Αποστολέας Θέμα: F4U-4B CORSAIR 1:48 ACADEMY  (Αναγνώστηκε 3515 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΡΕΘΥΜΝΟ
  • modelclub.gr
F4U-4B CORSAIR 1:48 ACADEMY
« στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 06:17:41 μμ »
Αγοραστηκε το κιτ της Academy (11 ευρω μονο! απο fasma ) :
http://www.super-hobby.gr/products/item_name-106050.html
Ειναι το τριτο μοντελο που φτιαχνω , βαψιμο θα γινει με πινελο με χρωματα vallejo
Πρωτες εντυπωσεις αριστες , τα κομματια ειναι πολυ ευκολα στην συναρμολογηση μεχρι τωρα ,ευαναγνωστοι αριθμοι στα κομματια τα οποια εφαρμοζουν αμεσως , καμια σχεση με αυτο της icm που μου εβγαλε την πιστη
Εχω ξεκινησει καποια βασικα ,συναρμολογησα το πιλοτηριο και την μηχανη ,εβαψα την καλυπτρα και τις ροδες .
Η καλυπτρα βαφηκε προσεκτικα μπλε απο μεσα με το χερι (χωρις μασκαρισμα) και βγηκε πολυ καλη.
Τα χρωματα που ειδα και αναφερει και η academy :
Κλασικα μπλε το σκαφος, πιλοτηριο πρασινο με μαυρο πανελ , καφε καθισμα(?) ο ελικας μαυρος με κιτρινο στις ακρες του, γκρι οι ζαντες και μαυρα λαστιχα . Οι βομβες πρασινες και οι ρουκετες ασημι με γκρι ακρες
Εκεινο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι οι θεσεις που μπαινουν οι ροδες , σε καποια corsair το εχω δει πρασινο σε αλλα κιτρινο ,στις οδηγιες καταλαβα πρασινο

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: F4U-4B CORSAIR 1:48 ACADEMY
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 08:02:59 μμ »
Το καθισμα ειναι το ιδιο χρωμα με το υπολοιπο εσωτερικο. Οι ζαντες και το υπολοιπο συστημα προσγειωσης ειναι λευκα η το ιδιο μπλε με το εξωτερικο του αεροσκαφους. Οι ρουκετες λευκες με πρασινες ακρες. Τον σκελετο της καλυπτρας τον βαφεις απο την εξωτερικη πλευρα.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:42:19 πμ »
ευχαριστω,  το σκεφτομαι για την καλυπτρα που ειπες αν αξιζει να την βαψω και απεξω τωρα?
Εννοω βγηκε πολυ καλο το βαψιμο και φοβαμαι μηπως δεν μου πετυχει τοσ την δευτερη φορα ?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 30, 2013, 11:18:02 πμ »
Για την επομενη φορα στο εγραψα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 30, 2013, 12:06:52 μμ »
Η καλυπτρα βαφηκε προσεκτικα μπλε απο μεσα με το χερι (χωρις μασκαρισμα) και βγηκε πολυ καλη.

Χειρούργος είσαι άνθρωπέ μου..
Με το χέρι ! και δεν σου εφυγε ούτε χιλιοστό...
Μπράβο.
Καλή  συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 08:17:45 πμ »
Και ενω η κατασκευη κοντευει να τελειωσει, ανακαλυψα την μλκια που εκανα
Το χρωμα που ειχα δει οταν εκανα την παραγγελια ηταν το fs15180 που ειναι το εντονο μπλε
εκεινο που δεν ειδα ειναι οτι μπαινει στν ακρη του ελικα και στην ουρα, το βασικο χρωμα ομως ειναι το fs15044 που ειναι το πολυ σκουρο μπλε.Το ανακαλυψα αργα οταν ξεκινησα να βαφω το μοντελο και ειδα οτι το χρωμα ειναι πιο ανοιχτο απο οτι πρεπει.
Τωρα εκτος του οτι δεν εχω το πιο σκουρο χρωμα πρεπει η να κανω μιξη του μπλε που εχω με λιγο μαυρο για να σκουρηνει , ή να παραγγειλω αλλο , ή να το αφησω οπως ειναι και να το τελειωσω
Τωρα μενουν λιγες καπνες , να μπουν τα πολυβολα , και λιγες φθορες (ξεβαματα με ασημι χρωμα) , και τα decalls και ειναι ετοιμο.Επισης εχω παρει wash ακρυλικο vallejo να του περασω μετα απο το γυαλισμα με παρκετινη
Του εχω περασει δυο χερια χρωμα, ενα στην αρχη για ασταρωμα και μετα το τελικο χρωμα. Φοβαμαι οτι αν περασω κι αλλο χρωμα ,(εκτος του οτι πρεπει να ξυλωσω τις βομβες κ να τις ξαναβαλω ), δεν ξερω ηα αποχρωση αν την πετυχω με την μιξη μπλε με λιγο μαυρο και οτι το χρωμα θα αρχισει να καλυπτει και τις γραμμες.Και σκεφτομαι μαλλον να το αφησω ετσι?
Εδω μερικες φωτος , ή ελικα και η καλυπτρα δεν εχουν κολληθει, μπηκαν μονο για την φωτογραφηση

