0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή τη φορά δε μου ξέφυγες! Καλή συνέχεια φίλε! ΥΓ Τι αηδία πράσινο χρώμα έχει το πλαστικό!
Καλησπερα Γιωργο ολα ωραια μεχρι εδω.Προσεξε μονο τους αεραγωγους οταν τους βαλεις γιατι κανουν σκαλοπατι με την υπολοιπη ατρακτο στο δικο μου την πατησα κ μετα επεσε στοκος κ τριψε τριψε για να ερθει στα ισια του.Καλη συνεχεια .
Οι 2 ορθογωνιες θυρίδες που Ναι στην Μέση της ατράκτου στην κάτω πλευρά έπρεπε να μπουν ανοιχτές, επειδή το αεροσκάφος είναι στο έδαφος
Ευελπιστώ να το βάψω με παραλλαγή Βιετνάμ της ΠΑ.
Tzαμπα το ασταρωσες. Οταν μπουν οι αεραγωγοι παλι τριψιμο θα θελει.
Μπααα... Εφαρμόζουν τέλεια... Μάλιστα σκέφτομαι να μην κάνω καν τον κόπο να βάψω άσπρο το εσωτερικό αφού έτσι κι' αλλιώς θα το βρομίσω.
Γιωργο πολυ ομορφο αποτελεσμα. Στο κοκπιτ μονο θα μπορουσες να προσθεσεις μερικα πολυχρωμα λαμπακια για να σπαει η μονοτονια. Γινεται κ τωρα με λιγη προσοχη. Για το εσωτερικο χρωμα στις εισαγωγες μπορεις αφου βαψεις και τις κολλησεις στην ατρακτο, να χωσεις μεσα μικρο κομματι απο σφουγκαρακι και να καλυψει το λευκο χρωμα που δεν θες να βαφτει απο πανω. Γλυτωνεις πολυ μασκαρισμα και γινεται κ πολυ ευκολα.Παντως τα δυσκολα εχουν τελειωσει, τωρα πλεον καλη διασκεδαση με την παραλλαγη
Παίζει να έχει "ξεραθεί" το πλαστικό και να είναι τόσο σκληρό; Δεν ξέρω πόσο καιρό το είχε ο προηγούμενος από τον οποίο το είχα πάρει, αλλά είναι σίγουρα 2 χρόνια περίπου στην δική μου ντουλάπα.Ξέρω γω, παράξενο για πλαστικό να σπάει έτσι όπως το ξερό φύλο κρούστας...