Να με συμπαθάτε που άργησα να σηκώσω φωτό απο 110ΠΜ.... αλλά.. άστο

Τι υπήρχε:
1)Στατική έκθεση: αντιαεροπορικά, ραντάρ και οχήματα υποστήριξης (τα ίδια με πέρσι, οπότε υπάρχουν)
2)Στατική έκθεση αφ/ών:
-3x RF-4E (το ένα είναι το επετειακό της 348ΜΤΑ, φωτό έχω απο την γιορτή των 60 χρόνων),
-3x F-16 (2x C blk52, 1x D blk 52+)
-1x Mirage 2000-5
3)Έκθεση εντός υπόστεγου: Οπλισμοί Αεροσκαφών, κινητήρας F-100-PW-229, αντιαεροπορικά, συστήματα αεροσκαφών, bomb lifs, κράνη, συλλογή στατικών αλλά και RC μοντέλων, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, και σίγουρα κάτι ξεχνώ...
4) Τέντες με αναμνηστικά και η επίσημη τέντα της ομάδας ΖΕΥΣ
Ορίστε ορισμένες με μοντελιστικό ενδιαφέρον.
Γενικές

F-16

Mirage 2000

F-4
ZEUS demo team (F-16D blk52, sn.609)

MJ-1A1, Helmets, F-16 Towbar

σσ.1: Η οργάνωση της έκθεσης ήταν άψογη! Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό της 110 ΠΜ για τον επαγγελματισμό και την ευγένειά τους.
Τα αεροσκάφη ήταν προσβάσιμα απο όλες τις πλευρές, και έδειναν το δικαίωμα σε τρελά walkarounds. Το ίδιο και στα F-16 και F-4 που είχαν ανοιχτά κόκπιτ. Τα δείγματα των παραπάνψ φωτογραφιών απλά δείχνουν το μέγεθος της λεπτομέρειας που ήταν προσβάσιμη!!!
σσ.2Πολλά ευχαριστώ στο μέλος της ομάδας υποστήριξης ΖΕΥΣ (βαθμός και όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει και ντροπή μου), για τις πληροφορίες και την φωτογράφιση του towbar του F-16.

Να είσαι πάντα καλά!
σσ.3: οι παραπάνω είναι ένα απλό δείγμα απο τις 650+ φωτογραφίες που κατάφερα να βγάλω απο την επίσκεψη.
Υπάρχουν walkarounds απο:
-ΑΙΜ-9L/Μ
-IRIS-T
-Mk.82 free fall
-M61 Vulcan (F-4)
-MJ-1A1 Bomb Lift
-Mirage 2000-5
-F-16C blk 52
-F-16D blk 52+
-Helmets
Όποιος θέλει, ζητάει

Τέλος τα αναμνηστικά:

Η "αφίσα"-δώρο της ομάδας ΖΕΥΣ, εστάλει ήδη για να κορνιζωθεί!