δυο 72άρια αεροπλάνα Heller/Lyra, ενας πύραυλος, ένα φουσκωτό με εξωλέμβια, ένας γαιδαρος με φιγούρες ...βορειοΑφρικανών ...
Γάϊδαρος;

Αντε να δηλώσω και εγώ τι σκοπεύω να φιάξω. Αρχικά έλεγα για κάτι απλό αλλά ο ένας μήνας προδιαθέτει και για κάτι ίσως πιο ζόρικο. Ετσι λοιπόν έβαλα το σκάφανδρο και βούτηξα και ανέσυρα ένα Potez 540:

Τραγωδία, λες και το έφιαξαν και ξέχασαν τους κινητήρες τους οποίους πρόσθεσαν μετά, πρόχειρα. Επίσης βγήκε και ένα Amiot143:

Και τα δύο είναι μεγάλα κιτ, το μέγεθος του Amiot 143 φαίνεται παρακάτω. Το Potez δίνει ένα στοιχειώδες cockpit, το Amiot δίνει το απόλυτο κενό και με αυτές τις τζαμάρες θέλει δουλειά για να γεμίσει. Το Potez γίνετε και ισπανικού εμφυλίου και το Amiot παίρνει τη χαρακτηριστική τρίχρωμη παραλλαγή η οποία με τα κοκκινοκίτρινα Vichy neutrality stripes θα πρέπει να ΄δείχνει εντυπωσιακό και να ψιλοκρύβει το αίσχος...

Εν συνεχεία σκάει μύτη ένα Breguet 693. Και αυτό από εσωτερική λεπτομέρεια μηδέν αλλά απαιτεί πολύ λιγότερη δουλειά από το Amiot, παίρνει και την όμορφη τρίχρωμη αλλά μάλλον θέλει χάραξη γιατί τα πριτσίνια στο πραγματικό θα πρέπει να ήταν σα ντομάτες. Και βάλε...

Τέλος, ο απόλυτος τρόμος, Caudron Renault 714, τρίχρωμα παραλλαγή με κοφτό διαχωρισμό σε ένα κιτ μικρότερο από ένα Me-109 και super χρέπι. Εχω ξεκινήσει τουλάχιστον 5 φορές να κάνω κάτι για το cockpit και έχω απογοητευτεί κάθε φορά. Ισως και να ήρθε η ώρα του...

Εν αναμονή απόφασης, συνεχίζω την αρχιολογική έρευνα μήπως βγει και τίποτις άλλο...