ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: "Γάτες"
Panther Ausf. G 1/35 (Italeri 6493)
zb00p:
Η δική μου συμμετοχή σε αυτό το GB θα ξεκινήσει με τον Πάνθηρα της Ιταλερι (καλούπια του Δράκου)
με μια μικρή προσθήκη
To KwK 42 της RB Model
edit: Θυμήθηκα και το σετάκι με τα εργαλεία της Cyber Hobby:
Σκοπός μου είναι να αναπαραστήσω έναν από τους πάνθηρες που έδρασαν κατά την επιχείρηση Nordwind
Δεν έχω βρεί κάποια φωτογραφία που να φοράει κάποιο από δαύτο τις αντιαεροπορικές πλάκες και επειδή θέλω οπωσδήποτε να τις βάλω, ίσως δεν κάνω αυτό και κάνω ένα από τα τρία που δίνουν οι οδηγίες.
zb00p:
H πρόοδος μέχρι στιγμής:
Σε γενικές γραμμές εύκολη κατασκευή μέχρι στιγμής, αν και την μυρίζομαι τη δουλειά ότι θα χρειαστεί στόκος σε αρκετά σημεία. Η υφή του πλαστικού είναι καλή και νομίζω πως φαίνεται και στις φωτογραφίες ότι έχει μια αξιοπρεπή όψη πλάκας μετάλλου.
Hummel Moss:
Απ'ότι βλέπω είναι ίδιο και απαράλλαχτο με το παλιό καλούπι που χρησιμοποιεί και στο Panther II που φτιάχνω. Αγαπημένο θέμα όπως και να'χει!...καλή συνέχεια!... ::salut::
zb00p:
Ευχαριστώ!
Έχει κυκλοφορήσει παλαιότερα από τον Δράκο (κάποιο από την Imperial Series), το οποίο για τα τωρινά δεδομένα του Δράκου είναι ξεπερασμένο, αλλά για την Ιταλερι είναι ένα αναβαθισμένο κιτ στη γκάμα της.
Όταν με το καλό τελειώσω, ίσως πιάσω το Panther D w/zimmerit του Δράκου για να δούμε και τις διαφορές στα καλούπια!
giwrgosd:
--- Παράθεση από: zb00p στις Δεκέμβριος 02, 2013, 08:35:15 μμ ---Ευχαριστώ!
Έχει κυκλοφορήσει παλαιότερα από τον Δράκο (κάποιο από την Imperial Series), το οποίο για τα τωρινά δεδομένα του Δράκου είναι ξεπερασμένο, αλλά για την Ιταλερι είναι ένα αναβαθισμένο κιτ στη γκάμα της.
Όταν με το καλό τελειώσω, ίσως πιάσω το Panther D w/zimmerit του Δράκου για να δούμε και τις διαφορές στα καλούπια!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάτι σαν το Α που φτιάχνω... Μέσα στο κουτί, αν και Dragon, είχε χαρτάκι της Italeri από αυτά που βάζει για χαμένα κομμάτια κλπ.
Γι' αυτό ίσως και η τιμή που το πήρα ήταν χαμηλή (από γνωστό κατάστημα με 3 γράμματα... :wink:)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση