALE. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: θελω να συμπληρωσω ραγες που μου λειπουν. στο ΕΒΑΥ τις εχουν 5 ευρω το κομματι με μεταφορικα 17Ε. χρειαζομαι 12 (10000 μοντελο) αρα γυρω στο 80αρι. Θελω να ξερω αν γνωριζει κανεις κανενα μαγαζι που να πουλαει G SCALE προιοντα, στην περιοχη της Αθηνας. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσατε ωστε να διαβασεται το θεμα μου

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
Απ: LGB G Scale
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 04:36:32 μμ »
Καλώς ήλθες.

Κλίμακα G έφερνε ο Παγώνης.Όταν έκλεισε, κάποιο απόθεμα πήρε το modelling center επί της Ιπποκράτους.Κάνε μία ερώτηση εκεί.

Jimmy.k

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 11:28:37 μμ »
Eκλεισε ο Παγώνης........??? :roll:?? :roll:??? ::nospam::
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος kdapab

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 29, 2013, 10:07:33 μμ »
Eκλεισε ο Παγώνης........??? :roll:?? :roll:??? ::nospam::

Δυστυχώς! Μια που τα τραινομάγαζα ήταν και πολλά! Αλήθεια την αποκλειστικότητα της Piko την πήρε κανένας άλλος;

Αποσυνδεδεμένος ilsoko

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ
  • Ilias Kotzaeridis
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 07:00:43 μμ »
Τον Νοέμβρη που μας πέρασε αγόρασα το startset της Piko απο το γνωστό μαγαζί στα περίχωρα της Στουτγκάρδης.Είμουν τυχερός γιατί είχε ολα τα είδη  στην κλίμακα g απο 20 μέχρι και 40 % σε έκπωση.Σε γενικές γραμμές οι τιμές του είναι καλές και σε σχέση με Ελλάδα απίθανες.
Πριν 3 χρόνια βρέθηκα στην υπέθρια μακετα που έχει και αντι να αγοράσω startset της roco έφυγα με startset τησ lgb.Στο διαμέρισμα είναι αδυνατον να στηθουν οι γραμμές,το κάνω μια δυο φορές τον χρόνο και παίζω με τις κόρες μου.

Tags: