Καρολε ευχαριστω!
Συνεχεια επιτελους μετα απο καιρο ,και αφου γλυτωσε διαφορες εκτοξευσεις,για λογους που ΔΕΝ εχουν να κανουν με το κιτ αλλα με τις εμπνευσεις μου.
Μια απο αυτες ηταν η αποκτηση του σετ του Βερλιντεν,και των καθισματων αυτου.
Αυτο το σετ δινει πυροβολο και θυριδες ρανταρ ανοιχτα,πραγμα αδιαφορο ομως αφου και η ΗΒ δινει το πυροβολο ανοιχτο και η αφεντομουτσουναρα μου φροντισε να ανοιξει και τα πλαϊνα του ρανταρ.
Αφου αμφιταλαντευτηκα καμποσο καιρο αποφασισα οτι τα ρητινενια κομματια θα χρειαστουν για κανα αλλο προτζεκτακι (οχι γατι απαραιτητα),αλλα τα ΡΕ με το περιγραμμα των θυριδων και τα καλυμματα αυτων θα ειναι χρησιμοτατα τελικα.
Δηλαδη η δουλεια που ειχα κανει εμεινε ως ειχε (και δεν ξηλωθηκε προς αντικατασταση με τις ρητινες)
Ιδου και το πως και γιατι.
[Ψωναρα mode on]: Νομιζω οτι αυτα που εκανα ηταν καλυτερα απο τα ρητινενια
[/ Ψωναρα mode off]
κατοπιν σταθηκε αδυνατο να αντισταθω στο μεγαλειο του ΡΕ σετ της Eduard για HB F-14A exterior
Ειμαι δηλωμενος εχθρος (και δημοσια πολλες φορες) των ΡΕ,αλλα εδω προσκυνησα!
Ακομα βεβαια ειμαι χαμενος στο διαστημα με δαυτα τα λαμακια αλλα μια καποια ακρη θα βγαλουμε,στα πιο πολλα και κραυγαλεα τουλαχιστον.
Ηδη ξεκινησα να βαζω καποια (περιγραμματα θυριδων πυροβολου,αεροφρενα,σλατς και αλλα.)
Αυτο βεβαια θα σημανει μεγαλη καθυστερηση,επιπλεον της αναμενομενης λογω σφαξιματων,λογω κουλαμαρας και ασχετοσυνης.
Ο κινδυνος για στραβη τεραστιος,κι ας ελπισουμε οι θεοι του μοντελισμου να συνδραμουν να αποφευχθει η μακακια.
Τελος η διαμορφωση του διαμερισματος του κινητηρα προχωραει αργα αλλα σταθερα.
Ελπιζω η επομενη ενημερωση να εχει θετικα νεα για τ γατο (και τα νευρα μου
αλλα ηθελα τα κι επαθα τα
)