ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Παρουσιάσεις - Κριτικές

Meng LEOPARD 1 A3/A4 1/35

<< < (5/6) > >>

fotis panagiotopoulos:
Χαιρετω Μανο και ευχομαι Καλη Χρονια σε ολους. Ηθελα να σε ρωτησω αν για το ελληνικο Leopard 1A4 της MENG μπαινει ενα στρογγυλο σχετικα μεγαλο κομματι που βρισκεται πισω απο την αριστερη θυριδα πανω στον πυργο. Στις οδηγιες η MENG δειχνει οτι μπαινει αυτο το κομματι για το ελληνικο αλλα εγω βρηκα μια φωτογραφια που δεν φαινεται να το εχει το ελληνικο Leopard 1A4. Μηπως γνωριζεις αν τελικα το εχουν η οχι. Ευχαριστω. ::salut::

melpas1013:
Αν λες τη βάση για την κεραία, πρέπει να δεις φωτογραφίες από το άρμα που θες να αναπαραστήσεις αν την έχει. Συνήθως την έχουν τα Α4 (για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι να έχω δει δικό μας Α4 χωρίς τις βάσεις για τις κεραίες η μία είναι το Η17, και η άλλη φαίνεται στη φώτο του Μάνου πιο πάνω, στο πίσω μέρος του πύργου).

leopard:
Ο Φώτης εννοεί το κομμάτι που υπάρχει μόνο στα Γερμανικά Α3 και είναι μέρος του συστήματος εξαερισμού του πύργου.
Η Meng έχει πράγματι κάνει λάθος μιας και στα Ελληνικά Leopard το κομμάτι αυτό απουσιάζει.
 ::salut::

Blitz-X:

--- Παράθεση από: leopard στις Ιανουαρίου 01, 2014, 07:29:05 μμ ---Ο Φώτης εννοεί το κομμάτι που υπάρχει μόνο στα Γερμανικά Α3 και είναι μέρος του συστήματος εξαερισμού του πύργου.
Η Meng έχει πράγματι κάνει λάθος μιας και στα Ελληνικά Leopard το κομμάτι αυτό απουσιάζει.
 ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---
Ορθώς, δεν υπάρχει ο εξαεριστήρας πίσω από τη θυρίδα του γεμιστή στα δικά μας :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

fotis panagiotopoulos:
Ναι για τον εξαεριστηρα ηθελα να ρωτησω. Ευχαριστω πολυ Μανο , Κωστα και Leopard για τις αμεσες απαντησεις. ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση