και ναι,ηρθα να δωσω απαντησεις!
οι δυο νονοι μου και masters of disaster (βλεπε Τσιτσος και Leopard),μου εδωσαν διευθυνσεις απ τις οποιες δεν ηταν δυνατον να ξεκολλησω! τα αρματα ειναι προχειρα,βρωμιζουν,τσαλακωνονται,καπνιζουν και καπνιζονται,καιγονται και γενικοτερα κανιβαλιζονται σε σημειο που ακομα και κατεστραμενα μπορει να κανουν την ζημια!

τα α/φη ,δε λεω ,τελειες πολεμικες μηχανες,τα σεβομαι γιατι με τα'ι'ζουν,αλλα και ντελικατες ομως πως το λενε μυγιαγκιχτες,μην χτυπησουν,μην στραβωσουν μην,μην,μην ωωωωωωωωωωωωωωωω!

αρα φιλτατε heater ωραιες οι ιδεες σου αλλα... ενα merkava κατω απ τον ηλιο,με καπνα απο καρβουνιαρη και σκονη που ουτε με μπαντανοβουρτσα δεν βγαινει,να προελαυνει μεσα σε χαλασματα στον νοτιο Λιβανο,οσο και αν σιχαινομαι αυτη την εικονα και την αναθεματιζω,ειναι μεγαλο δελεαρ και προκληση,ε?
σμηναρχε,αν και ανωτερος μου να σου θυμησω οτι εκει που ειμαι εχουν κατα καιρους διανυκτερευσει ουκ ολιγα ινδιανακια σου με προβλημα... αρα μεχρι να εξαπολυσει τον hellfire κατσε πρωτα να εκκινησει και να απογειωθει...

και ο μοντελοπολεμος καλα κρατει