Αποστολέας Θέμα: Γερμανικό Θωρηκτό τσέπης (βαρύ καταδρομικό) Admiral Graf Spee  (Αναγνώστηκε 6584 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος them

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • -
Απ: Γερμανικό Θωρηκτό τσέπης (βαρύ καταδρομικό) Admiral Graf Spee
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 11:21:06 μμ »
χαχαχα τό πες και το έκανες τελικά το ξεκίνησες ε???? μοντέλιζα όλη μέρα και τώρα το είδα ότι το ξεκίνησες.
καλή αρχή και καλή συνέχεια σε ένα πολυ ομορφο θέμα!!!!
(το δικό μου premium edition τελειώνει και ξέρεις τι εννοώ.... ::danseuse::)

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 11:29:46 μμ »
Κοίτα να δεις πως τα φέρνει ο διάολος. Μόλις το Σ/Κ κονόμισα και εγώ το ίδιο μοντελάκι. Μανάρι ο ναύαρχος πέρα απο κάθε αμφισβήτηση. Επομένως τίθεσαι ύπο παρακουλούθηση
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 02:47:01 μμ »
Και τώρα ξεκινάει ο πόνος... αλλά πολύ πόνος. Δεν ξέρω τι μάτια έχουν εκεί στην Κορέα, πάντως τα δικά μου πονέσανε για να περάσω έξι κομματάκια φωτοχαραγμένα σε κάθε πύργο. Έχουμε και λέμε:

Οδηγίες: Το κιτ έρχεται με τις στάνταρ οδηγίες για το πλαστικό και για τα φωτοέτσια δίνεται ένα τετρασέλιδο με φωτογραφίες. Πρέπει να μαντέψεις τι χρειάζεται κάθε φορά το κομμάτι που δουλεύεις από την φωτογραφία και τα αντίστοιχα νούμερα. Για να βρω όλα τα κομμάτια που έπρεπε να μπουν στους πύργους κοίταγα την καρτέλα με τα φωτοέτσια καμιά ώρα και ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις οδηγίες και φωτογραφίες από μοντέλα.  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Κάνες: Πρέπει να κόψεις την πλαστική στο σημείο που ενώνεται με το δαχτυλίδι συγκράτησης, να τρυπήσεις το δαχτυλίδι για να μπει η μεταλλική και να περάσεις μετά τις τρεις κάνες σε ένα πλαστικό άξονα και να τις ευθυγραμμίσεις. Στις φωτογραφίες που βλέπετε έτυχε, δεν πέτυχε... Μιλάμε για πολλή κυανοακρυλική και καντήλια ::pop:: ::pop:: ::pop::

Σκάλες: Ο καλός ο Κορεάτης σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να μην παιδεύεται κάποιος μετρώντας σκαλοπάτια και να κόβει από μήκος σκάλας στο περίπου και τις δίνει έτοιμες. Έλα όμως που δεν λέει πουθενά στις οδηγίες ότι οι σκάλες λυγίζουν σε συγκεκριμένο σημείο και ότι τα 8 ποδαράκια στην άκρη είναι για να την κολλήσεις σε απόσταση από την επιφάνεια του πύργου. Ευτυχώς το πρόσεξα τελευταία στιγμή και δεν είχαμε έξτρα  ::brancard:: ::brancard::

Θυρίδες στο μπροστινό μέρος του πύργου και στον κατευθυντήρα: Τις βρήκα από τύχη. Και βλέποντας φωτογραφίες από το βιβλίο της σειράς shipcraft (http://www.pen-and-sword.co.uk/ShipCraft-1-German-Pocket-Battleships/p/2208/)

Φωτογραφίες λοιπόν και συνεχίζω....

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 13, 2013, 03:03:10 μμ »
Δεν ξέρω τι μάτια έχουν εκεί στην Κορέα, πάντως τα δικά μου πονέσανε για να περάσω έξι κομματάκια φωτοχαραγμένα σε κάθε πύργο.

Χαχαχα καλώς ήρθες στον κόσμο μου, για να δεις τη τράβηξα με το Dreadnought.
Οι οδηγίες για το τσιγκάκια είναι από την pontos οπότε πολύ προσοχή. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 09:14:14 μμ »
Το κιτ μπαίνει στο ψυγείο λόγω νεύρων... Καιρό είχα να μπλέξω με κακοσχεδιασμένο κιτ και μάλλον είχα καλομάθει. ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::pop::

Παρακάτω βλέπετε την υπερκατασκευή, με κόκκινο οι ενώσεις που χρειάζονται στοκοτρίψιμο. Αντί να πάει ο Κορεάτης να κάνει τα πλαϊνά «μπαλκόνια» ένα κομμάτι και να τα κολλάς πάνω στην πυραμίδα, έβαλε ένα μέρος στο μπροστινό κομμάτι της πυραμίδας, ένα μέρος ξεχωριστό κομμάτι κι ένα μέρος στο πίσω κομμάτι.  ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::

Επίσης είδα κι έπαθα να φέρω τα τέσσερα κομμάτια της πυραμίδας. Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθαν οι βαρδιόλες. Προσέξτε δύο προεκτάσεις στο χαμηλότερο μπαλκόνι. Το κιτ δίνει δύο ξεχωριστά κομμάτια με ασπίδιο, όπως τα βλέπετε κολλημένα. Δεν σου λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψεις το ασπίδιο του κομματιού που θα τα κολλήσεις επάνω. Έτσι λοιπόν κι εγώ τα έβαλα. Κοιτώντας όμως άλλα μοντέλα και σχέδια κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Τελικά βρήκα ότι είναι προεκτάσεις με πάτωμα και ρέλια κι όχι με ασπίδιο. Εκεί που τελείωσε η  υπομονή μου είναι που είδα ότι στα φωτοχαραγμένα δίνει το πάτωμα για να το κάνεις σωστά αλλά δεν δίνει τα ρέλια.  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: Δηλαδή ήξεραν τι έπρεπε να κάνεις αλλά δεν στο δίνουν. Γι΄αυτό λοιπόν θα φτιάξω κι εγώ μια γατούλα να ηρεμήσω...

Αποσυνδεδεμένος STEF

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: KERATSINI
  • Superdetail madness
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 09:26:35 μμ »
ʼστα ψόφια & τα ψυγεία φίλο & πάρτου το σκάλπ, τα γατιά είναι για να νιαουρίζουν  ::glossa:: :mrgreen:.

Tags: graf spee