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 04:29:02 μμ »
Μια χαρα το βλεπω. Φοβερη δουλεια με το πινελο.  ::thumbleft::
Σαν κιτ πως σου φανηκε η εφαρμογη των πλαστικων;
Το εχει ενα μελος εδω λιγο φτηνοτερα απο οσο το πηρες εσυ και το σκεφτομαι, θα ηθελα ομως να μην βλαστιμαω με τις χαραδρες. εαν υπαρχουν.

Επισης θα ηθελα εαν μπορεις να γραψεις τους κωδικους των χρωματων της vallejo που χρησιμοποιησες.
.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 04:53:21 μμ »
Ευχαριστω, το σκεφτομαι πολυ για την αλλαγη χρωματος, θελω να το κανω πιο "ψαρωτικο" και μαχιμο ,λιγο φλουφλικο βγηκε με το μπλε αυτο
Το χρωμα ειναι το intense blue της vallejo
http://www.fasmamodels.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12018
Αλλα νομιζω του ταιριαζει κατι πιο σκουρο μπλε ,midnight blue νομιζω λεγεται
Το πιο ανοιχτο μπλε στην ελικα το εκανα με μιξη του μπλε που ειχα με λιγο ανοιχτο γκρι
To πρασινο ειναι GERMAN CAM. DARK GREEN :
http://www.fasmamodels.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12063
Το κιτρινο flat yellow
http://www.fasmamodels.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11981
Ειχε πολυ καλη εφαρμογη στα πλαστικα ,ειναι πανευκολο στην συναρμολογηση ακομα και ενα παιδι το φτιαχνει,αλλα ειχε  ενα  κατασκευαστικο φαουλ: Το ενα φτερο απο τα δυο (το κατω μερος) ηταν λειψο στην κατασκευη του δεν βγηκε δηλαδη καλα απο το καλουπι  ,ηταν λιγο πιο κοντο απο το αλλο μεριπου μισο ποντο και φαινοταν οτι δεν ηταν ολοκληρο.
Το μπαλωσα με παχυρευστη κολλα που εβαλα εκει (δεν ειχα στοκο) ,και μετα τριψιμο με βρεμενο ντουκοχαρτο
Φυσικα ετυχε στο κομματι αυτο πιστευω ,δεν σημαινει οτι ολα το εχουν αυτο, κατα τα αλλα ηταν το πιο ευκολο κιτ που εχω φτιαξει με οδηγιες πολυ κατατοπιστικες. Επισης δεν εβαλα τις ρουκετες γιατι επρεπε να τρυπησω το φτερο απο κατω για να μπουν και αρκεστηκα στις 2 βομβες.
Επισης η καλυπτρα ειναι πεντακαθαρη η καλυτερη που εχω δει και βαφεται ευκολα.
Το αεροπλανο ειναι μεγαλο σε μεγεθος ,μεγαλυτερο απο το bf109 της icm που ειχα φτιαξει πριν ,σαν μικρο αδερφακι φαινεται το ICM μπροστα του

