Αποστολέας Θέμα: Pz.Kpfw VI (Sd.Kfz182) Königstiger (Dragon 1/35)  (Αναγνώστηκε 8750 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: Pz.Kpfw VI (Sd.Kfz182) Königstiger (Dragon 1/35)
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 04, 2014, 10:25:02 μμ »
Σας ευχαριστώ παίδες.  Σίγουρα θα μπορούσα να το βάψω καλύτερα.  Ήταν η πρώτη φορά όμως.  Την επόμενη θα γίνει καλύτερο το καμουφλάζ.

Καλησπέρα Γιώργη.Και σε εμένα αρέσει η δουλειά σου.Πολύ όμορφο βγήκε.Η παραλλαγή μπορει να μην είναι ''according to pattern'' αλλά για μένα είναι μια χαρά.Θέλω εδώ να σε ρωτήσω σχετικά με το φίλτρο που  χρησιμοποίησες αυτή την τρίχρωμη παραλλαγή.Είναι κάποιο συγκεκριμένο χρώμα λαδιού η μίξη χρωμάτων;; ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νάσο δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά σχέδια από κάθε πλευρά και ειδικά από πάνω ώστε να τα ακολουθήσω. Όλα μα όλα τα σχέδια, ακόμα και από βιβλία που βρήκα, δείχνουν μόνο την αριστερή πλευρά και τίποτε άλλο. Οπότε έκανα ότι μου κατέβηκε στην κούτρα.
Για φίλτρο, μετά το ξάνοιγμα με το βασικό από πάνω για το σβήσιμο, χρησιμοποίησα απλό λάδι raw amber αραιωμένο σε άοσμο νέφτι.
Pin Wash έγινε με το ίδιο λάδι raw amber λιγότερο αραιωμένο, και μετά με μίξη Flory Washes Dark Dirt και Light.
Επειδή αυτά τα washes είναι βασισμένα στον πηλό, μόλις στεγνώσουν, αν δεν τα σκουπίσεις, μοιάζουν με σκόνη και εμένα μου αρέσει το εφέ που κάνουν.

Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.