0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ το Pz-38(t) πολύ όμορφο αρματάκι οπότε 10/10 για την επιλογή θέματος! Όμορφη και προσεγμένη δουλειά και πολύ ενδιαφέρουσα παλαίωση στο βασικό.Ένα-δύο πραγματάκια θα μπορούσες να τα είχες προσέξει παραπάνω:Θεωρώ πως κακώς σκούριασες την έσω πλευρά των καλυμμάτων του κινητήρακι έχω κάποιες επιφυλάξεις για το χρώμα του συστήματος μετάδοσης κίνησης το οποίο σίγουρα πρέπει να λερώσεις λιγάκι.Μην ξεχάσεις να σκορπίσεις και λίγα φυλλαράκια στα χόρτα γιατί τώρα περιορίζονται στο πατημένο χωμάτινο κομμάτι.Τέλος καλό θα ήταν γενικά να μην τοποθετείς το άρμα παράλληλα με τις πλευρές της βάσης γιατί οπτικά "χάνει" πολύ.
Πανέμορφο , θα του άξιζε μια φιγούρα ;
Ο αγαπητός Δημήτρης το είπε με 2 λόγια, Πανέμορφο, Φιγούρα : :
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.. 1. Τα έσω καπάκια του κινητήρα δεν είναι σκουριασμένα.. Ειναι το oxide red primer το οποίο ηταν και το χρώμα τους βάση στοιχείων που βρήκα online.. Αν υποθέσουμε ότι αναπτύσανε θερμοκρασίες μεγάλες λόγο κινητήρα δεν μπορεί να ήταν πεντακάθαρες...
Σωστός!Δεν διακρινόταν από τη φώτο
Κάντε πρόταση για ποια φιγούρα, που θα μπεί και εγώ την βάφω !!
Συμφωνώ και εγώ πως μία τέτοιου επιπέδου δουλειά πρέπει να ζωντανέψει......οπότε βάλε έναν τύπο να κοιτάει απορημένος μέσα στον κινητήρα, ίσως και να ξύνει το κεφάλι του, σε μία κλασσική στάση του τύπου "και τώρα τι κάνουμε;".
ήθελα να ήξερα με τόσα σούρτα φέρτα ενος bon viveur που βρήκες χρόνο να το τελειώσεις;;!!... δεύτερη απο αριστερά φιγούρα, μου αρέσει πολύ!!....:http://www.modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=722:dragon-german-warriors-1940-41&catid=37:kits&Itemid=60