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:13:06 μμ »
μπραβο για το αποτελεσμα ,περα απο την αποχρωση, εγω βλεπω ωραια βελτιωση κ προοδο σε σχεση με το πρωτο σου-οσο ασχετος κ να ειμαι με τ'αεροπλανα :mrgreen: νομιζω οτι η διαφορα ειναι εμφανης.κ μ αρεσει το στρωσιμο που εβγαλες με το πινελο.καλη συνεχεια  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 10:57:50 μμ »
Το χρωματακι το αφησα απο περιεργεια πως θα κατεληγε με τις καπνες ,φθορες κτλ
Βγηκε πολυ καλο στο τελος και το αφησα!
Εβαλα και τα decalls και εδειξε αμεσως το μοντελακι!
Μενει γυαλισμα και ελαφρυ wash για να φανουν οι γραμμωσεις του με vallejo wash
Μερικες φωτος με την μεχρι τωρα εμφανιση :

Αποσυνδεδεμένος trelomontelakias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 01:15:34 μμ »
Το βαψιμο σου ειναι πολυ ωραιο!
Tις καπνιες πως ακριβως τις εκανες?

Μερικες απλες συμβουλες:
1.Να παρεις στοκο και να κλεινεις τα κενα.
2.Να ψαχνεσαι καλυτερα σχετικα με τα χρωματα (μπορεις να συγκρινεις οδηγιες διάφορων εταιριων για να βρεις τη σωστη αποχρωση).
3.Υπαρχουν πινακες αντιστοιχιας χρωματων διαφορετικων κατασκευαστων με λιγο προσοχη και επιφυλαξη μπορεις να τους χρησιμοποιεις.
4.Βαζε τις αντενες στα αεροσκαφη που και οπου χρειαζεται (ειναι πολυ απλο να γινει και δινει μια ωραια εικονα).
5.Φτιαξε ενα εγγλεζικο κατα προτιμηση hurricane :mrgreen:

::good_job_smilie::
Κατά φαντασίαν επιδέξιος!!!

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 01:40:20 μμ »
Μιχάλη (να υποθέσω ότι αυτό είναι το όνομά σου) καλησπέρα, να συμπληρώσω και εγώ τον φίλο παραπάνω λίγο πιο συγκεκριμένα
1. Φαίνεται η γραμμή της ένωσης της ατράκτου, κα΄τι που δεν θα έπρεπε, τρίβουμε και στοκάρουμε και την κάνουμε αόρατη! (εκτός και αν για κάποιο τύπο α/φ προβλέπετε να υπάρχει!!)
2. Το χρ'ωμα για το συγκεκριμένο α/φ είναι το Gloss Sea blue, όλα τα άλλα ονόματα είναι προσεγγίσεις των εταιριών, άρα ψάχνεις για το συγκεκριμένο χρώμα ή το FS το προσεγγίζει και μετά το αντιστοιχείς με κάποιο από κάποια εταιρία.
3. Το συγκεκριμένο χρώμα ηταν εξαιρετικά ανθεκτικό και δεν δικαιολογεί το chipping που έχεις κάνει (εκτός και αν υπάρχει κα΄ποια φωτό του συγκεκριμένου α/φ που φτιάχνεις που να το δικαιολογεί) το οποίο να σου επισημάνω ότι στο ουραίο πτέρωωμα είναι και λίγο εκτός κλίμακας.
4. Προσπάθησε για καλύτερες φωτό μιας και αυτό θα βοηθήσει και τον οποιοδήποτε από εμας να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
5. Τέλος πριν ξεκινήσεις να φτιάξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο, ψάξε διεξοδικά τα πάντα, ρώτα για  όλα και κατά την διάρκεια της κατασκευης αν εχεια απορία πάλι ρώτα!!
Ελπίζω να βοήθησα λίγο,

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 03:14:44 μμ »
Ευχαριστω για τις συμβουλες, αλλα πλεον ολα αυτα ειναι λεπτομερειες, δεν ξερω ποιος εχει ριξει στο φορουμ την ιδεα για την παρκετινη ,αλλα εκανα την βλακεια και την περασα το πρωι και τωρα που ηρθα εχει φυγει τελειως το χρωμα σε διαφορα σημεια, σε αλλα φαινονται σαν τρεξιματα στο χρωμα ,αλλου γυαλιζει αλλου δεν γυαλιζει εχει αχρηστευτει τελειως το μοντελο
Υποψη οτι το ειχα 2 μερες για στεγνωμα το χρωμα

Αποσυνδεδεμένος Προπελαρίων

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 12:48:22 μμ »
Περίεργο..
Και εγώ στο corsair μου που θα βρείς πιό κάτω στα κατασκευαστικά νήματα ψέκασα παρκετίνη και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Χρησιμοποίησα χρώμματα Gunze και Τamiya.

