Αποστολέας Θέμα: Paache αερογραφος  (Αναγνώστηκε 1684 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cantona7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Paache αερογραφος
« στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 12:12:06 πμ »
Θέλω να ρωτησω αν μπορω με εναν αερογραφο όπως ο paache h,η με τον paache vl ,και οι δυο ανναροφησης,να βαψω για παράδειγμα μια τρίχρωμη παραλλαγη,με λιγα λογια να πετύχω την ψιλή δέσμη που χρειαζεται? ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Απ: Paache αερογραφος
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 01:03:09 πμ »
Από προσωπική μου εμπειρία (έχω τον millenium) σου λέω τα εξής:

1. Είναι σκυλιά, βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά στον Γρηγόρη, και σε πολύ προσιτές τιμές....

2. Εγώ με τον αερογράφο που έχω (medium βελόνα 0,65) βάφω τα πάντα σε μονόχρωμα και εύκολες παραλλαγες

αλλά ποτέ δεν πέτυχα κοφτό σβήσιμο. Στα βερνίκια και στα σμάλτα κανένα πρόβλημα......

Τα τσιμουχάκια δεν έχουν πάθει τίποτα.... και έχει κάνει κάμποσα μπανάκια σε spirit κ σε νίτρο.

Με τα ακρυλικά επίσης άψογα ..... με τα lifecolour δε, που είναι προβληματικά δεν έχω αντιμετωπίσει

το παραμικρό πρόβλημα παρότι είναι βινυλικής βάσης όπως και τα vallejo.

3. Με την fine βελόνα 0.45 ο δικός μου ψεκάζει πολύ καλύτερα αλλά ποτέ δεν θα πετύχεις δέσμη "iwata"

(Για αυτές τις δουλειές έχω τον evolution που ακολουθεί φυσικά τον Ιάπωνα....)

4. Φιλαράκι μου με τον VL που λες πετυχαίνει γραμμή μολυβιού αλλά νομίζω ότι η καλύτερη λύση

είναι ο eclipse της iwata αφού μπορεί να παίξει και γενικά αλλά σου βγάζει πολύ ωραία δουλειά κ στις δύσκολες

δέσμες.....

Για τον άλλο της σειράς δεν έχω γνώμη....

Ελπίζω να βοήθησα....

::salut::

Αποσυνδεδεμένος cantona7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 01:24:09 πμ »
Σ'ευχαριστω για την γρηγορη απάντηση σου.Ξέρω οτι ένας iwata είναι καλύτερος απλα θέλω να κάνω σωστα μια παραλλαγή.Αυτον τον καιρο  κάνω τον κουρσαρο της Hobbyboss στην 1/72 και με τον αερογραφο που εχω,ένας κινεζικός αναρρόφησης απο ebay,δεν μπορω να πετύχω αυτήν την κόφτη δέσμη και επικεντρώθηκαν στους paasche λόγω τιμης,και παλι ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιάννης
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 11:30:47 πμ »
Αναφορικα  για τον paasche H μπορεις να βγαλεις ψιλη δεσμη αλλα οχι για καμουφλαζ κοφτο κλπ και ειδικα σε 72αρι, θες blue tack.
Απο κει και περα ειναι μια χαρα αερογραφος και πολυ ανθεκτικος με φθηνα ανταλλακτικα :wink:

Για αυτα που θες, χρειαζεσαι 0.5 μυτη και κατω εσωτερικης μιξης αερογραφο.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 01:34:48 μμ »
Εαν θελεις paasche οπωσδηποτε, τσεκαρε τον Talon....
http://www.chicagoairbrushsupply.com/newpatagrai.html

Αποσυνδεδεμένος Δημήτριος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ξάνθη
  • Ακόμη περιμένω να φυτρώσει το τρίτο χέρι...
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 10, 2014, 10:12:38 μμ »
Σάν κάτοχος των iwata eclipse και talon έχω να πώ πως και οι δύο είναι σκυλιά και τους αγαπάω καί τους δύο...! Με τον Iwata όμως με φοβίζουν οι τυχον φθορές, δεν είναι και λίγο να θες να αλλάξεις μπεκ και να θές καμιά 35άρα+ EUR... Επίσης έχω και τον H&S evolution 2inOne ο οποίος μου θυμίζει κακομαθημένη γυναίκα... Όταν όλα παν καλά το βάψιμο είναι όνειρο αλλά άμα αρχίσουν τα πείσματα δεν θέλω να τον βλέπω... Ο Talon τώρα έχει και τα τρία σετ μπεκ/βελόνας 0,25 0,38 και 0,65 + ένα καπάκι "ανεμιστήρα" για το 0,65 μπεκ που του δίνει μεγαλύτερη επιφάνεια κάλυψης. Θέλει περισσότερη εξοικείωση από τον iwata αλλά στον χρόνο που θα του αφιερώσεις θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω!!! Είναι ελαφρύς, ευέλικτος, ψεκάζει τα πάντα, καθαρίζει εύκολα, είναι οικονομικός, τραβάει στην ανηφόρα, φορτώνει και ξεφορτώνει άνετα.
Η γνώση είναι δύναμη

Tags: paasche