Γεια σας,
συγγνώμη που η πρώτη μου συμβολή στην παρούσα συζήτηση αποτελείτε από ερωτήσεις. Μένω στο εξωτερικό και επειδή φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι κάτω κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της ΠΑ, έχω αρκετές

Έλεγα να πάρω τηλέφωνο στις μονάδες, αλλά τα μόνα που έχω πρόχειρα είναι του Αράξου και της Ανδραβίδας.
Στον ʼραξο μου είπανε, ότι θα είναι ανοιχτοί την Τετάρτη από τις 13:30 και τις υπόλοιπες ημέρες από τις 9:00. Η φωτογράφιση θα επιτρέπεται.
Στην Ανδραβίδα πάλι, μου είπανε ότι την Τετάρτη θα είναι κλειστοί και ότι η φωτογράφιση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!
Για αυτό και ερωτώ:
1. Θα είναι όλα τα αεροδρόμια ανοιχτά; (Τι γίνεται με το Ηράκλειο; Αν και κλειστό, θα έχουν μήπως αεροπλάνα εκεί;)
2. Αν ναι, από την Τετάρτη ή την Πέμπτη;
3. Θα επιτρέπεται η φωτογράφηση;
4. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μήπως θα είναι πιο λάσκα και θα μπορεί κανείς να βγάζει και από έξω φωτογραφίες;
Α ναι, και κάτι άλλο. Βρήκα στο διαδίκτυο, ένα LOG από κάτι Ολλανδούς από πέρυσι το Σεπτέμβρη. Αυτοί μεταξύ των άλλων, επισκέφτηκαν και την 132ΣΜ στο Αγρίνιο και αναφέρουν ότι είδαν εκεί 51 F-104. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ όχι μόνο να τα βλέπω, αλλά και να τα φωτογραφίζω, ξέρει κανείς εάν είναι έτσι τοποθετημένα/αποθηκευμένα που να βγαίνουν φωτογραφία από το σημείο, στο οποίο θα επιτρέπεται να περπατά κανείς κατά τη διάρκεια των ανοιχτών ημερών; Λίγο μπερδεμένα τα είπα έτσι;

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

Επίσης, αξίζει να πάει κανείς στο Καστέλλι; Ρωτώ επειδή πέφτει λίγο μακρυά από τα υπόλοιπα.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και σας εύχομαι να τα περάσετε πολύ όμορφα!