ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Παρουσιάσεις - Κριτικές

Meng LEOPARD 1 A3/A4 1/35

<< < (3/6) > >>

gtdeath13:

--- Παράθεση από: sgt-major στις Δεκεμβρίου 01, 2013, 03:11:22 μμ ---Το Leopard αρμα ειναι και οχι πλοιο ναυτη.Και φυσικα η κολληση δεν ειναι με αργκον

--- Τέλος παράθεσης ---
Γι΄αυτό μου προκάλεσε έκπληξη το αργκόν που έγραψε ο Μάνος, αλλά που να πιάσεις την προχωρημένη σκέψη μου αρβυλοφόρε.  ::glossa:: ::glossa::
Με 60 ευρώ δεν παίζει, αν ήταν κάνα Μερκάβα μπορεί.  :mrgreen: :mrgreen:

Το πυροβόλο τι λέει σαν διαστάσεις και λεπτομέρεια;

Blitz-X:

--- Παράθεση από: gtdeath13 στις Δεκεμβρίου 01, 2013, 03:33:29 μμ ---...
Το πυροβόλο τι λέει σαν διαστάσεις και λεπτομέρεια;

--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να το έχω μετρήσει, δείχνει εντάξει σε διαστάσεις και επίσης είναι σωστό στις λεπτομέρειες :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

fotis panagiotopoulos:
Χαιρετω Blitz -X.  ::salut:: Επειδη εχω και εγω το κιτ της Meng μηπως γνωριζεις αν ειναι σωστες οι οδηγιες στο σημειο που αναφερουν για την σιτα στο ντεκ του κινητηρα οτι μπαινει αυτη με τις 3 τρυπες γιατι δεν εχω βρει φωτογραφια απο το πραγματικο 1Α4 που να δειχνει το συγκεκριμενο σημειο του αρματος.  ::salut::

Blitz-X:

--- Παράθεση από: fotis panagiotopoulos στις Δεκεμβρίου 12, 2013, 09:36:17 μμ ---Χαιρετω Blitz -X.  ::salut:: Επειδη εχω και εγω το κιτ της Meng μηπως γνωριζεις αν ειναι σωστες οι οδηγιες στο σημειο που αναφερουν για την σιτα στο ντεκ του κινητηρα οτι μπαινει αυτη με τις 3 τρυπες γιατι δεν εχω βρει φωτογραφια απο το πραγματικο 1Α4 που να δειχνει το συγκεκριμενο σημειο του αρματος.  ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---
Ορθόν... Αυτή η σίτα μπαίνει για τα δικά μας. Αργότερα θα ανεβάσω και φωτό :wink:

ΜΦΧ

Blitz-X:
Η φωτό της σίτας που χρωστάω από χτές :wink:

ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση