Αποστολέας Θέμα: 2ο Modelclub Group Build: "ΈΡΗΜΟΣ" (Γενικα σχολια)  (Αναγνώστηκε 136845 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: 2ο Modelclub Group Build: "ΈΡΗΜΟΣ"
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 21, 2006, 04:57:54 μμ »
Ώπα!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Τι έχουμε εδώ? Μανούρα? Μανούρα? Προς υποστήριξη των απανταχού αεροπλανάδων και δη του Ηeater θα ήθελα να αφιερώσω την κατασκευή του ΑΗ-64 στους φίλους αρματάδες! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Οι Hellfire σας περιμένουν!

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕ!! :mrgreen: :mrgreen:

(Image removed from quote.)

(Το σκίσατε που το σκίσατε το τόπικ πάρτε μια κ από μένα! :P :P)

Σμήναρχε μια χαρά βρομισμένο το βλέπω το απατσάκι μήπως θες να το γυρίσεις σε Λοχαγός??? και μάλιστα Μαύρος??? :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 21, 2006, 05:12:15 μμ »
Ώπα!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Τι έχουμε εδώ? Μανούρα? Μανούρα? Προς υποστήριξη των απανταχού αεροπλανάδων και δη του Ηeater θα ήθελα να αφιερώσω την κατασκευή του ΑΗ-64 στους φίλους αρματάδες! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Οι Hellfire σας περιμένουν!

(Image removed from quote.)

Σμήναρχε μια χαρά βρομισμένο το βλέπω το απατσάκι μήπως θες να το γυρίσεις σε Λοχαγός??? και μάλιστα Μαύρος??? :mrgreen:
Νικολάκη δεν έχουμε μιλήσει από κοντά ακόμη αν και ήρθα 2 φορές στο καφέ... :( :wink:
Για δες μήπως άναψε κανά λαμπάκι δεξιά στην οθόνη, ένας AGM-114F έρχεται!!! :mrgreen:
(Μαυροσκούφης ήταν ο πατέρας μου στα Μ-48 ασυρματιστής-πυροβολητής, τρελές ιστορίες! :shock:)

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 21, 2006, 05:54:05 μμ »
και ναι,ηρθα να δωσω απαντησεις!
οι δυο νονοι μου και masters of disaster (βλεπε Τσιτσος και Leopard),μου εδωσαν διευθυνσεις απ τις οποιες δεν ηταν δυνατον να ξεκολλησω! τα αρματα ειναι προχειρα,βρωμιζουν,τσαλακωνονται,καπνιζουν και καπνιζονται,καιγονται και γενικοτερα κανιβαλιζονται σε σημειο που ακομα και κατεστραμενα μπορει να κανουν την ζημια!   :twisted:  :twisted:  :twisted:
τα α/φη ,δε λεω ,τελειες πολεμικες μηχανες,τα σεβομαι γιατι με τα'ι'ζουν,αλλα και ντελικατες ομως πως το λενε μυγιαγκιχτες,μην χτυπησουν,μην στραβωσουν μην,μην,μην ωωωωωωωωωωωωωωωω!  :x  :x  :x
αρα φιλτατε  heater ωραιες οι ιδεες σου αλλα... ενα merkava κατω απ τον ηλιο,με καπνα απο καρβουνιαρη και σκονη που ουτε με μπαντανοβουρτσα δεν βγαινει,να προελαυνει μεσα σε χαλασματα στον νοτιο Λιβανο,οσο και αν σιχαινομαι αυτη την εικονα και την αναθεματιζω,ειναι μεγαλο δελεαρ και προκληση,ε?
σμηναρχε,αν και ανωτερος μου να σου θυμησω οτι εκει που ειμαι εχουν κατα καιρους διανυκτερευσει ουκ ολιγα ινδιανακια σου με προβλημα... αρα μεχρι να εξαπολυσει τον hellfire κατσε πρωτα να εκκινησει και να απογειωθει... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και ο μοντελοπολεμος καλα κρατει :!: :!: :!: :!: :!:   :P  :P  :P
advrider.com

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:03:39 μμ »
Κύριοι, όχι μόνο ΔΕΝ θα σας επαναφέρω στην τάξη, αλλά θα συμβάλλω στον "καβγά"... Η πρόκληση κύριοι είναι να καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τον εχθρό σου, και όχι απλά να τον αντιμετωπίζεις... Όταν οι μεν κατορθώσουν να κατασκευάσουν φτερούγα σωστά, χωρίς λάσπες και τακούνια και όταν οι δε να λερώσουν μεγαλύτερη επιφάνεια από όση έβαψαν πάνω σε ένα κουτί με μερικά εξογκώματα και ρόδες, τότε αξίζει... Από κει και πέρα οι εκδηλώσεις και οι δηλώσεις περί μοντελιστικών φρονημάτων είναι αναχρονιστικές...

Αλλά για να μην στείλουμε κατα διαόλου το τόπικ, εγώ ανακοινώνω τη συμμετοχή μου με ένα Jeep Willys, με παραλλαγή ερήμου που θα ανοίκει στην ΠΑ, και πιθανότατα κάποια βρετανική φτερούγα με Ελληνικά χρώματα στην έρημο. Το πρώτο σίγουρα θα μπει σε διοραματάκι... Όλα αυτά από Οκτώβρη...

Κε Τσίτσο θα είστε μόνος ή με το έταιρον ήμισυ; Να έλθετε μαζί παρακαλώ, να μη φρικάρει με τους δύο μας το δικό μου έταιρον ήμισυ...

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:14:24 μμ »
Mr. Melpas αναμένωμεν τότε! Εγώ έχω άλλα σχέδια προς το παρών και δεν θα συμμετάσχω... :?

σμηναρχε,αν και ανωτερος μου να σου θυμησω οτι εκει που ειμαι εχουν κατα καιρους διανυκτερευσει ουκ ολιγα ινδιανακια σου με προβλημα... αρα μεχρι να εξαπολυσει τον hellfire κατσε πρωτα να εκκινησει και να απογειωθει... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Συνέχισε εσύ και θα σε στείλω στην Λήμνο μόνιμα παρέα με ένα Spitfire και αν δεν το κάνεις να πετάξει δεν θα γυρίσεις πίσω! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:16:25 μμ »
Mr. Melpas αναμένωμεν τότε! Εγώ έχω άλλα σχέδια προς το παρών και δεν θα συμμετάσχω... :?

Συνέχισε εσύ και θα σε στείλω στην Λήμνο μόνιμα παρέα με ένα Spitfire και αν δεν το κάνεις να πετάξει δεν θα γυρίσεις πίσω! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

:?  :?  :?
advrider.com

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:19:28 μμ »
Θα δώσω άκυρο εγώ... Αλλά θα τον βάλω να αλλάξει ερπύστρια σε matilda... Και τότε βλέπουμε προς τα που θα το πετάξει...

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #182 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:46:04 μμ »
                                                    "Don't bother running...you will only die tired"

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 21, 2006, 06:58:50 μμ »
Η πρόκληση κύριοι είναι να καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τον εχθρό σου, και όχι απλά να τον αντιμετωπίζεις... Όταν οι μεν κατορθώσουν να κατασκευάσουν φτερούγα σωστά, χωρίς λάσπες και τακούνια

Οκ είμαστε λίγο βρομιάριδες αλλά όχι πως δεν κάνουμε άμα λάχει και καθαρή δουλεία...

Κε Τσίτσο θα είστε μόνος ή με το έταιρον ήμισυ; Να έλθετε μαζί παρακαλώ, να μη φρικάρει με τους δύο μας το δικό μου έταιρον ήμισυ...

Ακόμα δεν ξέρω καν αν θα έρθω (Θυμάσαι τι θα κάνω ακριβός την ίδια η την επόμενη?)

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 21, 2006, 07:04:00 μμ »
Τελικά 99% θα είμαστε και μεις Κώτσο! :wink:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 21, 2006, 07:05:40 μμ »
Λοιπόν όπως βλέπετε τόση ώρα απλά διαβάζω τα ποστ σας!!!
 :twisted: :twisted: :twisted:
Τώρα όμως θα σας τα πω χύμα:
Όποιος τολμήσει να πειράξει το βαφτιστήρι μου - 5leptos - θα του αλλάξω τα φώτα ημέρας & νύκτας δεν έχει σημασία!!!
Επαναλαμβάνω το παλικάρι αποφάσισε να γίνει σωστός μοντελιστής οπότε αφήστε ήσυχο!!!
 :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όσον αφορά στις απειλές σας περί Λήμνου ..... Ναι ρε να μας στείλετε Λήμνο .... δεν κολάμε πουθενά!!! 224ΤΠ και τα μυαλά στους αποχυμωτές!!!
Και η απάντησή μου στις φώτος που έχετε δημοσιεύσει είναι ακόμη μερικά άρματα έτσι για να χαρεί ακόμη περισσότερο το βαφτιστήρι μου!!!

Έτσι για να γουστάρετε και οι υπόλοιποι και να ξενερώσετε οι αεροπλανάδες!!!
 :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
  • Σαούλ Σαούλ γιατί με καταδιώκεις ;;
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 21, 2006, 07:22:21 μμ »
Επιτέλους ρε Τσίτσο ενα αρμα της προκοπης !!!!
Ολους τους Εβραιολάγνους αρματάδες  και μοντερνολαγνους εδω τους εχετε
παμε να κανουμε δικομας τσαρδι  Β' Π.Π.
        ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ   EAGLE με το διοραμα Λωραινη '44.
ΙΣΡΑΗΛ = (Συνεπεια , Αξιοπιστία , Αποτελεσματικότης). Δεν έχετε παρά να μας μιμηθείτε !!!

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 21, 2006, 07:41:46 μμ »
Λοιπόν παλλικάρια επειδή το έχω πάρει ζεστά το θέμα ορίστε οι φώτος (με τη βοήθεια του επισημου φωτογράφου του φόρουμ  :wink: ) απο το πετούμενο που θα ασχοηθώ για αρχή .....

η συνέχεια ( το MLRS εννοώ ) για τους φίλους αρματάδες εν καιρώ......... :wink: :wink: :wink:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #188 στις: Ιουλίου 21, 2006, 07:46:35 μμ »
Επιτέλους ρε Τσίτσο ενα αρμα της προκοπης !!!!
Ολους τους Εβραιολάγνους αρματάδες  και μοντερνολαγνους εδω τους εχετε
παμε να κανουμε δικομας τσαρδι  Β' Π.Π.
        ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ   EAGLE με το διοραμα Λωραινη '44.
Γούστα είναι αυτά φίλε μου και περνάνε..
Για καμμιά δεκαριά χρόνια έφτιαχνα,αποκλειστικά και μόνο άρματα και διοράματα 1/72 και 1/76
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=123.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=131.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=133.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=132.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=134.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=291.0
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=843.0
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #189 στις: Ιουλίου 21, 2006, 08:03:10 μμ »
Όποιος τολμήσει να πειράξει το βαφτιστήρι μου - 5leptos - θα του αλλάξω τα φώτα ημέρας & νύκτας δεν έχει σημασία!!!
Επαναλαμβάνω το παλικάρι αποφάσισε να γίνει σωστός μοντελιστής οπότε αφήστε ήσυχο!!!
Όσον αφορά στις απειλές σας περί Λήμνου ..... Ναι ρε να μας στείλετε Λήμνο .... δεν κολάμε πουθενά!!! 224ΤΠ και τα μυαλά στους αποχυμωτές!!!
Και η απάντησή μου στις φώτος που έχετε δημοσιεύσει είναι ακόμη μερικά άρματα έτσι για να χαρεί ακόμη περισσότερο το βαφτιστήρι μου!!!

Πω πω στόχοι :!:  :!: :!: :!: :!:  ΣΛΟΥΡΠ :!:  :!: :!: :!: :!: :!: Σμήναρχε Κάκαλε χτυπάω πρώτος  με το Α-10 και έλα να τους αποτελειώσεις εσύ με το ινδιανάκι σου..... και όπως μου είπε κάποτε κάποιος από αυτούς πετάνε με ινδιανάκια..... το ΑΗ-64 μόνο του ένα φτάνει για μια ύλη αρμάτων...... Τι να μας πείτε ρε λασπούλιδες?  Πίσω και σας φάγαμε....

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 21, 2006, 08:53:20 μμ »
Το γνωστό σύνδρομο "Γιατί γελάς παιδί μου μόνος σου;" επανήλθε... :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι παρέα κύριοι... Να διαβάζεις ή να ακούς και να γελάς... 8)
Εγώ θα βάλω  τα αεροσκάφη μου να χτυπάνε τα αεροσκάφη των αεροπλανάδων και τα άρματά μου τα άρματα των αρματάδων... Δε θα σας αφήσω δεξαμενή για δεξαμενή και ερπύστρια για ερπύστρια...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 21, 2006, 08:56:17 μμ »
Παράθεση
Ακόμα δεν ξέρω καν αν θα έρθω (Θυμάσαι τι θα κάνω ακριβός την ίδια η την επόμενη?)

Κοιτα να μας την κανεις νικολακη.....και θα δεις μετα αρματοκαζουρα που θα σου κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......

μηπως να μιλησω στον Χρησταρα, τον Δικα της Λημνου να σε στρωσει λιγακι :mrgreen: :mrgreen:[/size][/color]
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 21, 2006, 09:13:05 μμ »
Παράθεση

Κοιτα να μας την κανεις νικολακη.....και θα δεις μετα αρματοκαζουρα που θα σου κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......

μηπως να μιλησω στον Χρησταρα, τον Δικα της Λημνου να σε στρωσει λιγακι :mrgreen: :mrgreen:[/size][/color]

Αν είναι για κάνα μήνα επίστρατος να το κάνεις με τα τσαρούχια! Για παραπάνω μάλλον χλωμό θα ξενερώσω από το πολύ αεροπλάνο! :lol: :lol: :lol:  :mrgreen:
Δεν υπόσχομαι τπτ ακόμα αλλά να ξέρεις ότι θα προσπαθήσω να είμαι εκεί  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 22, 2006, 03:51:56 πμ »

Πω πω στόχοι :!:  :!: :!: :!: :!:  ΣΛΟΥΡΠ :!:  :!: :!: :!: :!: :!: Σμήναρχε Κάκαλε χτυπάω πρώτος  με το Α-10 και έλα να τους αποτελειώσεις εσύ με το ινδιανάκι σου..... και όπως μου είπε κάποτε κάποιος από αυτούς πετάνε με ινδιανάκια..... το ΑΗ-64 μόνο του ένα φτάνει για μια ύλη αρμάτων...... Τι να μας πείτε ρε λασπούλιδες?  Πίσω και σας φάγαμε....
Το επόμενο Group Buid θα έχει τίτλο: Battle damage με τα μοντέλα των αρματάδων του φόρουμ!  :D :shock: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 22, 2006, 12:44:51 μμ »
Το επόμενο Group Buid θα έχει τίτλο: Battle damage με τα μοντέλα των αρματάδων του φόρουμ!  :D :shock: :mrgreen:

Ναι ναι και θα φτιαχνουμε μονο εμεις οι αρματαδες μοντελα μιας και εσεις το μεγαλυτερο Battle damage που μπορειτε να παθετε ειναι να σκασει καμια μπεκατσα και να γινει σπλατ στην καλυπτρα!

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #195 στις: Ιουλίου 22, 2006, 07:56:26 μμ »
βρε σεις 15 σελίδες φτάσαμε χωρις να βλεπω πρόοδο...
λίγο έλειψα και ξεσηκωθηκατε αρματάδες...
άλλος ένας αεροπλανάκιας ήρθε..
(άσε που βρήκα τον μπελά μου με τον αδερφό μου, είδε τα άρματα και θέλει να φτιάξει και εκείνος...μικρ'ος είναι θα μάθει αργότερα.)

Αποσυνδεδεμένος ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
  • Σαούλ Σαούλ γιατί με καταδιώκεις ;;
« Απάντηση #196 στις: Ιουλίου 23, 2006, 07:09:06 μμ »
Ενοείται βρε Γιώργο...  ενοείται, απλά εγω προσωπικά έχω το βίτσιο να φτιάχνω κάτι οχι για να το φτιάξω αλλά επειδη με ενδειαφέρη η συγκεκριμένη περίοδος.
Η το όλλο κλίμα γύρω απο αυτο που φτιάχνω. [περίπου όλοι νομίζω έτσι λειτουργουμε] .
Είναι εξάλου αδύνατον να κάνει κάποιος τα παντα, και να τα κάνει  ΣΩΣΤΑ .
Εγώ τοσα χρόνια μονο αρματα υποτίθεται ότι κάνω  και ακόμα είμαι στη φάση να χαζεύω τις δουλειές των άλλων.
ΙΣΡΑΗΛ = (Συνεπεια , Αξιοπιστία , Αποτελεσματικότης). Δεν έχετε παρά να μας μιμηθείτε !!!

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #197 στις: Ιουλίου 24, 2006, 08:54:10 πμ »
Το σαββατο αποφασισα ποια θα ειναι η δικη μου συμμετοχη στο group build. Λοιπον θα ειναι ενα Ju-87 R-2 της Hasegawa (1/48 παντα) για να καταστρεψω οτι αρματακια ετοιμαζεται να φτιαξει ο τσιτσος!!!!!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #198 στις: Ιουλίου 24, 2006, 10:56:40 πμ »
Το σαββατο αποφασισα ποια θα ειναι η δικη μου συμμετοχη στο group build. Λοιπον θα ειναι ενα Ju-87 R-2 της Hasegawa (1/48 παντα) για να καταστρεψω οτι αρματακια ετοιμαζεται να φτιαξει ο τσιτσος!!!!!!!

Ένα Ju 88 με 4 SC 500 στην κοιλιά του θα βρήσκετε κοντά σου αγαπητέ Heater για να αφορμήσει και να ξεπατώσει μερικά αρματάκια  :twisted:

Προπέλα forever
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #199 στις: Ιουλίου 24, 2006, 01:04:45 μμ »
εχω φαει τις πρωτες 4+ ωρες στο m-51 και εχω καταφερει ισα-ισα να φτιαξω τους βραχιονες της αναρτησης και να βαψω απ την μια πλευρα τους τροχους ! κουραστικα τα αρματα,της υπομονης θα λεγα αλλα ειναι ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ και πολυ μου αρεσει αυτο  :!:  :!:  :!:
advrider.com

Tags: