Μπλε κουμπια στην μπλουζα του πιτσιρικα;Για να σε δω τωρα τι εχεις να πεις......παραδεξου εισαι φαουλ 
Ο γιακας ειναι απο το πουκαμισο που φοραει απο μεσα......σε προλαβαινω γιατι κατι τετοιο θα ελεγες......τα κουμπια ομως;;;;;;;;
Ναι βρε, μπλε κουμπιά, γιατί σου φαίνεται παράξενο;
...και ο γιακάς της μπλουζας είναι

πραγματι φαινεται για κορκοδειλακι και μαλιστα μοντερνο 
ημερα κυριακη? γιατι ο μικρος πεντακαθαρος και γυαλισμενος,παρα το πατινι.....βαλε και ενα βαβα στο γονατο,λιγο χωμα στα ποδια,καποιο μπαλωμα κλπ.....και λεω ολες αυτες τις εξυπναδες γιατι, Φιλιππε ισως αυτο να ειναι ενα απο τα ομορφοτερά σου 
Εσύ είσαι και μεγάλος και μου κάνει εντύπωση που το λες μοντέρνο

Ο μικρός είναι πεντακάθαρος γιατί μόλις βγήκε να παίξει...
Φυσικά και δεν θεωρώ ότι λες εξυπνάδες, αλλά είναι πως τα έχει ή τα φαντάζεται κανείς τακτοποιημένα στο μυαλό του...και εγώ,καλώς κακώς, τον σπόρο τον ήθελα με τα κυριακάτικά του.
Κυριε Φιλιπ μας,ανυπομονω να δω τελειωμενο το story σας μεσιε!

Οι φιγουριτσες one joy(μια χαρα),αν και ενεκα Ελλην ο μεσιε, θα του εκανα γκαργκανο το μουστακι και το μαλλι να τιμησουμε το Μεσογειακο στοιχειον βεβαιως βεβαιως!
Δεν έχεις βάψει φιγούρα υποψιάζομαι...

Το μαύρο, το γκάγκανο μαλλί, από τα δικά μου τα χέρια βγαίνει γελοίο και ψεύτικο, δεν ξέρω πως το καταφέρνουν οι φιγουράδες, εγώ δεν...

Όσο για τα μπατζάκια του κυρ ΒΕΓΑ, χωμένος στο τζιπ δεν θα φαίνονται ιδιαίτερα, οπότε, σωστή μεν η παρατήρησή σου (κάτι σαν κίτρινη κάρτα

) λίγο το κακό δε.

mmaker & c.nemo
Φιλαράκια με κουρτίζετε ε;;;
καλά...