0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαπόρι της Lyra
Θέλω και γωωω τα Max Decals Δες τι θα φτιάξεις και τα υπόλοιπα τα αγοράζω.Λοιπόν εγώ είμαι μεταξύ των, Saab TunnanSaab J-21Fouga MagisterDassault OuraganT-28 TrojanGloster Javelin T3
Μόνο ένα Heller μου έμεινε 1/48 και είναι αυτό : Οπότε αυτό και θα φτιάξω με κάμποσες βελτιώσεις στο cockpit και decals από άλλο κιτ καθώς είναι κατεστραμμένα ήδη..
Θεματάρα όμως δυστυχώς δεν είναι καλούπι Heller αλλα της Smer και σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορεί να συμμετέχει... http://www.scalemates.com/products/product.php?id=158550EDIT κανόνες δεν έχουν θεσπιστεί ακόμα αλλα θεωρώ οτι δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν καλούπια άλλων εταιρειών!
Φίλε μου Wildcat έχεις όντως δίκαιο για το καλούπι. Νομίζω ότι στον ορισμό των GB της Airfix και Matchbox μπορούσε να κατασκευαστεί οτιδήποτε κυκλοφόρησε σε συσκευασία των εταιρειών αυτών αλλά καλύτερα ας περιμένουμε τον ορισμό του GB. Αν όντως δεν μπορεί να συμμετάσχει εντάξει δεν έγινε και τίποτα, σε κάποιο επόμενο GB καθώς δυστυχώς άλλο Heller δεν παίζει στο στόκ αυτό τον καιρό!
Καλησπέρα, πότε ξεκινάει το γκρουπ αυτό ;
το εν λόγω GB είναι ή δεν είναι Vintage ?νομιζω θα πρέπει να οριστεί κάτι σχετικό, όπως είχε γίνει στο αντίστοιχο Airfix Σ.Σ.