Παιδια σας ευχαριστω πολυ και παλι ολους για τα καλα σας λογια αν και νομιζω οτι υπερβαλετε λιγακι.
Ο λογος που εβαλα (πρωτος) τις φωτογραφιες ειναι οτι οταν προετρεψα να βαλει ο κοσμος κατασκευαστηκες φωτογραφιες απο τα μοντελα τους, κανεις δεν σηγγινηθικε και θεορισα σωστο να δοσω εγω το καλο παραδειγμα.
Τελικα απ οτι φαινετε μαλον πετυχα ακριβως το αντιθετο απο το επιθημιτο αποτελεσμα.
Πλακα κανω, απλα το να βαλει καποιος τις φωτογραφιες του ειναι σαν να εχω παει εγω στο σπιτι του για καφε και μου δειχνει το καινουργιο μοντελο που φταχνει, εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω και δεν υπαρχει κανενας λογος για να τον κρινω. Οπως χαρακτηριστικα αναφερει κατω απο την υπογραφητου οφιλος και συνονοματος 117Tacan ""Η κριτικη ειναι ευκολη υποθεση, η δημιουργια ειναι δυσκολη"". Οποτε ας απολαυσουμε τουλαχιστον τις δημιουργιες των συνμοντελιστων μας.
Με την ευκαιρια θα ηθελα να σας δειξω και την πρωτη μου πρωσπαθεια σε διπλανο μοντελο που ηταν το Dehaviland DH4 της Airfix στην 1/72. Οπως βλεπεις φιλε gkontog και εγω με αυτο το μοντελο ξεκινησα ειναι χαρακτηριστικη και εμφανης η αποδοση του rigging απο ζεσταμενο και τεντομενο πλαστικο.
Στο" ρεαλιστικο" waitherng συνετελεσε και ησκονη την οποια την προσεξα μετα στις φωτογραφιες.

Δευτερη πρωσπαθια ηταν το Bristol Fighter F2b επισης της Airfix στην 1/72