Αποστολέας Θέμα: KV-2 1/48 Hobby Boss - το πρωτο μου τανκ !  (Αναγνώστηκε 2514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΡΕΘΥΜΝΟ
  • modelclub.gr
Απ: KV-2 1/48 Hobby Boss - το πρωτο μου τανκ !
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 29, 2013, 07:36:12 μμ »
μαλλον θα αφησω τα τανκ και θα παω στα αεροπλανα παλι εκει νομιζω τα κατεφερνα καλυτερα  :?

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 29, 2013, 08:59:37 μμ »
Γεια σου michalos  ::salut:: Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους οτι βιαστηκες να τελειωσεις το μοντελο χωρις να δωσεις την απαραιτητη προσοχη σε διαφορα σημεια της κατασκευης και του βαψιματος - φθορων. Εδω θελω να σου επισημανω κατι που βλεπω σε αρκετους μοντελιστες που ειναι σχετικα απειροι με την κατασκευη μοντελων, και ενω δεν εχουν την απαραιτητη εμπειρια η ικανοτητα προσπαθουν να δειξουν τεχνικες στα μοντελα τους οι οποιες ειναι δυσκολες στην αποδοση ακομα και απο εμπειρους μοντελιστες, με αφυσικα και λαθος αποτελεσματα στο τελος. Ειναι σαν να ξεκινας να μαθεις κατι απο το τελος πηγαινοντας προς την αρχη! Πρωτα πρεπει καποιος να μαθει να κατασκευαζει ενα μοντελο σωστα ( δηλ. να καθαριζει σωστα τα κομματια πριν τα κολλησει και να εξαφανιζει τα κενα οπου υπαρχουν, μετα να μαθει να βαφει με πινελο και αερογραφο και επειτα να προχωρησει στις φθορες με φιλτρα - wash - fading - chipping και τελευταια με το σκονισμα και τις λασπες. Εννοειται βεβαια οτι μεχρι να μαθουμε καλο ειναι να κανουμε δοκιμες σε καποιο παλαιο μοντελο. Νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστη σειρα για να εχουμε ενα καλο αποτελεσμα και ολα τα παραπανω θελουν καποιο χρονο για να τα μαθουμε που διαφερει βεβαια αναλογως του ταλεντου και της ικανοτητας που εχει ο καθε μοντελιστης. Αυτα ειχα να σου πω παντα με καλη προθεση, και θα σου προτεινα να φτιαξεις και αλλο αρμα αλλα την επομενη φορα με μεγαλυτερη προσοχη.  ::salut:: ΣΗΜ. Το δικο μου πρωτο μοντελο παντως ηταν χειροτερο απο το δικο σου.

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 09:56:41 πμ »
μαλλον θα αφησω τα τανκ και θα παω στα αεροπλανα παλι εκει νομιζω τα κατεφερνα καλυτερα  :?

Οχι να μη τα αφησεις,αρματας να γινεις !! Το δικο μου πρωτο αρμα ηταν εκτρωμα....προχωρησε σιγα σιγα και ολα θα ερθουν μονα τους.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΡΕΘΥΜΝΟ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 03:47:52 μμ »
Για να χαλαρωσω λιγο προς το παρον θα φτιαξω ενα φορτηγακι που μου αρεσει πολυ το Zvezda GAZ-MM mod 1943
http://www.model-making.eu/products/GAZ-MM-mod-1943.html

Tags: KV-2