Αστεία, αστεία χρειαζόμαστε έναν άγιο να του ... φορτωθούμε ώς "κλάδος" αφού πολλές φορές χρειαζόμαστε μια ... θεϊκή παρέμβαση για να σώσουμε την τελευταία μας δημιουργία !
Είναι εκεί που το υπέρ - μικρό χρυσοπληρωμένο foto-etched ... πηδάει από τον πάγκο στο ... παρδαλό χαλί και εξαφανίζεται διά παντός, εκεί που τα δύο μισά της ατράκτου ή οι δύο άκρες της ερπύστριας έχουν απόσταση πολλών χιλιοστών μεταξύ τους,εκεί που ο αερογράφος αρνείται να ψεκάσει όπως πρέπει ότι κι αν κάνεις με το χρώμα και σε ένα σωρό άλλες περιπτώσεις.
Μήπως πρέπει να το δούμε σοβαρά ?
(Τελευταίες πληροφορίες από Ιερά Σύνοδο μεριά αναφέρουν ότι ο Αγιος Φανούριος, λόγω πλήθους αιτημάτων, έπαψε να δέχεται πίττες για την εμφάνιση κατηργημένων κιτ στο Ebay!!!!)