Mήπως στα Valejo η παρκετίνη είναι βλαβερή; Mήπως πάνω στον ενθουσιασμό σου το πέρασες με άξαχ αντί για παρκετίνη (το λέω γιατί πήγα να την πατήσω μία δυό φορές.. μοίαζουν τα παλιομπούκαλα)..

Κρίμα πάντως και έχεις περάσει και τις χαλκομανίες.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 12:52:38 μμ »
Ευχαριστω για τις συμβουλες, αλλα πλεον ολα αυτα ειναι λεπτομερειες, δεν ξερω ποιος εχει ριξει στο φορουμ την ιδεα για την παρκετινη ,αλλα εκανα την βλακεια και την περασα το πρωι και τωρα που ηρθα εχει φυγει τελειως το χρωμα σε διαφορα σημεια, σε αλλα φαινονται σαν τρεξιματα στο χρωμα ,αλλου γυαλιζει αλλου δεν γυαλιζει εχει αχρηστευτει τελειως το μοντελο
Υποψη οτι το ειχα 2 μερες για στεγνωμα το χρωμα
Λογικα το προβλημα ειναι η χαμηλη προσφυση που εχουν τα Vallejo πανω στο γυμνο πλαστικο. Την ζημια την εκανε ουσιαστικα το πινελο που ''τραβηξε'' το χρωμα. Το οτι αυτο ειχε μαλακωσει και απο την παρκετινη απλα εκανε το φαινομενο πιο εντονο.

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:03:11 μμ »
Λογικα το προβλημα ειναι η χαμηλη προσφυση που εχουν τα Vallejo πανω στο γυμνο πλαστικο. Την ζημια την εκανε ουσιαστικα το πινελο που ''τραβηξε'' το χρωμα. Το οτι αυτο ειχε μαλακωσει και απο την παρκετινη απλα εκανε το φαινομενο πιο εντονο.

Είναι βέβαιο αυτό ;
Είχα σκοπό να βάψω το admiral graf spee που σου παράγγειλα, με valejo και την παρκετίνη την περνάω με πινέλο.
Να το αποφύγω ;
Μήπως το προηγούμενο αστάρωμα βοηθάει ;

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:10:27 μμ »
Είναι βέβαιο αυτό ;
Είχα σκοπό να βάψω το admiral graf spee που σου παράγγειλα, με valejo και την παρκετίνη την περνάω με πινέλο.
Να το αποφύγω ;
Μήπως το προηγούμενο αστάρωμα βοηθάει ;
Οχι απλα βοηθαει αλλα θα ελεγα οτι με τα Vallejo ειναι απαραιτητο.

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:13:36 μμ »
Μερικές φωτο για την απόχρωση του μπλε στα F4U που για μένα εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μυστήριο.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:45:26 μμ »
Μερικές φωτο για την απόχρωση του μπλε στα F4U που για μένα εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μυστήριο.

ΟΙ φωτό είναι λίγο αλλού για αλλού, εμπιστεύσου την 2 και την 4, περισσότερο την 4 αντικατοπτρίζει πιο πιστά το χρώμα, Gloss sea blue. Τα αμερικανάκια και αρκετοί άλλοι ορκίζονται στο enamel Model Master 1717, Dark Sea blue (FS15042, gloss) και όχι άδικα!!

Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος diehard

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:52:39 μμ »
Τότε μήπως ο καθένας βάφει ό,τι θέλει.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 09:28:53 μμ »
Δεν ξέρω τι βάφει ο καθένας, αλλά μην εμπιστεύεσαι προφίλ βιβλίων και κατασκευές που δεν ξέρεις από που προέρχονται. Ψάξε για φωτό εποχής, το χρώμα είναι αυτό που σου είπα, Gloss sea blue, εφόσον μιλάμε για F4U-1D αυτής της εποχής.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 08, 2013, 05:37:07 μμ »
Δεν ξέρω τι βάφει ο καθένας, αλλά μην εμπιστεύεσαι προφίλ βιβλίων και κατασκευές που δεν ξέρεις από που προέρχονται. Ψάξε για φωτό εποχής, το χρώμα είναι αυτό που σου είπα, Gloss sea blue, εφόσον μιλάμε για F4U-1D αυτής της εποχής.
x2

Αποσυνδεδεμένος michalos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 09, 2013, 05:11:52 μμ »
Μια ενημερωση για το περασμα με παρκετινη :
Τελικα το "ξεβαμα" που ειπα ηταν απλα σημεια που δεν ειχε κατσει καλα η παρκερινη και φαινοταν το χρωμα (το οποιο ειναι ομοιο με το μπλε που ειχαν τα πλαστικα του κιτ ) και γιαυτο παραπλανηκα  :oops:
Επισης στα σημεια που φαινοταν να εχει τρεξει η παρκετινη το ξαναπερασα και εστρωσε τελικα !
Καταλαβα οτι ηταν λαθος ο τροπος που περνουσα την παρκετινη τελικα. πρεπει απαλα με το πινελο περασμα μια φορα μονο απο καθε σημειο σα να βαφεις με χρωμα και να μην εχει πολυ ποσοτητα παρκετινης το πινελο ωστε να τρεξει , το σκουπιζω ελαφρα στην ακρη του δοχειου που εχω την παρκετινη και μετα περασμα. Κυριως οχι πολλα περασματα απο το ιδιο σημειο ,μονο ενα ,και οχι μεγαλη  ποσοτητα, αυτο ειανι το μυστικο .Και οταν στεγνωσει ξανα με τον ιδιο τροπο αν θελουμε περισοτερη λαμψη ή να καλυψουμε σημεια που δεν εχουν πολλη γυαλαδα
Τωρα σχετικα με την αποχρωση του μπλε ειχα ανοιξει θεμα εδω πριν :
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,27450.0.html
και αν δειτε στο τελο πριν το edit  ρωτησα ποιο χρωμα αναλογει αλλα δν πηρα απαντηση και προχωρησα στην αγορα του χρωματος αυτου.
Επιτελους πηρα και στοκο για να κλεινω τα κενα κατι που εχουν τα προυγουμενα μοντελα μου, τον HUMBROL MODEL FILLER , πολυ καλος και δουλευεται ευκολα.Ειχα τον MILLIPUT STANDARD YELLOW-GREY που μια φορα δοκιμασα να βαλω και τον πεταξα.Πολυ δυσχρηστος ,δεν απλωνεται με τιποτα και κανει ενα μηνα να στεγνωσει.
Παντως παραλληλα δουλευω σε κιτ με τανκ KV-2 1/48 της Hobby Βoss που θα βαλω σχετικο θεμα στο "υπο κατασκευη" στην στηλη με "στρατιωτικα θεματα Ακ Β παγκ."

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 07:36:29 πμ »
Οπως γραφεις, ειναι το τριτο σου μοντελο. Με αυτο  δεδομενο, εχεις κανει πολυ ωραια δουλεια!!.Τωρα για το θεμα της αποχρωσης του μπλε, καπου γραφεις, οτι ναι μεν το εβαψες  με το λαθος χρωμα το καταλαβες ομως  ΠΡΙΝ βαλεις σηματα. Θα μπορουσες τοτε να περιμενεις, να βρεις το σωστο fs και να το εβαφες ξανα. ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΟΜΩΣ. Σου αρεσει ΕΣΕΝΑ;;;; θα το βαλεις στη βιτρινα σου και θα λες ΕΓΩ το εφτιαξα αυτο::::: Αν ναι, ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ απο τωρα με τετια πραματακια(που ομως ανηκουν  στη σφαιρα του μοντελισμου) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, (ΕΛΠΙΖΩ), ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  μπροστα σου!!! Φιλικα Μιχαλης. ::salut::

Tags: