Εγω αν και ποτε δεν εχω βαλει παρκετινη και ειλικρινα απο τη στιγμη που δουλευεις αερογραφο απορω γιατι δεν ψεκαζεις το gunze να τελειωνεις...
Απλά γιατί είναι ένα επιπλέον έξοδο που δεν μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή οπότε δουλεύω με ότι έχω διαθέσιμο.
Το Microsol είναι από τα ήπια βελτιωτικά και δεν είχα ξανά πρόβλημα. Ίσως να μου έπεσε παραπάνω. Το πρόβλημα προέκυψε από την κουλαμάρα μου που πήγε το δάκτυλο στο σημείο ενώ είχα βάλει υγρό μόνο στο σήμα, αυτό είχε απλωθεί αρκετά και δίπλα και δεν είχε στεγνώσει εντελώς ακόμα. Στα άλλα σήματα που επίσης έβαλα βελτιωτικό αλλά στέγνωσε κανονικά δεν είχε επίπτωση στο χρώμα. Βέβαια ούτε ζάρωσαν τα σήματα όπως γίνεται κανονικά ούτε ακολούθησαν τη γράμμωση. Θα το δω πάλι σύντομα.
Απο εκει και περα μην κολλας τα σκελη και τα καπακια τους πριν τελειωσεις με τις χαλκομανιες και τα λαδοξιδα..απορω βασικα πως σε βολευει..επομενο ειναι να σπασει κατι. Στο τελος θα τα βαζεις με κυανοακρυλικη και οδοντογλυφιδα....βασικα εγω θελω να δοκιμασω liquid poly και ψιλο πινελακι 3/0 μηπως και ειναι πιο δυνατη η κολληση..αν και τη φοβαμαι οτι θα μου κανει και γυρω γυρω ζημια ενω η zap a gap εχει αποδειχτει αστερι μεχρι στιγμης αλλα και καποιες loctite που εχω δοκιμασει, η gel ειναι καλη για τετοια πραγματα.
Σε μεγαλύτερες κλίμακες αυτό κάνω, αλλά η επιφάνεια κολλήματος εκεί είναι μεγαλύτερη. Ειδικά σε αυτό το πλαστικό όμως προτίμησα να τα κολλήσω από πριν για καλύτερη κόλληση. Δυστυχώς ούτε αυτό απέδωσε. Δεν είναι κάτι που δεν επισκευάζεται όμως.
Μη το παρατησεις τωρα,καλα τελειωματα!

Φυσικά όχι. Θα ξεκουραστεί λίγο και αργότερα θα το τελειώσω.
εννοειται πως οτι κανεις το κανεις για εσενα. ουτε τα δικα μου μοντελα ειναι για εκθεση.για την ωρα τουλαχιστον. οι icarus θελουν τον χρονο τους για να στρωσουν. αν αφαιρεσεις σωστα το νερο απο κατω τους προσεκτικα με μια μπατονετα σου εγγυωμαι οτι θα ακολουθησουν και γραμμωση και πριτσινι. εμενα στα 32αρια μου αυτο εκαναν. και πριτσινια "αγκαλιασαν" και γραμμωση και με το wash ηταν αψογες. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο τερατωδεις στο παχος αλλα δεν εχουμε και πολλες επιλογες ειναι η αληθεια. παντως αποψη μου μην δενουμε τα βελτιωτικα σχοινι κορδονι. δεν βελτιωνουν παντα, αλλα καταστρεφουν κιολας. εμενα για παραδειγμα μου κατεστρεψαν ολοκληρο μοντελο και απο τοτε μονο οταν δω τα σκουρα τα χρησιμοποιω και παντα με φειδω. αυτα απο ενα βιαστικομοντελιστη. καλο βραδυ και καλα κουραγια.
Βελτιωτικό βάζω μόνο αν δω ότι η χαλκομανία δεν ακολουθεί τη γράμμωση καθόλου. Τα σήματα είναι πολύ όμορφα και κλασικά cartograf απλά πιο χοντρά. Υποθέτω ότι πρέπει να έχουν παραπάνω από μία στρώση άσπρο από κάτω για να είναι πιο αδιαφανή.
ΥΓ δοκιμασε να βαψεις με ελευθερο χερι σιγα σιγα.θα δεις τρελες διαφορες και θα δεις οτι δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη. ετσι το εβλεπα κ εγω καποτε αλλα μια φορα το δοκιμασα και αλλαξα ροτα!!!
Το έχω ήδη κάνει στο Συριακό Τ62 και θα το κάνω και στον Τίγρη. Προτιμώ όμως τη σιγουριά του μασκαρίσματος καθώς είμαι αρκετά άγαρμπος.
