0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γουστάρω και περιμένω να δω εσένα με μαλλιά και την μετατροπή που θα κάνεις με τις σχάρες.
Εγώ πάλι γουστάρω να δω μόνο αυτόν με μαλλιά...
Πολύ καλά τα μοντέλα της MENG.Έχω το D9R DOOBI και με ικανοποίησε παρα πολύ...και...καλή αρχή για σένα Lucas
Μάνο καλή αρχή,περιμένω την κατασκευή σου γιατί σκέφτομαι ν'αγοράσω κι εγώ το συγκεκριμένο κιτ στο μέλλον.
Σπανιότατο θέμα Manos early type Αναμένουμε , καλή συνεχεια.
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί θα σε βάλει να δείς και τις δύο ώρες των λήψεων ενός Leo να κάνει ξανά και ξανά τους ίδιους κύκλους στο ίδιο στρατόπεδο και στο τέλος θα ομολογήσεις εγκλήματα τα οποία δεν έχεις διαπράξει (την δολοφονία του Κέννεντυ,του Χούβερ,τους φόνους του Ζόντιακ κλπ)
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι!!!Έκανα σοβαρές προσπάθιες για να διαγράψω από την μνήμη μου αυτό το αναγκαστικό δίωρο! Μέχρι και σε γυμνή οδοντίατρο πήγα! Spoiler (hover to show)Για την ιστορία, εγώ έκρυψα το πτώμα του Χόφα!
Συγγνώμη, αλλά είμαι λίγο χαζός και δεν καταλαβαίνω:Υπάρχει και βίντεο με τον εν λόγω κύριο και το leopard :Εγώ θέλω να το δω αλλά υπό όρους: να έχω εγώ το τηλεχειριστήριο...
Ειστε υπερβολικοι ,μια χαρα βιντεακι ητανε ,ας ειναι καλα ο Σιμος και ο Μανος που διεσωσαν ενα μερος της ελληνικης αρματικης ιστοριας
...Τώρα για φωτό του μοντέλου..., μόλις προχωρήσει αρκετά. Μην ποστάρουμε και με κάθε κομμάτι που κολλάμε. Καταντάει κουραστικό