Αποστολέας Θέμα: (Βίντεο) Στρατεύματα Kobolds Μάθημα πως να τα βάψετε με αερογράφο  (Αναγνώστηκε 1377 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • KostasIII
    • Greek miniatures
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έχουμε στην παρέα μας τον πιο κοινο στρατό του DnD. Kobolds.Έστω και μια φορα να έχεις παίξει DnD θα έχεις σίγουρα αντιμετωπίσει και ξεκάνει τα Kobolds μιας και είναι χαμηλού επιπέδου τερατάκια (φτάνουν μέχρι το 4ο επίπεδο). Στο σημερινό βίντεο θα σας δείξω πως να βάψετε πολύ πολύ γρήγορα ολόκληρο στρατό απο Kobolds και επι τη ευκαιρία την διαφορά μεταξύ ακρυλλικών και wash λαδιού.

και μερικες φωτο

Ελπίζω να σας άρεσε.
Αν έχετε απορίες, ιδέες ή σκέψεις μην διστάσετε να αφήσετε μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω πως ζούσα χωρίς τον αερογράφο μου
Επικες μινιατουρες, φαντασία, Dnd http://greekminiatures.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: (Βίντεο) Στρατεύματα Kobolds Μάθημα πως να τα βάψετε με αερογράφο
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 02:20:26 πμ »
Καλησπέρα φίλε, μου αρέσουν τα βίντεο σου σαν παραγωγή και τα λές και ωραία, για τις φιγούρες παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς ένα χρώμα σαν βασικό αλλά δε κάνεις φωτοσκιάσεις μόνο wash και στεγνά πινέλα, πέρα απο την καλύτερη εμφάνιση που θα έχουν οι μινιατούρες (και σε αυτή τη μικρή κλίμακα) αν έκανες φωτοσκιάσεις νομίζω η ουσία (και χαρά) στο βάψιμο μιας μινιατούρας είναι αυτή, τώρα άν τα κάνεις μόνο για boardgaming οκ, σε κάθε περίπτωση συνέχισε αυτό που σου αρέσει να κάνεις  8)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

• Scale 1/144
  • *
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 06:01:35 μμ »
Καλησπέρα φίλε, μου αρέσουν τα βίντεο σου σαν παραγωγή και τα λές και ωραία, για τις φιγούρες παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς ένα χρώμα σαν βασικό αλλά δε κάνεις φωτοσκιάσεις μόνο wash και στεγνά πινέλα, πέρα απο την καλύτερη εμφάνιση που θα έχουν οι μινιατούρες (και σε αυτή τη μικρή κλίμακα) αν έκανες φωτοσκιάσεις νομίζω η ουσία (και χαρά) στο βάψιμο μιας μινιατούρας είναι αυτή, τώρα άν τα κάνεις μόνο για boardgaming οκ, σε κάθε περίπτωση συνέχισε αυτό που σου αρέσει να κάνεις  8)

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ειδικά για την παραγωγή και την ομιλία (το έχω πραγματικά αγωνία!)
Για τις σκιάσεις (αν εννοείς σε αυτό το βίντεο) η αλήθεια είναι οτι δεν χρησιμοποίησα πιο πολύ γιατί ήθελα να είναι πραγματικά πολύ γρήγορα. Στο επόμενο βίντεο που ετοιμάζω χρησιμοποιώ πιο έντονα φωτίσματα και σκιές. Θα περιμένω το σχόλιο σου αν μου πεις αν συμβαίνει το ίδιο.

Βέβαια μην ξεχνάς το εξής.... είμαι ενας ερασιτέχνης και τώρα παιδεύομαι περισσότερο με τα χρώματα και τις τεχνικές.
Για το λόγο αυτό περιμένω σχόλια .... να βεβαιώσω το καλό και να διορθώσω τις ατέλειες!

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:10:25 πμ »
Πολυ ωραιο το βιντεακι και ο σχολιασμος με την απαραιτητη δοση χιουμορ. Αρεσκω.  ::thumbleft::
.

• Scale 1/144
  • *
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 26, 2013, 12:54:50 πμ »
Πολυ ωραιο το βιντεακι και ο σχολιασμος με την απαραιτητη δοση χιουμορ. Αρεσκω.  ::thumbleft::

ευχαριστώ πολλάκις  :lol:

Tags: