0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εκδηλώσεις στο Μουσείο θα είναι αρκετές μέρες (8-21/11)8-12 Νοεμβρίου,ανοιχτά τα αεροδρόμια.8-21 Νοεμβρίου Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας,αεροδρόμιο Τατοίου.
Εϊναι πολύ πιθανό στις 12/11 επιστρέφοντας από Β. Ελλάδα, να μπορέσω να περάσω από Λάρισα και να τραβήξω φώτος.Δε ξέρω αν θα προλάβω για Ν. Αγχίαλο... Νεώτερα εντός των προσεχών ημερών...
Μήπως επιστρέφοντας να κάνω και μία στάση στην Τανάγρα : Και μετά έχω να φάω τεράστια παντόφλα!!!
Έλα μου ντε!!!Εγώ δηλώνα φανατικός αρματάς αλλά αυτά τα ρημάδια τα αεροσκάφη από μικρό με ενθουσίαζαν!!!Να τα βγάζω φώτος μόνο όχι να τα φτιάχνω σε μοντέλα!!!Εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε!!!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (κατά Αστραπόγιαννο)Μακρία από μένα!!! Δε μπορώ με τίποτε να κάνω αεροπλάνο!!! Δεν πρόκειται να εκδηλωθώ!!!
Παίζει με μικρές πιθανότητες να κατέβω και εγώ Ανδραβίδα... Θα ενημερώσω εν καιρώ...
Κανείς για Καστέλλι και Σούδα;
Τανάγρα & Ελευσίνα θα πάει κανείς???
Η Σούδα σίγουρα. Για αλλού δε με βλέπω. Τουλάχιστον να προλάβω τις έξτρα μέρες του Μουσείου αν καταφέρω και ανέβω στην Αθήνα αργότερα. Πάντως αν έρθετε προς τα μέρη μας, εννοείται ότι θα πάρεις τηλέφωνο, ε?