Αποστολέας Θέμα: T-34/57 Prototype  (Αναγνώστηκε 1745 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
T-34/57 Prototype
« στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 11:58:06 μμ »
Με αφορμή την παρακάτω φωτογραφία που μου προξένησε το ενδιαφέρον

Click to see the original size.

σας παρουσιάζω μια βινιέτα με μια παλαιότερη κατασκευή, το Τ-34/57 Prototype. Το έδαφος είναι ένα από τα πολλά της εταιρίας Model Scene, οδηγός και κινηματογραφιστής πλαστικές φιγούρες από την Zvezda και η κάμερα από την Bravo.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Το κατασκευαστικό εδώ http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,22768.0.html
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
Απ: T-34/57 Prototype
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 07:46:47 πμ »
Πολύ ωραία αποδοση της φωτογραφίας ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sarunas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • Γιωργος Σαρρης
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 10:15:43 πμ »
 ::good_job_smilie:: 

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 10:30:04 πμ »
Ίσως θα έπρεπε να προσθέσεις τη κεραία και ένα δεύτερο περισκόπιο στο πύργο Γιώργο  (αυτό της φώτο φαίνεται να έχει  :roll: ).Σε κάθε περίπτωση είναι ωραιότατο  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 10:54:20 πμ »
Ίσως θα έπρεπε να προσθέσεις τη κεραία και ένα δεύτερο περισκόπιο στο πύργο Γιώργο  (αυτό της φώτο φαίνεται να έχει  :roll: ).Σε κάθε περίπτωση είναι ωραιότατο  :wink: ::salut::

αχ Κώστα Κώστα, βρε μη βιάζεσαι και κοίτα καλύτερα την φωτό, άλλο μοντέλο είναι, άλλη χρονιά, άλλος  πύργος, άλλο πυροβόλο, τσάμπα τα  φροντιστήρια?  δεν έκανε το άρμα της φωτό ο Τσαπ,  το στήσιμο αντέγραψε.   Μεταξεταστέος!!!  :lol: ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 11:54:13 πμ »
+1 κατάρχην για την επιλογη ,απ τα πιο σπανια θεματα- με αυτο το πυροβολο θαυμα παντα.βαψιμο και στησιμο απιθανα.μιας και μου ειχε ξεφυγει το κατασκευαστικο ,ανατρεχω για να μορφωθω.τα συγχαρητηρια μου.(αντε κ με καμμια σοβιετικη matilda με το 76 ΖιS5 ευχομαι)

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 12:31:47 μμ »
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Γιώργο!!

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 01:32:02 μμ »
αχ Κώστα Κώστα, βρε μη βιάζεσαι και κοίτα καλύτερα την φωτό, άλλο μοντέλο είναι, άλλη χρονιά, άλλος  πύργος, άλλο πυροβόλο, τσάμπα τα  φροντιστήρια?  δεν έκανε το άρμα της φωτό ο Τσαπ,  το στήσιμο αντέγραψε.   Μεταξεταστέος!!!  :lol: ::salut::

:oops: :oops: :oops: :oops:

Και μόνο από το πυροβόλο,έπρεπε να το αντιληφθώ αλλά με το Τ-34 θελω πολυυυυύ διάβασμα ακόμα και να πίνω πρώτα τον πρωινό καφέ και μετά να γράφω  :mrgreen: Παρακαλώ να αγνοήσετε τα μπαρμπούτσαλα  για κεραίες κλπ που έγραψα παραπάνω  ::glossa::

Υ.Γ.Θόδωρε τουλάχιστον έμαθα τα φινλανδικά,εεεε που θα πάει,θα πάρουν και τα ρώσικα σειρα  :D

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 09:00:42 μμ »
Ωραιο Γιωργο ,συγχαρητηρια και για τη διακριση του συγκεκριμενου θεματος
 ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 02:26:22 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. ::salut:: ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 06:01:29 μμ »
Γιώργο υπέροχη η απόδοση της φωτογραφία ...αλλά ............ισως θα ήθελε ένα βίδωμα του πήγματος στη βάση για μεγαλύτερη αίσθηση του βάρους του .....το ξέρω το λέω αργά ,αλλά αν βγαίνει ο πύργος ,αξίζει να το κάνεις και τώρα ,δε φαντάζεσαι τη διαφορά που θα έχει μετά!!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 18, 2013, 10:53:09 πμ »
Σταμάτη σ΄ευχαριστώ πολύ, το συγκεκριμένο έδαφος έχει λακούβες χόρτα και πέτρες κολλημένα σε ένα υλικό σαν σφουγγάρι οι δε πέτρες είναι τόσο γερά κολλημένες, ώστε αν επιχειρήσεις να τις βγάλεις αφήνουν τρύπα. Είχα δύο επιλογές ή να κόψω με κόφτη εκεί που θα πατούσαν οι ερπύστριες και τότε θα φαινόταν σαν να είναι σε φρέσκο γρασίδι και όχι σε πετρώδες καλοκαιρινό έδαφος ή αφαιρόντας τις πιο μεγάλες πέτρες να καθίσει σε ότι έμεινε, πιέστηκε τόσο, όσο άντεχαν οι ερπύστριες γιατί άρχισαν να ξεκολλάνε, βρήκα και φωτογραφίες εποχής σε αντίστοιχα τερέν που οι ερπύστριες κάθονται περίπου έτσι και αυτό με βόλεψε, σίγουρα η βίδα δίνει καλύτερη αίσθηση, αλλά δεν θέλω να φαίνεται από κάτω, να 'σαι καλά. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 18, 2013, 11:55:53 πμ »
Ok Γιώργο ,ήμουν σίγουρος οτι θα το έχεις ψάξει καλά το θέμα και θα ανταποκρίνονταν σε κάποια φωτογραφία .....τωρα για τη βίδα ,δε θα έμπαινε στο κέντρο του πήγματος αλλά πλάγια δίπλα από κάποιο εδαφιαίο και φυσικά βαμμένη μαυρη!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 18, 2013, 12:29:07 μμ »
Σταμάτη είναι κολλημένο με κυανοακρυλική κόλλα για να στεγνώσει πατημένο γρήγορα και να συμπιεστούν τα χόρτα, οι πετρίτσες και το σφουγγάρι, οπότε βγάζοντας τον πύργο μόνο γύρω από το κέντρο μπορεί να βιδωθεί. ::salut::

Tags: