Συνάδελφοι,
Η δική μου συμμετοχή όπως αρχικά είχαμε πει είναι το Mirage 2000C (σε σακουλάκι και nice-price από Καλφάκη) με μετατροπές ώστε να γίνει -EGM, πιθανότατα της πρώτης περιόδου, κάπου στο 1994 (20 χρόνια πριν, άρα... vintage κατά μία έννοια). Αεραγωγοί από Italeri, με δικές μου τάπες (προ αρκετών χρόνων χτισμένες, ήθελα να τις αξιοποιήσω...).
Να πω εδώ ότι οι αεραγωγοί της Heller είναι ψιλοχάλια από σχήμα οπότε ήρθε και έκατσα καλά η όλη σκέψη (αλλά και οι αεραγωγοί).
Βέβαια χρειάστηκε φύλλο πλαστικού, στόκος και πολύ τρίψιμο - και ακόμη έχουμε μέλλον.
Μιλάμε για πολύ κόψε-ράψε, το έχω ευχαριστηθεί τρελά (με άλλα λόγια μοντελάροντας ΔΕΝ έλεγα τα προβλεπόμενα "γαλλικά", αν και Heller, αν και Mirage...). Στο κάτω μέρος δεν έχει πέσει βεβαια και τόσο σωστά αλλά δεν πειράζει...
Α, γίνεται και προσπάθεια για επαναχάραξη ώστε το (ούτως ή άλλως πολύ καλό) σχήμα που έχει "πιάσει" σωστά η Heller να γίνει ακόμη πιο καλό στην εμφάνιση.
Και είμαστε κάπου εδώ, υπάρχει ακόμη δουλειά στο χτίσιμο. Μετά λεπτομέρειες (αντέννες κλπ) και πάμε για βάψιμο.
Δεν βλέπω να το προλαβαίνω αλλά αυτά τα Vintage Weeks είναι πραγματικά απίθανα. Περιμένω πως και πως το αντίστοιχο κάποια στιγμή για Esci. Τα λέμε, αν υπάρξουν εξελίξεις στο έργο.