.............Τσακωθηκα (ακομα και την τελευταια μερα της απονομης) αλλα βρεθηκαν ανθρωποι την συγκεκριμενη στιγμη να μου ριξουν τον <<θυμο-εγωισμο>> και εδωσα τοπο στην οργη, .........
...θα στα πω δημοσίως, μόνο και μόνο για να τα διαβάσουν και άλλοι...
Κατ΄αρχήν αλίμονο αν στην ηλικία σου δεν "έβραζε το αίμα σου" με ότι αυτό συνεπάγεται, θυμό-εγωισμό κλπ.
Επειδή παρακολουθώ τα μοντελιστικά σου βήματα και την αξιοζήλευτη εξέλιξή σου, τον τρόπο που προσπαθείς να πετύχεις αυτή την εξέλιξη και κατ΄επέκταση την επιβεβαίωση, σου έχω μία συμβουλή...
Μην ασχολείσαι μόνο με το "δέντρο" και σου διαφεύγει το "δάσος" και/ή το αντίθετο...
Το οποίο σημαίνει:
Οι κριτές ασχολήθηκαν με το δάσος (και το δάσος είχε και λαθάκια και αβλεψίες)
Ασχολήσου με το "δάσος", που στη προκειμένη περίπτωση είναι η χαρά της συμμετοχής, η χαρά του να δεις άλλες δουλειές από κοντά, η χαρά να ξεφύγεις από τη δική σου κατασκευή-δέντρο και να χαρείς με τις χαρές-επιτυχίες και των άλλων...
Δεν ασχολήθηκες με το "δάσος/κανονισμό συμμετοχής" που μέσες-άκρες σε καθιστά υπεύθυνο για τη κατηγορία που θα δηλώσεις, πλην ακραίων περιπτώσεων που επεμβαίνει (και εγώ παρασύρθηκα και δήλωσα ένα τζιπ σε λάθος κατηγορία, οκ πήγα και έφαγα ένα ακόμα hot dog...)
Ασχολήσου με το δάσος, είσαι τρανταφεύγα, φαντάσου τι έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια μας από σένα...και το λέω κρίνοντας από τα δέντρα που μας έχεις παρουσιάσει...
Με την ευχή να έγινε κατανοητό το πνεύμα των γραπτών μου και ο σεβασμός μου προς εσένα.